Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet Tasarımlarınız

Motovento
    REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    yeni bir tasarım yap bence. birinci resim normal scooter ın üstten bastırılmış. diğeri de boya küpüne düşmüşü benim ki görüş sadece. kolay gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Limuzin gibi olmuş Biraz sağdan soldan bastır, sıkıştır.

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    konsept araca benzemiş..
    CBR 600F Honda,

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    arka tarafı mondi 150 re ye benzemiş ama sen devam et. daha iyileri çıkacaktır...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    mete_han bişeyide beğen beee ..sanki pablo picasso...sen bana mutluluğun resmini yapabilirmisin ...

ooo Barış abi bize takılmış yeni gördüm...mutluluğun resmini değil çizmek kafamda bile canlandıramam...ama sana hüznü tasvir edebilirim abi...

maxx kardeş devam et çalışmalarına ama bir Afet Hoca olacağımı unutma...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    way way way modearatörümüz BBRR dışında da sanatçı ruhlu arkadaşlarımız var demekki
    çok güzelll

Biraz da ilham:
    Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

Motosikleti
    Tabanvay
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    hocam çok özel çok özgün bir çalışma değil...tüm maxı scooterların kasası buna yakın...farklı birşeyler denesen...yaratıcılık bu değilki...

çizimi bir scooterın üstüne oturtmuşsun...egsoz ve lastikler zaten çizim değil...kes yapıştır gibi bişey olmuş...daha doğrusu olmamış...
    mete abi görüşlerine katılmamak mümkün değil

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lastikler ve egsoz cok orjinal duruyo hoca ??
    Comfirmation Bias

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    Arkadaslar gorusleriniz için tesekkürler ama bazı arkadaslar sanki hazır bi scooterın üzerinde calısmısım gibi seyler soyluyorlar.Yapmayın arkadaslar sadece tekerlek kısımları kopyala yapıstır yöntemiyle oldu.Geri kalan kısımları tamamen BOMBOŞ bembeyaz bi sayfa üzerine hayal gücüme dayanarak cizdim.
    Hatalarım mutlaka çokça vardır.Bunları soylediginiz içinde cok tesekkur ederim ama biraz emege saygı...Zaten sizlerin yorumlarıda olmadan hatalarımı düzeltemem.O yüzden buraya koydum resimleri.

Mete_han hocam senide biraz insafa davet ediyorumŞaka şaka bu tür yorumlarda gercekten onem teşkil ediyo.Yavaş yavaş cizimlerim daha da güzelleşmeye baslayacak...sayenizde...

Motosikleti
    sevgili dostum inanıyorum ki çizimlerin ve sen çok samimisin...

şevkini kırmak istemem ama bu çizimlerle 22. yüzyıla damga vurabileceğini sanmıyorum...veya şu an bu çizimlerinle Honda Yamaha veya BMW ar-ge de tasarım mühendisi ve bölüm şefi olabileceğine ihtimal vermiyorum...en iyi en mükemmel olmayacaksan bu işlere başlama...daha iyi bir başlangıc olmalı...bizi şaşırtmalısın...sırtını sıvazlamak istemem...yani elinden yüreğinden derinlerden daha iyi çizimler çıkabileceğine inanıyorsan devam et yolun açıktır...ama bişeyleri başarmak için istemek gerekmiyor...birazda yetenek olmalı...çizimleri Leman...Pişmiş Kelle ve Hıbır'da yayınlanmış biri olarak bu çizimlerin çok basit geldi bana...

2.çizimden sonra daha iyi olamayacağına inandım...

ikinci darbe de geldi...

mesela buna benzer bir hususda beni şaşırtan tek insan kont88 nickli bir arkadaşdı...ybr siyle yaptığı şovları halen unutamıyorum...işte şaşırtmak mükemmellik budur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    mete_han gene coşturmuşsun
    sen devam maxx75
    ama önce perspektif ve çizim bilgilerini geliştir...
    Elle çok iyi çizemeden, bilgisayara geçmemelisin bence
    Sonra istersen Wiacom tablet falan da alırsın (ama bunlar çok ileri seviyeler için ha)
    Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

tebrikler.. Bence çalışmalarını geliştirerek profesyonelliğe taşı. Bir yeni motor üretiminde en büyük sorunlardan birisi başabaşnoktası (yani maliyetlerin karşılanıp karlılığa geçebilinmesi giçin gereken satış hacmidirki genelde 15.000 adet civarındadır ülkemizde) diğeride yaratıcı türk tasarımcılarının eksikliğidir. Ramzey tam entegre üretim altyapısına sahip ve bildiğim kadarıyla laser ölçümlendirme modelleme ve kalıphanesi var. Bi şansını dene derim.Başarılar....

evet ilk çizim için çok güzel önemli olan mantalite mutluluğun resmini çizmektense yaşamayı tercih ederim nic çizimlere

ilk çizim için çok güzel mutluluğun resmini çizmektense onun içinde olmayı isterim

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Alıntı maxx75 adlı üyeden alıntı
    Bu da baska bi model... Ama dedigim gibi profesyonel degilim elimden geldigince

yamaha xmax
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    sevgili dostum inanıyorum ki çizimlerin ve sen çok samimisin...

şevkini kırmak istemem ama bu çizimlerle 22. yüzyıla damga vurabileceğini sanmıyorum...veya şu an bu çizimlerinle Honda Yamaha veya BMW ar-ge de tasarım mühendisi ve bölüm şefi olabileceğine ihtimal vermiyorum...en iyi en mükemmel olmayacaksan bu işlere başlama...daha iyi bir başlangıc olmalı...bizi şaşırtmalısın...sırtını sıvazlamak istemem...yani elinden yüreğinden derinlerden daha iyi çizimler çıkabileceğine inanıyorsan devam et yolun açıktır...ama bişeyleri başarmak için istemek gerekmiyor...birazda yetenek olmalı...çizimleri Leman...Pişmiş Kelle ve Hıbır'da yayınlanmış biri olarak bu çizimlerin çok basit geldi bana...

2.çizimden sonra daha iyi olamayacağına inandım...

ikinci darbe de geldi...

mesela buna benzer bir hususda beni şaşırtan tek insan kont88 nickli bir arkadaşdı...ybr siyle yaptığı şovları halen unutamıyorum...işte şaşırtmak mükemmellik budur...
    Abi yok sen yanlıs anladın benim oyle tasarımcı falan olamak gibi bi amacım yok.Ben sadece bunu hobi olarak yapıyorum yoksa cizimlerimle oyle buyuk yerlere gelmek,''keşfedilmek''gibi bi amacım yok.Ama kendi beynimden cıkan modelleri yapıp bittikten sonrada bi güzel bakıp güzel olmus ya keske boyle bi motorum olsa demek hoşuma gidiyo.Çünkü genelde sahip olmak istedigim motor tiplerini ciziyorum.(istisnalar var tabiki 2. resim gibi )
    Resimleri forumda yayınlamamın sebebi ise ailem dısındaki insanlara nasıl göründüklerini ögrenmektir.Gerci forumda zamanımı gecirdikce burdaki insanlarında gercekten bi dost bi aile gibi davrandıklarını gordum.Bu yüzden herkese tesekkür etmek istiyorum...
    Bundan sonra sadece hayalimdeki ve begendigim motorları koyacagım.Bosuna görüntü kirliligi yapmayalım...madem karsımızda mete_han abi gibi bi ustamız var fazla zorlamaya gerek yok...di mi?

Motosikleti
    Alıntı maxx75 adlı üyeden alıntı
    .Bosuna görüntü kirliligi yapmayalım...
    bu görüşe katılmıyorum...

içinden ne geliyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap...

ben hep yanıbaşında olacağım...

iki çizimin var...kaldı 7 çiziiimm....

Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    ben hep yanıbaşında olacağım
    yanddıkk desene

Mete_han abiye begendiremiyoz ama yinede yorumlara acık tabiki...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gayet güzel çizimler hafif tekerleklerde kullanılan photoshopla gözede hoş geliyor

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    özelikle ilk baştaki race imitasyonu oldukça ilgi çekici. Bisan böyle birşey üretirse, hiç olmazsa şu piyasada moto üzerine yatıp yarış yapanlar temizlenir.
    Free Motorcycle Team

unsalyzf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 Kanuni Hussar 125 - YZF R1 2006
    zaten sadece çizebiliyoruz Çinliler kadar olamadık adamlar 1000 metre atölyede motor yapıyorlar.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler