Demek dikelek olmak icin motora gerek yok
Demek dikelek olmak icin motora gerek yok
Dikilip sohbet muhabbet etmelerine hic itirazim yok, zira herkes istedigini yapabilir.
Ama kask kolda saga sola bakip ara gazi verip verip yola devam etmek nedir, onu daha cozemedim.
Bir gun Taksim'den Bostanci'ya giden dolmuslara binmistim, dolmus Dolmabahce'ye inerken, Inonu stadinin yanindaki yokusta, isiklarda durdu. Yanimiza 3 tane racing motorlu arkadas geldi. Hicbirinin kafasinda kask yok, hepsi durduk yere ara gazi vere vere kafamizi sisirdiler. Zira o isiklarda biraz uzun yanar. Dolmus'taki insanlarin direk tepkisi, "serseri bunlar" "sunlarin haline bak" vs oldu. Gercekten disaridan imaj olarak bu tur durumlar cok kotu gozukuyor, ve malasef biz motorcularinda tum imaji etkileniyor.
tekirdağ şarköyde yazlığa her gittiğimde aynı saplar sap sap duruyor sahil yolunda çocuk parkının yanında saplık dışında yaptıkları bi şey yok ha bu arada motorlarıda millet anlamıyo tabi ses var diye kanıyorlar 90-97 arası bi zzr bi kaç tane daha dedemden kalma motorlar
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Bu orda dikilenleri yadırgamak değil. Bi eziklik duygusu. Bi hüzün zencilerden mevzu açılınca zenci olmayanların bi morali bozulur ya öyle bişey. Tamam abilerim kardeşlerim bi gün sizede nasip olur inş konunun adından nefret etmeye başladım hit aldıkça. ama dayanamadım yazdım. herkese kazasız sürüşler
dikelek ismine çok güldüm
.ama ister gerçek meraklısı olsun ister hava atma amaçlı şehrin belli başlı meydanlarında motosikletlerin ve motosiklet gruplarının varolduğunu görmek sevindirici.meydanın o bölgesinden de insanları seyretmek gelene geçene bakınmak aprketmiş diğer motosikletleri incelemek gayet eylenceli. (dikelek değilim gösterişsiz bir kurye motorum var :D ) ayrıca bir arkadaş söylemiş "motorlara gözkulak oluyorlar" diye. bedava güvenlik işte.
Bu arkadaşların soylerı devam ediyor mu? Baya oldu taksime gitmeyeli :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Trafikte dangalak hareketler yapsalar eyvallah da, yani ortada bişey yok. Hava atsın ne olur yani? Bir ferrariniz olsa hava atmazmısınız? Benim hoşuma gidiyor motorize eleman görmek. Böyle basit şeylere takılmayın. Bir racing keyif için alınır, belki hava için. Başka bir fonksiyonu yok yani. Motor başında sohbet de gayet zevklidir. Bakın hepimiz burda toplaşıp motosiklet başlığı altında sohbet ediyoruz, bundan zevk alıyoruz. Benim motor da 13 km'de. Ama ne yapayım daha imkanım olmadı adam gibi binmeye. Ha benim hava atma gibi bir durumum da yok tabi bu yaştan sonra. Bırakın gençlik gençliğini yaşasın....
öle motorum olsa bende taksimde dikilirdim yanlış anlamayında muhtemelen işleri güçleri olmaması bütün akşam orda dikilmelerine etken oluyor kanaatindeyim, ama bir zaararları yok en son gittiğimde sayelerinde bi s1000 rr görme fırsatım olmuştu
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
millete zarar vermedikten sonra bi sıkıntı yok..görüntü de güzel ve estetik...kasksız gezmeleri de millete niye dert oluyo onu anlamıyom...herkesin kaskı kendine...
Aynen katılıyorum!!! Adam caddede çıkıp teker yapsa suç, durup motorun başında muhabbet etse suç ve bu genelde bilinçli bile olmuyor ben orda motoru park edip arkadaşımı bekliyorum o sırada başka bir motorcu geliyor sohbet açılıyor zaman geçiyor.Kaskıda takarsa ne alâ takmazsa kendi tercihi...
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Kuru gürültü.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)