Merhaba Değerli Forum Uyeleri Yaklaşık 2 Hafta Evvel Kanuni Ronny Scooter Aldım.
Bursa da Çalışıyor Yaşıyorum.
Fakat Trafikte Scooter Kullanamaıyorum.
Sinyal veriyorum Korna Çalıyorum Bir Araç Yol vermiyor.
Dönmem Gereken Yerlerden dönemiyor gidip 500 metre ilerden dönmek zorunda kalıyorum.
Kamyonlar bile 60-80 Km ile gidiyor.Malum motosiklet iki teker denge ister en ufak cukur parcalı Asfaltta Resmen tökezliyor.
Böyle giderse En Sonunda Atv Alacağım.
En Azından Yol Vermemezlik Görmezden gelme yapamazlar.
Sizinde Konu Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Bir heves deyip 2000 TL verip Aldığım Scooter ile trafik resmen işkenceye dönüşüyor.
Ufak tefek biri değilim 1.85 boy var ama gel görki ne araçlar ne kamyonlar görmüyorlar.
Atv lere Baktım Marka Çok Ama Sorun On Road Off Road olayı.
Plakasız olanlar (Off Roadl) Güzel Hesaplı 300-4000 TL civarı 150cc ve Pumarex L4200 var 4.400 TL
Bunların Trafiğe çıkması yasakmış vergisi yok bu nedenle köy kasaba için Alın diyorlar.
Plakalı Olanlar (On Road)
Güzel ama Sorun Vergisi.Araba vergisine yakınmış.Bazılar Çin Mallarında Motosiklet yazıyor ucuzdur demiş.
Bazıları motosiklet yazsada bunun marka modeli yazıyor.4 Tekerlekli Motosikletmi olur.Vergi yukselir demiş.
Aklımda Olanlar
1)Pumarex L4 150cc-11 Hp-Hava Soğutmalı>3.500 TL ---4.100 TL On Road Plakalı Modeli
2)Pumarex L4 200cc-14 Hp-Yağ Soğutmalı>4.400 TL---5.400 TL On Road Yani Plakalı Modeli
3)Motoran Farmer 150cc-9.8 Hp-Hava Soğutmalı>3.890 TL
4)Apaçi 150cc Atv ler 8.1 Hp-Hava Soğutmalı> 3.300TL-4.100 TL On ROad Plakalı Versiyonu
On Road
Off Road