abı sen ucmusun ya super bunlar yalnız ılk model mobılete benzemıs race olan
abı sen ucmusun ya super bunlar yalnız ılk model mobılete benzemıs race olan
Yeni yine yeniden
bu da resmen Tayvandaki scooterlara benzemiş...yani piyasada olan motorları çizmesen kanaat notun yükselecek...
kaldımı 6....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bence hepsi çok güzel ama en beğendiğim kara kalem oldu biz senden 3 boyutlularını da bekliyoruz hadi bize 3 boyutlu resimlerde gönder bide niye bisan yazdın dikkat ettim herkes bunu soruyoo niye bisan
neyse 3 boyutlu resimler bekliyoruz kolay gelsinn bu sefer kendi markanı yaz
Bence çok komik ama inan bunu benim yapmaya çalışmam bile imkansız emeğine we eline sağlık
Kaza Anında Sizi Korur...
çizimler güzel mopede bittim ya güzel
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
dostum güzel çizimler ama başka markaların aynısını yapıp üstüne bisan yazma
ben biraz böle algıladım eğerki kendi hayal gücünü kullanırsan(türklerde bu güç hat saffada) daha değişik ve güzel modeller üretebilirsin başarılarının devamını dilerim
hatlar çok sivri ve keskin,bazı modellerde seleler uyduruk duruyor.Ama genel manada iyi.Bir de scooter 400 lük ya,her halde sürat yapar diye hava yastığı düşünülmüş.Süperrr.
emeğe saygı paylaşim için teşekkür
Lastİkler Ve Egsoz Cok Orjİnal Olmus ?
Elİne Saglik ?
Comfirmation Bias
Olacak olacak çalışmalara devam
Emeğe saygı
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Doğru yoldasın ama biraz daha hayal gücünü kullanmalısın, genelde zaten var olanlar gibi duruyorlar. Biraz farklı çizgiler yakalamaya çalış, kendinden birşeyler koy. Çok prototipe de kaçma daha güncel ol farklı modeller de çiz scooter dışında.
HELL FIRE
Saolun arkadaslar verdiginiz destek ve fikirler için...
Eline sağlık,ilk olması dolayısıyla ufak tefek hatalar olacaktır muhakkak...Bencede hayal gücünü biraz daha zorlamalısın,şu an çizdiklerin diğerlerininde dediği gibi piyasadaki scooterlardan çok da farklı değil...Oysaki başarıya ulaşanlar farklılık yaratanlardır.Düşünsene bundan 50 yıl önce üretilen scooterların dizaynının kimsenin yeni bişey üretmemesi nedeniyle aynı olarak devam ettiğini...Biraz daha hayal gücü Ben aslında çok iyi dizaynlar yaptığıma inanıyorum fakat çizimim pek iyi sayılmaz Sen hangi programı kullanıyorsun?
forrap arkadasım hangi programı kullandıgımı sormuş...
PAİNT...
ama daha iyi programlar varsa onlarlada deneriz...belki daha iyi sonclar alırım belli mi olur...
Mete_han abi en son yaptıgım motora buna benzer bişey görmedim demişin elin mi süçtü acabaa...
kardeş çizim güzel ama ben mi göremedim bilmiyom aynalar yok galiba.
çok sekil bi scoter olmuş.bende zat var ona çok benzemiş 10 üzerinden 10 veriyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)