ALLAH c.c kaza bela göstermesin kardeşim. Hayırlısıysa bizede nasib olur İnşaALLAH..
ALLAH c.c kaza bela göstermesin kardeşim. Hayırlısıysa bizede nasib olur İnşaALLAH..
Korkaklıkta AR. İlerlemekte şeref VAR.
Hayırlı Olsun, Güle Güle Kullanın
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
tekerin düz bassın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
amin pasa sen aerox la 2700km yapan değilmiydin??
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Bizim evin orası, hatta inşaatın yanındaki beyaz evler bizim site.
undefined
acil kask ihtiyacın olduğunu görüyorum, çene açılır olarak nitro fn347 kullanan ve çok memnun kalan arkadaşlarım var tavsiye edebilirim
Ninja
Evet ya nolan arıyorum zaten...VEYA LS2
Hayırlı olsun..can sıhhatiyle sağlıcakla kullanın...
amin..inş..daha büyük cc'lisi daha iyileri sizlerin olsun..)
hayırlı olsun tekrardan...
koruma demirlerini sakın sökme e mi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kazasız belasız kullanmak nasip etsin ...fiat olarak ne kadara aldınız ? Ben siyah istiyodum ama bu gidişle kırmızı alıcam galiba ....şimdi konuştum eczacılar almışlar gelen motorları ... Artık beklemekten sıkıldım :(
sökermiyim tam istedğim gibi olmuş..çin malları gibi..kötü gözükmüyor koruma demirindende o yüzden soğumuştum diyebilirm..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
ah şu eczacılar..bi activa bi cbf 150..başka motor yokmu kardeşimm....bende tesadüfen 1 tane kalmıştı kaptım hemen..PLAKA SHAD 26LTRE ÇANTA YAN AYAKLIK(NORMALDE YOK O YÜZDEN ALDIK)) KORUMA DEMİRİ 4.200
BU ARADA BU MOTORU İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM..SÜRERKEN ÇOK GÜVEN VERİYOR İNSANA..DİYORUMKİ İÇİMDEN BUNLA YOLDA FLN KALMAK İMKANSIZZ
HAyırlı uğurlu olsun ıkınızede. Kazasız belasız günlerde kullanmak nasıp olsun.
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
Amin Mustafa abi.bugün epey sürdüm gayet güzel...özellikle ışıklarda kalkarken arkadan araba korna çalıyor . geçmek için.ama ne hikmetse torkundanmıdır nedir hiç yetişemiyor )
olur olur..inş..yakında...siz alın bi tadına bakın motorun herşeyi unttur eminim..kefilim cbf ye)
Hayırlı olsun, ALLAH, Kaza Bela vermesin..
İkinizin'de Tekeri Düz Bazsın..
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
hayırlı olsun . allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın arkadaşım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)