Mozaik arkadaşım. ben de 110ft var. motora genelde iki kişi biniyoruz ve 120 kg oluyoruz. motor bulamadım derken güç bakımından mı görüntü bakımından mı dedin
Mozaik arkadaşım. ben de 110ft var. motora genelde iki kişi biniyoruz ve 120 kg oluyoruz. motor bulamadım derken güç bakımından mı görüntü bakımından mı dedin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
zayıf insan; daha iyi haraket eder vucudu daima rahattır şismanlarsa o diyet senin bu diyt benim denerler ama muaffak olmazlar ,sizce!
Ne kadar saçma bir soru
Tabiiki sıskalar motor kullanamazz
Eklenti 372
]Eklenti 374
Eklenti 373
Eklenti 375
Eklenti 377
gaza gelme;kaza gelmesin
evet sıskaLAR kullanamaz çünkü 2-3 sıska bir şişko edermotorinn adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bana da transalp kullanamazsın dedi geçende biri
honda ya gittim,,yakından görebilir miyim transalp i dedim
ohhh dedim şöle bi kullanırım yani boyum yetti. kilo da alırız be ne var
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben de sürekli 59-63 kilo arasında gidip geliyorum.
ama motorda çok rahatım. çok memnunum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
zayıflık yada şişmanlık önemli deil bana göre önemli olan kişinin kendini ve motorunu bilmesi kendini kontrol etmesi önemli
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
ama ybr transalpin yanında küçük
les abicim konu dışındasın hem sende ybr var gayet rahat kullanırsınlespaul_84 adlı üyeden alıntı
ayrıca dishy transalp sadece üstüne oturdun hiç gaz açmadın yada viraj almadın bence ondan sonra yaz
Acımadıki, acımadıki
aklıma geldi, bi de ashes var. tığ gibi adam walla. maşşallah
evet ybr küçük ama, başka kimsenin alamayacağı bir performans alıyorum ybr den (daha zayıflarımız hariç). gerçekten çok güzel hızlanıyor.
bir de 5. viteste bayılmadan 4000 devir civarında yokuş çıkabiliyorum genellikle.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
kullanamaz mıyımCBR1000RR adlı üyeden alıntı
dishy ne kadar yere basabiliyodun?
sende üstüne oturdun cüsseli makina ayrıca ağır dengeli ama virajlarda ve yüksek devirde makinayı senin gücün zap deder ben mesela kendimi o anlarda rodeo yaparmış gibi hissediyorumdishy adlı üyeden alıntı
No:tecrübeyede bağlıdır...
Acımadıki, acımadıki
valla bende 50 kiloyum ve motorum 110 kilo..taşımakta da zorlanmıyorum hatta büyütmeyide düşünüyorum biliyosunuz.önemli olan o dengeyi kurabilmek..kendini çok kasmadıın ve doğru yollarda gittiğin sürece uçmazsın
ya oturdum bastım yere rahatça
kilosu çok olabilir diorum zaman ve tecrübe halletmez mi
çünkü illa alcam ilerde
ilerde alır kullanırsın bence dishy, deneyimle hallolur bence.
ben de zaten büyütmek istiyorum ilerde. hayalimdeki motor fazer. ybr ile hayat mı geçer?
peril senden başka bir iki arkadaşımızda daha vardı galiba cbr 125. bence bayanlara çok iyi gidiyo, motogp ye gittiğimiz gün bayanlar için ideal dedim walla. bence çok yakışıyo. taşımakta zorlanıyosan biraz daha bekle madem fazla km yapmak önemli ama her motorun da kendi karakteri var. ve buna alışmak zaman alır.
maşallah..sitemizin erkeklerinin kilo ortalaması Türkiye genelindeki kadınların kilo ortalamaları ile aynı
49-63 kilo arası...
şaka bir yana günlük kullanımda eğer ki yarışçı değilseniz kilo ve irilik sadece motor seçiminizi etkiler..ama cüsse olarak hafif insanları motora daha iyi adapte oldukları sabit sanırım.
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
öle tabi ne zannettin kotumuren. sitemizin erkekleri metroseksüel ve bakımlı
eheh benim de kilom 61-63 arası
aslında site ortalaması dememek lazım, ne güzel minik(!) arkadaşlarımız da var
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
abi n alaka bi oturuşta yarım öküz yiyorum banamısın demiyor ama benim kadarda enerjik olan çok azdır yanilespaul_84 adlı üyeden alıntı
dishy yolun çok ve bu yolu 125cc ile bitiremessin ya neyse önemli olan hedef ulaşman unutmaki nası ulaştığın dahada önemli
peril ben peşin peşin söliyim sen R6 al seni makinaya bağlamak için özel aparat benden
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)