Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Bakalim ilk kim ölecek?

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ßugünde öLmedim anne....
    Yaşıyon mu sen ?.......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçenlerde Kenan'a ceza verilmesi gündeme geldiğinde federasyon başkanı destek konuşması yapmıştı...motosiklet yarışçılarına sahip çıkılıyor gibi bir izlenim uyandı içimde..gerçekte öyle değil mi acaba?? bu sıkıntılar devam ediyorsa iş göründüğü gibi değil demektir...

anadolu'nun birkaç şehrine pek masraflı olmadan birkaç pist yapılmış olsa,oradaki motosikletseverler de faydalansa,organizasyonlar yapılsa....ekranlara çıkıp böyle reklamvari konuşmalardan daha hayırlı olur gibi sanki..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçenlerde Kenan'a ceza verilmesi gündeme geldiğinde federasyon başkanı destek konuşması yapmıştı...motosiklet yarışçılarına sahip çıkılıyor gibi bir izlenim uyandı içimde..gerçekte öyle değil mi acaba?? bu sıkıntılar devam ediyorsa iş göründüğü gibi değil demektir...

anadolu'nun birkaç şehrine pek masraflı olmadan birkaç pist yapılmış olsa,oradaki motosikletseverler de faydalansa,organizasyonlar yapılsa....ekranlara çıkıp böyle reklamvari konuşmalardan daha hayırlı olur gibi sanki..
    koskoca 70-80 milyonluk ülkeden bir tek kenan çıkıyorsa motosiklet federasyonu ne kadar başarılı diye bir düşünmek yeter...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Ne tarafa ilerliyor acaba konu, ben biraz daha beklemeyi planlıyorum.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ayrıca,
    bir futbolcu bunalıma girse veya daha önce hakan şükür olayında görüldüğü gibi ailesel bir problem yaşasa bile sikologlar, devlet büyükleri, başkanlar, menajerler herkes ortalıkta toz dumana katılıp çare bulunuyor.

eee, sinan sofuoğlu eşiyle problemler yaşarken intihara meyilliymiş de bilmem neymiş, hani psikolog, hani aile danışmanlık hizmeti, hani oryantasyon, hani federasyon...
    neden bir el atılmamış da ölümü beklenmiş....

kenanın bir yarış öncesi abisi
    bir yarış öncesi babası öldü...

kim vardı yanında?
    ortadoğunun en güçlü ülkesi tek milli motosikletçisine sponsor bulamadı
    ama koskoca milli futbol takımına adam başı birer mercedes jeep dağıtıldı
    hani federasyon?
    hani spor bakanlığı?
    hani ülkemin sponsor devleri?
    filenin sultanlarına kanat açan ped firması kenanı neden uçurmuyor?
    ülker, türkcell vs koskoca süper liglere onlarca takıma sponsor olan firmalar biliyorlar ki, diğer takımlar bir yere kadar gidecek ve duracaklar. çünkü kendilerinden güçlü olanlar var.

ama kenan ve kenan gibilere destek olunursa bu ülke gençliği kendine güvenmeye başlayacak.
    kendine güvenen adam düşse bile yıkılmaz. ayağa kalkar...

işte bu yüzden
    o dev firmalar gözbebeğimizi oymaya çalışırlar...

tüm bunlara rest çekerek ortaya çıkan firma ancak saygıyı kabul eder. çünkü mevcut otoriteye karşı çıkmış ve kendi kurallarını koymuştur.

kendi kurallarıyla oyun kuran asla yenilmez dostlar...

bu benim düşüncem
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarışlara uygun pistimiz yok.... Dolayısıylşe yarışlar Yunanistan-Bulgaristan-Romanya da yapılıyor....

Peki Motosiklet Federasyonu neden var?.. Yurtdışında Türkiye yarışları organize etmek için mi?...
    Federasyon neden var?....
    Düne kadar ENDO bu işi yüzünün akıyla yapabilmiş bir firma... En azından yarışları Türkiyede yaptı.....
    Federasyon ne yapıyor?... Pistlerimiz güvensiz... Yarışları yurtdışında yapıcaz....
    Oh ne ala....
    Kaç yarışçı o ülkedeki yarışlara gidebiliyor?... 3-4 kişi.... O da maddi imkanı olan veya sağlam sponsoru olanlar....
    Diğerleri?....
    Onlar bizim güvenliği olmayan pistlerde boyunlarında muska ile dönmeye mahkum.....Sıranın hangisine geldiğini hiç bir zaman bilmeden...

Kalkın siz Federasyon çok başarılı diyin:...
    Ne başarısı?....
    Bırakın abicim..Kendinizi kandırmayın....
    Enduro yarışlarına verdiği önemin 10 da biri pist yarışlarına vermeyen federasyon mu başarılı....
    Dur lem hemen celallenme!!!
    Federasyon daha çok yeni zaman tanimak lazim.
    Geçen seneye kadar sûlümandan nasil kurtulacaz diye az kafa patlatmadik.
    Bunlar hiç olmazsa iyi niyetli biraz bekleyip görmek lazim.

Bu pist yarislari ile ilgili olarak soylememiz gerekn bir nokta daha var.
    O da ilgisizlik.
    Yarislara ilgi yok.
    Simdi bu çok anormal de degil.
    Neden çünkü pist yarisi dedigin dalga, tribunde oturursun, pistin uzunluguna göre bir,birbuçuk dakkada bir motosikletler önünden hizla geçer, bir kaç saniye bisey görürsun.
    Yani 15 turluk bir yarista saatlerce tribünde otutur, ya günesten kafan piser,ya soguktan dötün donar,ya yagmurda kalir kurbagaya dönersin ve hepi topu 30-45 saniye görebildigin bir dalga içindir bu.
    Haliyle tuttugun bir takim, ya da yarisçi yoksa,bu kadar dalgaya katlanmanin bir heyecani da olmaz.

Ortaya bir rekabet konulmali ve daha fazla sehirde yaris duzenlenebilmeli ki ilgi oraya yönelsin.
    Tabi bunun disinda yapilacak etkinliklerde var.
    En önemlisi de yarisan pilotlarimizi kimse tanimiyor.
    Medyada haber bile olamiyorlar.
    Bu konuda da çalisma yapilmasi gerekiyor.

Ulem gene dagittim lafi.
    Ben pist yarislarini lafi drag yarislarina getirmek için yazdim ama kafa kafa degilki dagildi gitti.
    Neyse ben az sonra lafi drag yarislarina getirecegim.
    çünkü oradan baslamak lazim.
    Daha ilgi çekici bir yaris türüdür ve hadise gözlerinizin önünde cereyan eder.
    Azzzz sonra!!!
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapabildiğin en güzel şey bu zaten

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşıyon mu sen ?.......
    oh yeahh

*coq* ilkay abim ya seni özlemişim ve sana oh yeah diyorum =)) izmit güzeldir yarışmaya deil sevişmeye gidin diyorum ve gidiyorum
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Honda
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

*coq* ilkay abim ya seni özlemişim ve sana oh yeah diyorum =)) izmit güzeldir yarışmaya deil sevişmeye gidin diyorum ve gidiyorum
    Ulem hayirsiz!
    özleyen insan arada bir ugrar hiç olmazsa hal hatir sorar.
    Nerelerdesin sen?

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulem hayirsiz!
    özleyen insan arada bir ugrar hiç olmazsa hal hatir sorar.
    Nerelerdesin sen?
    buralardayım abi ya işimiz net ama nette dolaşmıyoz=) iş güç iyilik sağlık abi, arada kaybolup gelince daha değerli gelionuz bana ondan pek gelmiom ;) (şu senın ufaklıgı merak ediiyrum ağbii iidir inş. öp öp öp )
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen kendini fgeda etmeden de biz olabilecekleri önceden gördük be abicim.
    pistte gazlarken ölmek ddaha yerinde olabilir ama şehirde bir arabaya patlarsan hata sende olur, o piste girersen intihar gibi olur.
    amaaa o pisti bu millete, bu halka layık görürsen vallahi hem ayıp hem de vebali günahı boynuna olur.
    imrendirme milleti ne olur. sen çok tecrübeli ve paylaşımcısın,
    bunu olumlu kullan hocam, ölümlü kullanma
    sende haklısın ama ss kulanmaktaki amac surat yapmak diye düşünen çok insan var bende ist.parkta motor kulanana kadar öyle düşünüyordum ama öyle deyilmiş cadede otobanda 300 320 hatta gecen bir video seyrettim adam 350 km çıkıyor hayabusayla ama ben piste en fazla 240 235 falan gödüm diye düşünüyorum ama tabi körfez pisti için degil bunlar.
    oranın ne kadar kötü oldugunu biliyorum.ama düzeldiyse ve asvaltı yenilendiyse başka kayalar taşlar kalktıysa girmedik görmedik daha gider bakarım ve denerimde pistde gecen ay düştüm allaha şükür kırık yok ama 3 bilegim incinmişti halla agrı var buna ragmen bu pazartesi tekrar girdim piste birde pazar olsa ayda 1 kere gire bilsem hatta biraz ucuz olsa her ss kulanan girsede caddelerde ölmesek pazartesi benim bildigim 4 veya 5 kişi düştü biri biraz sorunlu idi ama yinede tekrar motora bindiler bilmiyorum. onümüzdeki haftalarda motoru izmir e götürüp 1 2 hafta orda birakıp hafta sonları atlayıp gidip pistde kulancaktım bu kaza sonucu ne olcak onu bekleyecegim ve hafta sonu gidip korfezze bakarım bir
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Lem Coq ellibin defa söyledim , bir konuda kırk mesaj yazılmadan atlama diye yine sazan gibi dalmışın daha ilk mesajdan. :p :p :p :p

Nostradamus gibi adamsın vesselam pist konusunda kaç kişi ölecek dedin daha pist açılmadan Pınarbaşında bir abimiz gitti bile . Bak benim hakkımda en ufak bir kehanette bulunursan gelir oraya benzin depona toz şeker atarım avuç avuç haberin olsun :p:p:p:p
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Honda
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lem Coq ellibin defa söyledim , bir konuda kırk mesaj yazılmadan atlama diye yine sazan gibi dalmışın daha ilk mesajdan. :p :p :p :p

Nostradamus gibi adamsın vesselam pist konusunda kaç kişi ölecek dedin daha pist açılmadan Pınarbaşında bir abimiz gitti bile . Bak benim hakkımda en ufak bir kehanette bulunursan gelir oraya benzin depona toz şeker atarım avuç avuç haberin olsun :p:p:p:p

Ya hocam bu pist meselesini tartistigimiz baska topicler de var.
    Veritabanindaki kaza haberlerini söyle bir gözden geçirseniz, en az yapmayin etmeyin ana temali 30-40 mesajim var görürsünüz.
    Bütün itirazlar da o pisterde yarisan ya da dönen arkadaslardan gelmisti.
    Hatta bir arkadasimiz pisti yayan dönmüs, fotograflarla tehlikeri tespit etmis, buna ragmen yaris düzenlenmeye devam edilmisti;
    Daha ilk yarista da bir kisi daha kazaya kurban gitmisti.
    Eger komsular sikayet edip kapattirmasa daha hala telafat vermeye devam edecektik.
    Simdi pist yeniden düzenlenmis ama motosiklet disarida kalmis.
    Benim kizdigim sey bu aslinda.

Motosikleti

Ya hocam bu pist meselesini tartistigimiz baska topicler de var.
    Veritabanindaki kaza haberlerini söyle bir gözden geçirseniz, en az yapmayin etmeyin ana temali 30-40 mesajim var görürsünüz.
    Bütün itirazlar da o pisterde yarisan ya da dönen arkadaslardan gelmisti.
    Hatta bir arkadasimiz pisti yayan dönmüs, fotograflarla tehlikeri tespit etmis, buna ragmen yaris düzenlenmeye devam edilmisti;
    Daha ilk yarista da bir kisi daha kazaya kurban gitmisti.
    Eger komsular sikayet edip kapattirmasa daha hala telafat vermeye devam edecektik.
    Simdi pist yeniden düzenlenmis ama motosiklet disarida kalmis.
    Benim kizdigim sey bu aslinda.
    Güzel kardeşim beni yanlış anlamışsın , bu konuda yazdığın herşeyin altına imzamı atarım .Sadece sana biraz takılayım istedim kırmamışımdır umarım.

Motosikleti
    Honda
    Güzel kardeşim beni yanlış anlamışsın , bu konuda yazdığın herşeyin altına imzamı atarım .Sadece sana biraz takılayım istedim kırmamışımdır umarım.
    Yok yahu gulduk zaten.

Motosikleti
    Yok yahu gulduk zaten.
    Neyse ben şimdi gidip yeni Dunlop larıma bi rodaj çekiyim kendilerine gelsinler .

ŞŞşşşştthh aklına bile getirme , en ufak bir kehanette bile bulunma bozuşuruz

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Turkiye de motor sporlari yada yapilan pistlerin durumu malum.

Izmit pisti duzenlendi iyi hos guzel ama , Izmirde ihmalden olen arkadasimizin hakkini arayacak bir kanun yok ortada. Sana ucak pistinden yol yapsalar ne yazar. Adam minibusunu park ediyor senin yaristigin yerde.

F1 pisti yaptilar Kurtkoye Pekindeki "Yasak Sehir" mubarek girmek cikmak yasak.

Kenanin abisi Izmitte o pistte olmedimi. Oldugu anda kaskinin kilidi acik gezmiyormuydu.Kim musade etti buna.

Pist yapmak al sana yol , bariyer degildir. O surucunun tum sorumlulugunu ustunuze almaktir.

Izmirdeki gibi , surucunun gazi takilmis 200 ile arabaya gecirmis diye dangalak bir basin aciklamasi yapip aksam yataga basini koyacak kadar namussuz olmamaktir.

Antalyada ucak pistini Drag pisti diye kullandilar. Araba seyircilerin arasina daldi.Surucu alkollu cikti, seyircilerin pistin yaninda ne isi var kimse aciklayamadi. 2 can gitti.

Izmitte Kenan in abisi kaskini tam baglamadan piste cikti , dustu hayatini kaybetti.

Izmirde pisti park alanina cevirdiler, steril alana minibus park etti, motor surucusu kaza yapti vefat etti, kendini kurtarmayi beceremedi diye sucu ona attilar.

Bu kafa ile biz kim motor sporlari kim?
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tartışmaya gerek yok herkes bi gün ölecek Kimin önce gideceğinin ne önemi var
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Honda
    Neyse ben şimdi gidip yeni Dunlop larıma bi rodaj çekiyim kendilerine gelsinler .

ŞŞşşşştthh aklına bile getirme , en ufak bir kehanette bile bulunma bozuşuruz
    Trailmax mi aldin?

Motosikleti
    Trailmax mi aldin?
    Sportmax Qualifier ll , traktor degil motosiklet kullaniyorum ben trailmax i ne yapayim :p

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    gece gece aklıma takıldı mevzu bir arkadaşla istanbul parktaki css eğitimleri üzerine konuşurken..

ne oldu pistin gelişmeleri hiç haber ses soluk yok. bitti mi ne düzenlemeler yapıldı gidip gören biri var mıdır ?
    bi konu açıldı herkes 2 dakika bakıp yazacağını yazdı yine tarihe gömdük resmen sonrasında
    hesapta 2 satır yazı yazıp sahip çıktık olaya tepkimizi verdik her şey yerinde oldu...

ben bu pisti çok merak ediyorum çünkü federasyon illaki bir şeyler düşünecektir burada. hazır pistin zemini yenilendi ya klasik bir şey olmaz mantığı ne olur ne olmaz sormak istedim ben...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)