Trafik durdu kargaşa son sürat
Reklamlar
-
21 Haziran 2011, 17:28
Dün akşam saatlerinde Yalovanın girişinde dörtyolda kargaşa vardı nedeni benmişim
kırmızı da bekleyen araçların aralarından sağlı sollu geçip gidiyorum yavaş yavaş en öne yaklaştığım esnada plakasız döküntü bir hacı murat aynadan geldiğimi görmüş olacak ki tam yanından geçerken kapısını açtı bende ön lastiğimi kapısının iç kısmına dayadın zaten sinirlerim bozuk birde bu çıktı akşam akşam derken arabadan inen 3 kişi üzerime yürüdü motosikletimi çalıştırdım dur lan kaçma diye sesler halbuki sağa çekip inme amacındaydım çektim sağa indim. Motorumun heybesinden kendi yaptığım 5 6 cm çapında koruma demiri aparatını çıkarında ortalık karıştı gören duyan bilen bakan herkes ortalıkta koşuşmaya başladı bide güzel kavga çıktı sadece seyrettim millet tartışırken daha bindim motoruma devam ettim halkım olmuş si,nir küpü
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
21 Haziran 2011, 17:56
Mersin İl Temsilcisi
olaya karşan sen iken nasıl başka bir kavga çıktı anlamadım ki?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
21 Haziran 2011, 18:21
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
21 Haziran 2011, 18:28
valla mübahtır bende yaptırcam bi demir bu gidişle trafikte sinir minir kalmadı alt üst ettiler beynimi.
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
21 Haziran 2011, 18:29
trafik bu insanı ne hallere düşürüyo kavga edesi olmasada mutlaka kendini kavganın içinde bulmus oluyosun
-
21 Haziran 2011, 18:29
Anladığım kadarıyla o hacı murattaki adamlar durdu diye tartışma çıktı :D
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
-
21 Haziran 2011, 23:26
arkadaşlar yazdıklarım biraz ağır olabilir şimdiden hepinizden özür dilerim üzerine alınanda kusura bakmasın
bizim burada hacı murat alıp modifiye yapıyorum diye
egzostu söküp yerine anıran (dikkat edin bağıran demiyorum) egzost takan
aracın her tarafına kırmızı veya mavi ışık takan
sinyallerin ve ön farların rengini kırmızı yapan
bir grup it sürüsü mevcut (söyledim ağır konuşacam diye zoruna giden varsa kusura bakmasın)
niye ağır konuşuyorum derseniz
1-) benim kaldığım sokak boydan boya 6 metre genişlikte ve gece 12 ila 1 gibi bu itler burada bağırta bağırta yarış yapıyorlar (kızmayın arkadaşlar ben sabah 6 da iş başı yapıp köle gibi çalıştırılan bir sağlık personeliyim)
2-) herifler arka stopları kapatıp sinyalleri kırmızı yaptıkları için dönüş sinyali veriyorlar ama siz onu stop lambası diye gördüğünüzden geçmeye kalkıyorsunuz ve kaza kaçınılmaz (o itler için sorun yok zaten bu arabaları 1.5 ila 2 binlira arası satın alıyolar benim gibi gidip 13 binlira vermiyolar para bi tarafa bu herifler canınızı hiçe sayıyorlar)
3-) ön far kırmızı olduğu için karşıdan gelen gerizekalıyı sanki araç orada durmuş veya arkasından gidiyomuş sanıp sollamaya kalktığınızda ölüyorsunuz (daha 1 hafta önce 18 yaşında bi genç öldü bu yüzden)
4-) arabanın içini genelev gibi döşeyip ışıklandırdıkları için normal trafikte sırf iç ışıklarıyla hava basmak maksadıyla hiç bir ışığını yakmayıp her hangi bir köşeden çıkıyorlar karşııza (ki benim oturduğum mahallede böyle bir it var kaç seferdir her köşe dönüşümde burun buruna geliyoruz her seferinde 155 i arayıp şikayet etmeme rağmen hiç bir yaptırım uygulanmıyor trafikçi arkadaşlarıma soruyorum neden bişey yapılmıyo diye arkadaşım bana yaf amirler gece uygulama yapılmasına karşılar o yüzden engel oluyorlar diyor el mahkum emir kulu garibanlar)
arkadaş yanında savunma aleti taşımayacan da ne yapacan bu itlere karşı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
21 Haziran 2011, 23:29
yalovalıyık ALLAH ın adamıyık...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
21 Haziran 2011, 23:41
Büyük geçmiş olsun...Nedense hayatım boyunca Şahin,Doğan,Murat gibi arabaları bir türlü sevemedim.Genellikle özenti bebe tabirli dünya dışından olduklarını düşündüğüm kişilerin oyuncağıdır.İçine 7-8 kişinin sığma çabasını rahatlıkla görebilirsiniz.Gecenin bir saatinde ya bangır bangır Müslüm Baba'nın nakaratları duyulur,ya da apaçi müzikleri.Her daim asabi kişiliklidirler.En güzeli bu araçları görünce uzak durmaktır.Hele ki siyah şahin,siyah cam,anıran bir egzoz ve çelik jant kombinasyonu varsa...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
21 Haziran 2011, 23:47
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
21 Haziran 2011, 23:49
Eğer sopayla vurursam adam yaralamadan suç işlemiş olurum.Bu sebepten biber spreyi taşıyorum ben küçük birşey 5-10 tl fiyatı var kullanımı da yasal cezası da yok.
-
21 Haziran 2011, 23:57
efe tolga adlı üyeden alıntı
Eğer sopayla vurursam adam yaralamadan suç işlemiş olurum.Bu sebepten biber spreyi taşıyorum ben küçük birşey 5-10 tl fiyatı var kullanımı da yasal cezası da yok.
en temizi,hiç hır çıkarmaya gerek yok.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)