zorunlu trafik sigortası fiatları
Reklamlar
-
chemical adlı üyeden alıntı
Garantininde hizmeti varmış şimdi internet bankasından ön kayıt yaptırdım arıycaklar bakalım fiyat neymiş.. geçen sene 2011 sıfır cbf150 ye 56 liraya sigorta yaptırmıştım. Bu sene yaptıranlar 106 tl diyor çok fazla değilmi ya? Bakalım garantiden ne fiyat çıkıcak bende ona göre bir yere yaptırıcam sigortamı.
garanti bankasından aradılar güya arada aracı yok 86 tl fiyat verdiler yaptırmadım. bu hafta sompo japana ve groupamaya soracağım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
-
Satış aldığım zaman bu sigortayı yenilemek zorunda mıyım?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Groupama'ya bakmanızı tavsite ederim.En ucuz fiyatı bana onlar verdi.
İnternetten bakıp bi arıyım. Allianz da biraz uygun veriyor galiba diğerlerine oranla
chemical adlı üyeden alıntı
garanti bankasından aradılar güya arada aracı yok 86 tl fiyat verdiler yaptırmadım. bu hafta sompo japana ve groupamaya soracağım.
İş Bankasına gittim işim vardı. Bana da arcısız diye bi üye söylemişti ama sorduğumda bulunduğum iş bankası şubesinin anlaşmalı sigortacısı olduğunu bugün şubede olmadığını söylediler aracı var yani dediğiniz gibi..
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Satış aldığım zaman bu sigortayı yenilemek zorunda mıyım?
Evet satıcı 1 gün önceden bile100 lira verip yıllık zorunlu sigorta yaptıysa siz bidaha yapıcaksınız.. Sistem kıyma makinesi gibi valla Milletin cebindeki parayı iyi öğütüyorlar..
-
Eskiden yeniçeriler için bir değim vardı, bizde değişiklik yapalım.
Eskiden devlet halk içindi, şimdi halk devlet için oldu.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
yeniçeri ocagı kazan kaynatıyordu dıye bır olay olmması lazım bızde kaynatsak olmaz mı motor satısı olduktan sonra eskı sıgorta ıptal olur eskı sahıbıne para ıadesı yapılır yenı alan sıgortayı yaptırmak zorundadır...
-
sigorta yaptıracak arkadaşlar en iyi fiyatı alliyanz sigorta veriyor benim motora 164 lira fiyat vermişlerdi alliyanz a 85 liraya yaptırdım bilginiz olsun
-
aslanefe09 adlı üyeden alıntı
sigorta yaptıracak arkadaşlar en iyi fiyatı alliyanz sigorta veriyor benim motora 164 lira fiyat vermişlerdi alliyanz a 85 liraya yaptırdım bilginiz olsun
Yaşınız kaç ? bana 250-300 lira fiyat vermişlerdi. En iyi fiyatı axa sigorta veriyor.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Yaşınız kaç ? bana 250-300 lira fiyat vermişlerdi. En iyi fiyatı axa sigorta veriyor.
yaşım otuz sekiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)