arkadaşlar ben yeni mondial 125 mt adlım 6 0km deyim 2 kişi binsek motora bişi olurmu bide kaçla gidiyim bu aralar
arkadaşlar ben yeni mondial 125 mt adlım 6 0km deyim 2 kişi binsek motora bişi olurmu bide kaçla gidiyim bu aralar
iki kişi binmen sakıncalı olabilir.en azından ilk 150 km tek bin.50-60 km yi gecmesen iyi olur.40dev/dak dan fazla moy-turu zorlama.hangi viteste olursan ol ama bu oranı gecme.
hayırlı olsun
Hocam iki kişi binme rampa çıkma ilk 1000 km motoru sakin kullan rodaj kurallarına uy.
Yaşa ve Yaşat
ben ft110 var.800 km civarındayken 3 kişi biniyoduk.tıkır tıkırda çıkıyodu hemde baya sıkı bi rampaydı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
bende de 110ft var aldıktan hemen sonra 2 kişi bindik rampada çıktık viraja da girdik bişiii olmadı. ayrıca 100km/h kadar hız yapıyor 110cc lik motor daha fazla ne kadar açılabilir2move adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
şaka maka bende 100 bastım onunla..sıkı gidiyo alet.rodaj modaj hikaye.aldım 2 saat sonra son sürat denemesi yaptım 70-80 civarına cıkmıstı.sonra km arttıkca hızlandı alet
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
arkadaşım mondial mt 125 otomatik bir scooter dır ne vitesi ya kafamı buluyonuz bizimle bunu gerçekten bilerek mi yazdınKHAN591 adlı üyeden alıntı
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)