istanbulda oldugunuz ıcı fıyatlar kırsal yerlere gore muhtemelen fazla olucakdır
fakat yenı kanuna gore motoru aldıgınız gun veya sonrakı gun sıgorta yaparsanız
ankara ıcın fıyat
250 c e kadar 40 tl daha sonrakı gunler 80 ve uzerı
ıstanbuldada muhtemelen en fazla 5tl oynayacagını dusunuyorum .
Sigortayı 10-15 gün gec yenilersek ceza miktarı hakkında bilgisi olan varmı? Fiyat farkı oluyormu.
Teşekkürler
Bildigim kadarıyla kişiye gore tc no: görede ufakta olsa fiyat farkediyordu peki şirket sahıs ustune ne kadar farkeder 125ccde daha once yaptıran varmı ?
ben 125 cc motoruma dün yaptırdım sigorta..sigorta acentesi 160 lira gibi bi bedel çıkardı..neden bukadar dedigimde genç olmanızdan dolayı dedi yeni yasaya göre böyleymiş.87 dogumluyum egerki 70 dogumlu falan olsaydım 60 -70 lira fark edecekmiş.paşa paşa ödedim 160 lirayı..tüm sigorta şirketlerine baktım hepsi aynı rakama yakım fiyat verdiler..istanbul avrupa yakası için
dur bende yazayım konu belli olsun yapıkredi ye bir sorayım ne kadara sigorta yapacaklar
fiyat açısından danışabilirsiniz özel mesajlarınıza fiyat konusnda geri dönüş yapabilirim yardım amaçlı olarak
2011 model 100lük raptora 59tl ödedim bana çok geldi aldığım kişi daha 6 ay evvel 35tl yaptırmıştı...ile göre değiştiğini biliyordum
ama yaşa bakmaları süpriz oldu demekki motor alırken gençler dedesini veya babasını götürmesi lazımmış...
ne biçim memleket la bu
yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı acaba ?
Siz risk almayın riskinizi biz alalım .
Garantininde hizmeti varmış şimdi internet bankasından ön kayıt yaptırdım arıycaklar bakalım fiyat neymiş.. geçen sene 2011 sıfır cbf150 ye 56 liraya sigorta yaptırmıştım. Bu sene yaptıranlar 106 tl diyor çok fazla değilmi ya? Bakalım garantiden ne fiyat çıkıcak bende ona göre bir yere yaptırıcam sigortamı.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
2008 model 250cc Venox'a Aksigorta'dan 143TL'ye yaptırdım.
yamaha x max 250 2006 model 37 tl 6 taksit yaş38
hayat sigortasında eyvallah tabiki yaşına bakacak...yoksa herkez bir ayağı çukurda dedesine hemen hayat sigortası yaptırırdı
ama bu durum farklı hem yaşlılarda refleks görme duyma daha kötü vaziyette olur benim bildiğim..
ama son fiyatta yaş ne kadar etken %1-2 ise zaten boşver...zaten memlekette yemediğimiz kazık kalmadı %1-2 de sigortacılar geçiriversin...
2011 cbr 125 için
Axa dan geçen yıl 40.5 tl ye yapılmış sigorta için 5 tl geçikme cazası hariç 122 tl fiyat
Anadolu sigortadan 86 tl fiyat aldım
Ayrı acenteler sistemden aynı fiyatı görüp aynı fiyatı veriyorlar
Gittiğim acentede kadına 65 tl sigortacım fiyat verdi karşıda diye blöf yapınca yaptırmadan çıktım Yaptırsaydık iyiydi aslında
Groupama'ya bakmanızı tavsite ederim.En ucuz fiyatı bana onlar verdi.
ANGARAJ
gecen seneye gore nasıl boyle 3 kat artmıs ya bune bu kadar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)