arkadaşlar merhaba. enduro tarzı, şehirlerarası gidişi iyi olan 250 cc ye kadar bi motor önerebilir misiniz acaba. artıları ve eksileriyle olursa memnun olurum. sağolun.
arkadaşlar merhaba. enduro tarzı, şehirlerarası gidişi iyi olan 250 cc ye kadar bi motor önerebilir misiniz acaba. artıları ve eksileriyle olursa memnun olurum. sağolun.
o büyüklükte enduro sınıfında pek çeşit yok.
xl200 var ama uzun yolda yorabilir.
neden enduro?
bu iş için ayırdığınız bütçe ne kadar acaba?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
250 cc olup şehirlerarası yol performansı iyi olan enduro yok.Enduro motorların sürat performansı zaten çok iyi olmaz torkları yüksektir.Ya paradan fedakarlık edip yüksek cc makina alın yada beklentilerinizden fedakarlık yapın.Uzun yol için er5 türü motorları önerebilirim mesela gerçi nakettir.
cevaplar için teşekkürler ama görünen o ki enduro tarzdan vazgeçeceğim. bahsedilen yüksek cc li motorları şu an için almam mümkün değil. başka modellere bakıcaz öneriniz varsa söylerseniz sevinirim
250 cc'de enduro şart değil derseniz seçenekler çoğalıyor.
ybr 250
cbf 250
hyosung gt 250
ben olsam fiyat-performans oranı itibariyle hyosung tercih ederdim galiba.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
düşük hızlarda uzun yol pek çekilmez düşük hızdan ziyade düşük güçle trafik pek çekilmez ,
kendi inanışıma göre bir çok zaman motorda fren yerine , yerinde kullanıldığında gazın hayat kurtardığını düşünmekteyim ,
bu hafta sonu Tekirdağ tarafına gittim geldim ve yolda birçok 250 cc ve yüklü enduro ile oldukça fazla cbf 150 gördüm ,
adım tomas derseniz , hayalleri ertelemek yerine kanuni 250 cc veya nacizane fikrim ve en güzeli olan cbf 150 alabilirsiniz...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Cidden hava acayip sıcak erdek dönüşü bi operasyon yapalım da gazlayalım derim...İstanbul parkta yarışlar var ben ordayım gelirsiniz....Ayın son cumartesi pazarı
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)