Hayatımı değiştiren Ege turu...
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 00:44
sametagir adlı üyeden alıntı
Allah gönlüne göre versin...
Sağolasın abicim
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Umarım hersey gönlunce olur
Bende öyle umuyorum teşekkür ederim
RamonRojo adlı üyeden alıntı
Hayatın daha da güzel geçer bundan sonra inşallah.Hayırlı olsun.
Eyvallah kardeşim
overcloud adlı üyeden alıntı
neye niyet, neye kısmet
hayırlı olsun
Sağol dostum. Garaj'ı yalnız bırakma
CİHAN adlı üyeden alıntı
vay arkadaş olaya bak sen,
senin başına talih kuşu konmuş,
hayırlısı olsun, bende o kadar yolda gidiyorum, bir mercedes önümü kesip demezki gel şöförlügümü yap sana 5 bin tl maaş:
Sağol CİHAN. Ama banada 5000 TL maaş demediler yahu. Yoksa o kadar güzelmiş anlatmışım
olcan138 adlı üyeden alıntı
Öncelikle süper olmuş, hayatta başarılar dilerim...
Ardından tanışma etme fırsatı bulamadık henüz ama, yazılan 1-2 satırdan hatırladığım kadarıyla saygı duymam, sevgi beslemem gereken birisiniz
DoRock'ta veya o civarda bir uğurlama gecesi yapalım gitmeden?
Çok teşekkür ederim hocam. Cuma gecesi DoRock'ta olacağım.
Numaram 506-937-36-45. Gelecek olan olursa arasın beni. Tanışırız
mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı
geçen yıl aynı güzergahtan çeşmeye kadar gitmiştim tadı hala damağımda...bizim yerimize de gez ege'yi baştan aşağı...herşey gönlünce olsun...yeni işin de hayırlara vesile olsun..
Teşekkür ederim
yasdal adlı üyeden alıntı
Sercan'ım iş güç hayırlı olsun ama insan o kadar balıklama atlar mı olum işe
bi 10 gün sonra iş başı yapayım desen adamlar vaz mı geçicekti
Bünye bi çeşme göreydi de öyle başlayaydın. Yarın akşam Garaj'a uğrada seni bi uğurlayalım.
Yarın akşam uğramya çalışırım garaja ama söz veremiyorum abi. Mutlaka gelecem ama pas geçmem Garaj'ı
Faceten paslaşırız
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 00:49
Hayırlısı olsun bence iyi yapmışsın.yeni tanıştık ancak devamı da olur inşallah,bende yarın sabah bodrum yolcusuyum yalnızca on günlük ehh ne yapalım şimdilik bu kadar
-
30 Haziran 2011, 00:49
HAkkında hayırlısı olsun. Hayatımın aşkını yaşamıştım yıllar evvel İzmirde.
Güzelyalı da hatta :( selam söylersin oralara benden
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
30 Haziran 2011, 00:52
-
30 Haziran 2011, 01:13
hayırlı olsun )
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
30 Haziran 2011, 01:21
Sizin adınıza gerçekten sevindim...2 yıldır tayin talebinde bulunup daha dün yine,''uygun değildir'' yazısını eline alan biri olarak...Artık ömrünüze kafadan 10 yıl eklenir..
başarılar...
-
30 Haziran 2011, 01:40
inş hakkında hayırlı olur bende düşünüyorum bi gezi yapmayı ama yolda kalırım diye korkuyorum belkı bende kaldıgım yerde iş bulur bende oraya yerleşirim diyeceğim ama benim ''abba'' da beni kesin kamyoncular derneğinde falan bırakır hayatım kayar diye korkuyorum kaderinde yaşancağı varmıs vaybe :D
-
30 Haziran 2011, 01:49
sercan ilginçliklerin insanısın hakında hayırlısı olsun yarın akşam perşembe toplantımıza mutlaka ugrada gitmeden topluca gör arkadaşları
-
30 Haziran 2011, 01:56
Buralar sandığınızdan da güzel (: buyrun gelin
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
-
30 Haziran 2011, 02:01
haydi hayırlısı, bol şans
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
30 Haziran 2011, 02:14
speedy2 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun bence iyi yapmışsın.yeni tanıştık ancak devamı da olur inşallah,bende yarın sabah bodrum yolcusuyum yalnızca on günlük ehh ne yapalım şimdilik bu kadar
Sağol abicim. Ege'de görüşürüz artık. MT İzmir toplantılarına gelirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
HAkkında hayırlısı olsun. Hayatımın aşkını yaşamıştım yıllar evvel İzmirde.
Güzelyalı da hatta :( selam söylersin oralara benden
Teşekkür ederim Eyüp abicim. Götüreceğim selamını İzmir sahillerine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
ya inan bağlığı görünce motordan vazgeçti bir arabaya sevdalandı sandım
sevindim ama bir o kadarda üzüldüm cidden ilk gezi ye birlikte çıkmıştık sanırım bir daha da görüşemedik ama dostluk görüşülmese de taze kalıyor bazen
gitmeden senle görüşmek isterim veda niteliğinde bir başlık açarmısın seni uğurlayalım hemde buluşup görüşmek için bahane olur ne dersin ? bu arada demek nasibin izmirdeymiş hayırlısı bakalım izmiri pek sevmem çünkü kişisel olarak acı hatıraları var
ama çok güzel şehir baya bir dolaştım bir çok yerini gördüm inş. yaşamına daha güzel ve daha kaliteli insanlarla devam edersin...
Sağolasın abicim.
Bir kerede dürümcüde görüşmüştük. Unuttun sanırım
Gitmeden önce buradaki motorcu dostlarımla ayrıca vedalaşmayı çok isterdim ama işlerim acele olduğundan dolayı bunu yapamayacağım. Fakat yazmıştım yukarıda. Cuma gecesi taksim DoRock barda olacağım arkadaşlarımla görüşmek için (Onlara daha önce söz vermiştim ) Yarın akşamda Garaj'da olacağım.
Gelmek isteyen tüm dostları beklerim
-
30 Haziran 2011, 02:27
Motosiklet Eğitmeni
Umarim yeni isin basari ve mutluluk getirir.
Hayirli olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
30 Haziran 2011, 02:29
hayırlı olsun
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
30 Haziran 2011, 02:44
Alper41 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
)
Teşekkür ederim
fesmer17 adlı üyeden alıntı
Sizin adınıza gerçekten sevindim...2 yıldır tayin talebinde bulunup daha dün yine,''uygun değildir'' yazısını eline alan biri olarak...Artık ömrünüze kafadan 10 yıl eklenir..
başarılar...
Umarım sizinde yaşantınız istediğiniz yönde şekillenir
G-han adlı üyeden alıntı
inş hakkında hayırlı olur bende düşünüyorum bi gezi yapmayı ama yolda kalırım diye korkuyorum belkı bende kaldıgım yerde iş bulur bende oraya yerleşirim diyeceğim ama benim ''abba'' da beni kesin kamyoncular derneğinde falan bırakır hayatım kayar diye korkuyorum
kaderinde yaşancağı varmıs vaybe :D
Çık hocam vur kendini yola ne olacağı belli olmuyor
gv650i adlı üyeden alıntı
sercan ilginçliklerin insanısın hakında hayırlısı olsun yarın akşam perşembe toplantımıza mutlaka ugrada gitmeden topluca gör arkadaşları
Sağolasın Kaya abi Yarın bir şekilde uğrayacağım Garaj'a
BurakASLAN adlı üyeden alıntı
Buralar sandığınızdan da güzel (: buyrun gelin
Az kaldı oradayım haftaya
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
haydi hayırlısı, bol şans
Eyvallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
coq adlı üyeden alıntı
Umarim yeni isin basari ve mutluluk getirir.
Hayirli olsun.
Teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Sağol StyLeOscaR
-
30 Haziran 2011, 03:12
Super Moderator
hayırlısı olsun kardeş
artık izmir buluşmalarında boy gösterirsin
sor bakalım izmirin dorock tayfası kimlermiş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
30 Haziran 2011, 03:16
şansım olsada memleketimde izmirde yaşasam keşke. iyiki istanbuldan kurtulmuşum diyeceğin kesin. Umuyorum işinde başarılı olursun!
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
30 Haziran 2011, 03:25
alper_tim adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun kardeş
artık izmir buluşmalarında boy gösterirsin
sor bakalım izmirin dorock tayfası kimlermiş
Teşekkür ederim
İzmir'de de buldum "durak" ama DoRock olarak değil DuRock olarak yazmışlar. Çakma DoRock anlayacağın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
kefeeee adlı üyeden alıntı
şansım olsada memleketimde izmirde yaşasam keşke. iyiki istanbuldan kurtulmuşum diyeceğin kesin. Umuyorum işinde başarılı olursun!
Sağolasın hocam
Fakat İstanbul her nekadar sıkıntılı bir şehir olsa bile özleyeceğim burayı. Adına bu kadar çok şiir yazılan bir şehir varmı dünya genelinde bilmiyorum...
23 yıllık bir mazim var kendisiyle arada kesintiler olsa da.
O nedenle koyuyor her koşulda...
-
30 Haziran 2011, 04:07
Sercan'ım herşey gönlünce olsun.Hafta sonları çok güzel yerler seni bekler,Mt İzmir grubuyla yada kendi kafana göre gezilesi yerlere gideceğini tahmin ediyorum.Bir sürede İzmir'de kal,çalış,orayı dene.İstanbul herzamanki yerinde,arada gezmeye gelirsin,ki bence de en iyisi bu.Pek yaşamalık bir şehir değil daha çok gezmelik bir şehir tabi yaşam standartlarına bağlı olarak...
-
30 Haziran 2011, 10:14
kısmet işte.. iş olsun da sen başka zaman gezersin ege yi merak etme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Haziran 2011, 11:26
Arkadaşım,herşeyden önce hayırlı olsun diyorum.Çocukluğum ve gençliğimin bir bölümü İzmir'de ve şirin ilçesi Selçuk'ta geçti.Akrabalarım halen oralarda.Heryıl mutlaka uğrarım.Tek kelimeyle yaşanacak yerler.İklim mükemmel,her daim motor kullanabilirsin.Çevre mükemmel gez gez bitmez.En önemlisi insanları insan.Emekli olduğumda bende yerleşmeyi düşünüyorum.Umarım senin için uzun soluklu ve mutlu bir yaşam olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)