yeni bir tasarım yap bence. birinci resim normal scooter ın üstten bastırılmış. diğeri de boya küpüne düşmüşü benim ki görüş sadece. kolay gelsin
yeni bir tasarım yap bence. birinci resim normal scooter ın üstten bastırılmış. diğeri de boya küpüne düşmüşü benim ki görüş sadece. kolay gelsin
Limuzin gibi olmuş Biraz sağdan soldan bastır, sıkıştır.
konsept araca benzemiş..
CBR 600F Honda,
arka tarafı mondi 150 re ye benzemiş ama sen devam et. daha iyileri çıkacaktır...
BBRR adlı üyeden alıntı
ooo Barış abi bize takılmış yeni gördüm...mutluluğun resmini değil çizmek kafamda bile canlandıramam...ama sana hüznü tasvir edebilirim abi...
maxx kardeş devam et çalışmalarına ama bir Afet Hoca olacağımı unutma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
way way way modearatörümüz BBRR dışında da sanatçı ruhlu arkadaşlarımız var demekki
çok güzelll
Biraz da ilham:
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
mete abi görüşlerine katılmamak mümkün değilmete_han adlı üyeden alıntı
lastikler ve egsoz cok orjinal duruyo hoca ??
Comfirmation Bias
Arkadaslar gorusleriniz için tesekkürler ama bazı arkadaslar sanki hazır bi scooterın üzerinde calısmısım gibi seyler soyluyorlar.Yapmayın arkadaslar sadece tekerlek kısımları kopyala yapıstır yöntemiyle oldu.Geri kalan kısımları tamamen BOMBOŞ bembeyaz bi sayfa üzerine hayal gücüme dayanarak cizdim.
Hatalarım mutlaka çokça vardır.Bunları soylediginiz içinde cok tesekkur ederim ama biraz emege saygı...Zaten sizlerin yorumlarıda olmadan hatalarımı düzeltemem.O yüzden buraya koydum resimleri.
Mete_han hocam senide biraz insafa davet ediyorumŞaka şaka bu tür yorumlarda gercekten onem teşkil ediyo.Yavaş yavaş cizimlerim daha da güzelleşmeye baslayacak...sayenizde...
sevgili dostum inanıyorum ki çizimlerin ve sen çok samimisin...
şevkini kırmak istemem ama bu çizimlerle 22. yüzyıla damga vurabileceğini sanmıyorum...veya şu an bu çizimlerinle Honda Yamaha veya BMW ar-ge de tasarım mühendisi ve bölüm şefi olabileceğine ihtimal vermiyorum...en iyi en mükemmel olmayacaksan bu işlere başlama...daha iyi bir başlangıc olmalı...bizi şaşırtmalısın...sırtını sıvazlamak istemem...yani elinden yüreğinden derinlerden daha iyi çizimler çıkabileceğine inanıyorsan devam et yolun açıktır...ama bişeyleri başarmak için istemek gerekmiyor...birazda yetenek olmalı...çizimleri Leman...Pişmiş Kelle ve Hıbır'da yayınlanmış biri olarak bu çizimlerin çok basit geldi bana...
2.çizimden sonra daha iyi olamayacağına inandım...
ikinci darbe de geldi...
mesela buna benzer bir hususda beni şaşırtan tek insan kont88 nickli bir arkadaşdı...ybr siyle yaptığı şovları halen unutamıyorum...işte şaşırtmak mükemmellik budur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han gene coşturmuşsun
sen devam maxx75
ama önce perspektif ve çizim bilgilerini geliştir...
Elle çok iyi çizemeden, bilgisayara geçmemelisin bence
Sonra istersen Wiacom tablet falan da alırsın (ama bunlar çok ileri seviyeler için ha)
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
tebrikler.. Bence çalışmalarını geliştirerek profesyonelliğe taşı. Bir yeni motor üretiminde en büyük sorunlardan birisi başabaşnoktası (yani maliyetlerin karşılanıp karlılığa geçebilinmesi giçin gereken satış hacmidirki genelde 15.000 adet civarındadır ülkemizde) diğeride yaratıcı türk tasarımcılarının eksikliğidir. Ramzey tam entegre üretim altyapısına sahip ve bildiğim kadarıyla laser ölçümlendirme modelleme ve kalıphanesi var. Bi şansını dene derim.Başarılar....
evet ilk çizim için çok güzel önemli olan mantalite mutluluğun resmini çizmektense yaşamayı tercih ederim nic çizimlere
ilk çizim için çok güzel mutluluğun resmini çizmektense onun içinde olmayı isterim
yamaha xmaxmaxx75 adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Abi yok sen yanlıs anladın benim oyle tasarımcı falan olamak gibi bi amacım yok.Ben sadece bunu hobi olarak yapıyorum yoksa cizimlerimle oyle buyuk yerlere gelmek,''keşfedilmek''gibi bi amacım yok.Ama kendi beynimden cıkan modelleri yapıp bittikten sonrada bi güzel bakıp güzel olmus ya keske boyle bi motorum olsa demek hoşuma gidiyo.Çünkü genelde sahip olmak istedigim motor tiplerini ciziyorum.(istisnalar var tabiki 2. resim gibi )mete_han adlı üyeden alıntı
Resimleri forumda yayınlamamın sebebi ise ailem dısındaki insanlara nasıl göründüklerini ögrenmektir.Gerci forumda zamanımı gecirdikce burdaki insanlarında gercekten bi dost bi aile gibi davrandıklarını gordum.Bu yüzden herkese tesekkür etmek istiyorum...
Bundan sonra sadece hayalimdeki ve begendigim motorları koyacagım.Bosuna görüntü kirliligi yapmayalım...madem karsımızda mete_han abi gibi bi ustamız var fazla zorlamaya gerek yok...di mi?
gayet güzel çizimler hafif tekerleklerde kullanılan photoshopla gözede hoş geliyor
özelikle ilk baştaki race imitasyonu oldukça ilgi çekici. Bisan böyle birşey üretirse, hiç olmazsa şu piyasada moto üzerine yatıp yarış yapanlar temizlenir.
Free Motorcycle Team
zaten sadece çizebiliyoruz Çinliler kadar olamadık adamlar 1000 metre atölyede motor yapıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)