Virajda yere yapıştım!(bozuk asfalt+sürat)
Reklamlar
-
23 Haziran 2011, 17:51
aman ikinci el parcalara yönelmeyin 2007'da ataköyde hd sporster kayboldu 1 sene sonra ortalıkta internet ilanlarında farklı satıcılarda parçaları kapış kapış gitti.suç duyurusundada bulunuldu o zamandan beri hiçbirşey yok.sonucta aldıgınız kişi faturalımı satıyor
üstüne üstük terbiyesizlik yapmış.işine gelirse der gibi.benim bildigim ss gidonları çelik'tir tig benzeri kaynaklarla tamir edilebilir lakin sakat iş oyle soyleyeyım.ıdareten tornacıda 0'ını yaptırabılırsın 100 lıra bile tutmaz.krom kaplatırsan hele yenisini bile almaya gerek kalmaz
Reklamlar
-
23 Haziran 2011, 18:03
geçmiş olsun. iyi tek gidon ile daha da hem kendine hemde motora hasar çıkarmadan varabilmişsin!
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
23 Haziran 2011, 18:35
greyhorse adlı üyeden alıntı
aman ikinci el parcalara yönelmeyin 2007'da ataköyde hd sporster kayboldu 1 sene sonra ortalıkta internet ilanlarında farklı satıcılarda parçaları kapış kapış gitti.suç duyurusundada bulunuldu o zamandan beri hiçbirşey yok.sonucta aldıgınız kişi faturalımı satıyor
üstüne üstük terbiyesizlik yapmış.işine gelirse der gibi.benim bildigim ss gidonları çelik'tir tig benzeri kaynaklarla tamir edilebilir lakin sakat iş oyle soyleyeyım.ıdareten tornacıda 0'ını yaptırabılırsın 100 lıra bile tutmaz.krom kaplatırsan hele yenisini bile almaya gerek kalmaz
o kadar çıkma parçanın nereden geldiği kafa karıştırdığı bir gerçek ama işte bi boru parçası gibi gözüken bir parçanında sıfırına 130lira vermek zor geliyor en azından şimdilik kaynakla idare eder sonrasında iki tarafıda 2011 modellerin gidonuyla değiştiririm.2011lerde gidon değişmiş sanırım daha sağlammış
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
24 Haziran 2011, 14:02
-
24 Haziran 2011, 16:07
Geçmiş olsun kardeş, Allah korumuş, toparlarsın motoru yine, ucuz atlatmışsın.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
24 Haziran 2011, 16:16
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
24 Haziran 2011, 16:32
çok geçmiş olsun arkadaş,
çıkışını göremediğin viraja düşük hızda girmelisin,bundan sonra daha dikkatli olursun umarım.
slayerr belki O anda gitmiş olabilir ama yinede sana eşlik etmiş ,kızmamalısın tabi bekleyebilirdi'de .
parçaları kaynak olayına bakabilirsin manet veya vites pedalını sıkıntı yaratmaz ama gidonu kaynak yaptırmayı sakın düşünme derim.
Levent sanayi sitesinde bu tarz kaynak işleri yapan yerler var mesela bir tanesinin ismini vereyim Öztürk Kaynak her türlü parçaya kaynak yapıyor ve fiyatları uygun.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
24 Haziran 2011, 16:42
Geçmiş olsun Felon kardeşim. motorun için üzüldüm ama sana birşey olmadığı için çok sevindim. ayna peg yada manet olsa kaynattır ama üzerine en fazla güç uyguladığın gidona bence kaynak yaptırma 3-5 kurus fazla ver yenısını al derim. dün eve giderken altuniza küçük çamlıca arasındakı yolu kazımışlar. normalde orası duz ve bırazcık uzun oldugu ıcın boş oldugunda gaz acıyorum. Allah tan dün erken farkettım yavas gecmeme ragmen gidon resmen dansoz gibi bir saga bir sola oynadı. ya birde hızlı geçseydım neler oldu tahmın bile edemiyorum. Allah beterınden saklasın kardesım. sahibinden karizma motoruda arayabılırsın ben sehpamı ordan almıstım ve elınde orjınal ve cıkma parcalar olabiliyor. fiyatlarıda pıyasaya gore oldukca iyi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Haziran 2011, 17:16
Çok geçmiş olsun,
her kazadan bir ders çıkarmamız lazım, ben ufak tefek düşmeleri kazadan saymıyorum artık, bunlar olmazsa deneyim kazanamaz ve ciddi tehlikelerde panikten ne yapacağımızı bilemeyiz
ama seninkide iş değilmiş be kardeşim; yol bozuk diyosun, arka fren yok diyosun ama 3.vites 4in devir falan diyosun... motorcu değil miyiz hepimiz biraz deliyiz galiba
ben de bazen kendimi kaybediyorum yolda, kendime gelince de "ulan iki teker üstündesin, neyine güveniyosun" diyorum
-
24 Haziran 2011, 17:25
Gidon u kaynak yattırmanı önermem. Hatta debriyaj ve aynalarıda kesinlikle önermem. Ne zaman nerede kırılacakları hiç belli olmaz.
Onun yerine gidonun borusunu söküp kırılan kısmını çıkardıktan sonra kalan boruya tornacıda uygun diş açılarak ekleme ve kaynak yapılmaksızın yerine monte edilebilirmiş gibi geliyor aban.
Belki orjinaline göre biraz kısalabilir fakat en azından çok daha güvenli, olur.
Sakın paronayak olduğumuı düşünmeyin. Nasılki adamın o virajla tanışması arka freninin arızalı olduğu zamana denk gelmişse yapılan kaynaklarda hiç olmadık zamanlarda kırılıp ciddi sıkıntılara neden olabilir.
Mesela kaynak yerinde kopan ayna arkadan gelen aracın camını patlatabilir ..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
24 Haziran 2011, 23:59
-
25 Haziran 2011, 00:24
Hocam çok geçmiş olsun, henüz görüyorum konuyu...
Motoru aldığın vakti hatırlıyorum ve bu arada geçen zaman dlimindeki bütün mesajlarını düşünüyorum da motorunla arandaki bağın hakikaten çok güzel
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın...
-
29 Haziran 2011, 13:51
Çok geçmiş olsun felon, bi haftadır şehir dışındaydım netim yoktu maalesef yeni gördüm üzüldüm :( motorunu halletmişsin sanırım şimdiye. Daha dikkatli olmak gerekiyor. Herkese kazasız sürüşler.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)