Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2. Trafik kazası

REKLAM ALANI
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    öncelikle büyük geçmiş olsun ....02,07,2011 ehliyet sınavından yeni çıkmış birisi olarak şunu demek isterim motosiklet ehliyeti almak için girdim...sorular komediydi resmen...böyle sorularla ehliyet dağıtıldığı sürece (yani bizler ehliyet almıyoruz sürücü kurslarının ve bu işle yetkili devlet birimlerinin aç gözlerini ve ceplerini doyuruyoruz sadece )daha çok kişi acılar çeker...eğitimsizlik çok kötü birşey.bana göre ehliyet sınavlarında üniversite mezunundan ziyade üniversite düzeyinde bir eğitim ve belli bir süre sonrada kontrol eğitimine alınmalı sürücüler...daha soruları nasıl nerede işaretliyeceğini bilmeyen kişiler vardı ve en kötüsü başkalarının onlara yardım etmesiydi..bence bu yardım değil büyük bir kötülüktür
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mtcrss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    Alıntı POSEİDON71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle büyük geçmiş olsun ....02,07,2011 ehliyet sınavından yeni çıkmış birisi olarak şunu demek isterim motosiklet ehliyeti almak için girdim...sorular komediydi resmen...böyle sorularla ehliyet dağıtıldığı sürece (yani bizler ehliyet almıyoruz sürücü kurslarının ve bu işle yetkili devlet birimlerinin aç gözlerini ve ceplerini doyuruyoruz sadece )daha çok kişi acılar çeker...eğitimsizlik çok kötü birşey.bana göre ehliyet sınavlarında üniversite mezunundan ziyade üniversite düzeyinde bir eğitim ve belli bir süre sonrada kontrol eğitimine alınmalı sürücüler...daha soruları nasıl nerede işaretliyeceğini bilmeyen kişiler vardı ve en kötüsü başkalarının onlara yardım etmesiydi..bence bu yardım değil büyük bir kötülüktür
    Otomobil ehliyeti kurslarinda motorlulara saygi duymalari gerektigini neden ogretmezler...cogu kazanin sorumlusu saygisizca otomobil kullanan insanlar...

POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    haklısınız.bence bu sürücü eğitimine el atmalılar artık
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)