seni görmem bişeyi değiştirmez emin ollespaul_84 adlı üyeden alıntı
seni görmem bişeyi değiştirmez emin ollespaul_84 adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bende sorunuzdan bisey anlamadım . O yuzden de cevap veremedimstarsailor adlı üyeden alıntı
sanırım doğrusu boy-kütle endeksi olacak.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
bayanlar hiç motor kullanmasın ozaman öle saçmalıkmı olur 68 kg yim hiç yerden kesilmedim daha saçma
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
bende zayıfım 55 kg ama aksine mesela aynı motordan yaımda denk geliyo eğer sürücü kiloluysa hele bide yol egimliyse demeyin keyfime asfalt adama aplıyo hehehe
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Konu dışı mesajlar silinmiştir
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
ağır adam yere,ağır motor asfalta sağlam basar.
sıskalar biraz kilo alsın 70 iidir.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yuhh 70 mi nası yani, 20 kilo nası aliyim
Bende altın oranın ortalama olarak kilonun boydan 110 birim eksik olacağı şeklinde biliyorum..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Selamlarrr Akrep,bahtİyar,betÜl,kenan,fevzİ Ve Herkese
benim boy 1.85 kilo 65 annem diyorki abin (1.90 a 100 kg o rüzgarda uçmaz sen uçarsın
ama hiç uçmadım
koluna taktığın kask kafanı korumaz
bişey yazardım aslında ama neyseNİLİ adlı üyeden alıntı
NİLİ bence iyisin ve motorada çok yakışırsın
Walla bence bi sakıncası olmaz. Hem motor daha iyi gider bide rüzgara fazla alan bırakmaz zayıflar. Ben 88 kg yim belki ağırlığın amortisörlerde iyi etkisi olur motor fazla hoplayıp zıplamaz.
valla ben 18 yaşında olamma rağmen 74 kiloyum ve kalığlıyım ama zayıf arkdaşlardan daha iyi motor kullanırım varsa itirazı olan yazsın...
Bende kilodan ziyade boy sorun olacak gibime geliyor.Arkadaslar 1.70 boyum honda cbr125r almayı düsünüyorum sele yüksekliği 776mm sizce durum vahimmi yoksa rahat rahat kullanabilirmiyim???
bende 56 kilo 170 boyundayım ve şimdi 1100 lük kullanacagım şimdiye kadar da 750 lik 230kg lik motor kullandım gayette hiç kazasız 8 yıl geçirdim
rahat rahat kullanırsın hocam merak etme.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
motor kullanırken ister zayıf ister kilolu, önemli olan şey, ayaklarının yere basabilmesi ve yere basan ayaklarıının ve tüm bedeninin sağlam olması.. yokuş yukarı motoru durdurmak zorundaysan ,hele bir de eğim varsa ,bacakları kısa kalan biri zayıf da olsa kilolu da olsa taşıyamaz. ve motorun devrilmesi de bence trafikte kötü bir durum..Bu arada bacakları yere değse dahi, ister kilolu ister zayıf olsun, önemli olan güçlü ve sağlam durabilmesidir.. ki bu da ancak bedeninizi sporla ve özellikle pilates ile "dengeli, sıkı ve sağlam" yapabilmenizle çok daha koay olacaktır. Kırmızı ışıkta durduğunda, kilo ve boyu ne olursa olsun, aniden motoru altından fırlayan arkadaşlarım da var...Bedenin kuvveti ve hakimiyeti, zayıf-şişmanlıktan da önemli bence...kırmızı adlı üyeden alıntı
bence daha da ıyı kullanır.Bosu bosuna fazla kıloyu motora tasıtmaz
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
61 kiloyum. dolu depo 260 kg olan motor kullanıyorum.(honda shadow750)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)