Anket:
- Katılımcı sayısı
- 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
mondial servisi mağdurları
Reklamlar
-
benim arkadaşlarımda da var mondial genelde alan memnun. bazı arkadaşlar genelde memnun değil demişler. ne bekliyolar 1500 ytl lik motorun 150km/h yapmasını ya da kmlerce sorunsuz olmasını mı? bende de mondial var ufak tefek sorunlar oldu ama onun dışında bir sorun olmadı. durduk yere motorlara birşey olmaz. çin mallarının diğerlerine göre biraz daha dayanıksız olduğunu hepimiz biliyoruz. biraz daha dikkatli kullanırsak birşey olmaz. mondialden o fiyata honda yamaha kawasaki gibi markaların kalitesini beklemeyin lütfen. o fiyata bu kadar kalite bence fazla bile.
ben kendimi tanıtıyım mondial avukatı ylmzzz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
konyada pahalı sanırım o balata, izmirde sordum, çünkü en sık o arıza yapıyor muş ve fiyatı 25 YTL İMİŞ ARKADAŞIM, zaten bu tür motorların parçaları birbirine uyuyor, mondial olması şart değil, sen git bi markalı motorun balatasını sor da GÖR, şahin balatası mı Mercedes balatası mı
-
1957chevrolet adlı üyeden alıntı
ya ben de 125 mt alacam mondial ne dersiniz ben burda hep okuyorum hiç memnun olan yok ya ben ne yapacam o kadar parada yok ancak 125 mt ye yetiyor benim derdime bi care bulalaım beraberce arkadaşlar
şehir içi, küçük şehirler için TVS scooty pep ideal hint malı 75 cc 4 zamanlı, 45-50 ykrş yakıyor, eğer biraz daha güç dersen 151 RS 1538 çok güzel fiyat ön arka disk fren
-
mondialin özel servisleri yokki. mesela konyada benim servisim honda servisi aynı zamanda. usta farkı var yani. mondialin servisinden memnun musunuz diye başlık olsa daha iyi bence. şikayet kutusu olunca sadece şikayet edenler geliyor heralde.
ayrıca ozerturk arkadaşın 40-45 ykr 400-450 bin tl yapar. ne bu ford mustang mi
-
arkadaşlar bu konu ile alakalı iki ayrı başlık var Mondial Şikayet Kutusu ve Mondial Servis Mağdurları aynı konu iki başlıkta bölünüyo konuları tek başlık altında birleştiriyorum buradan devam edelim
ayrıca konuyu moto sohbete taşıyorum....
-
mondialin ilk kullanıcılarından biri olarak parça fiyatlarının yarı yarıya düştüğünü belirtirim. geçen sene 37 ytl sorduğum debriyaj balatası bu sene 18 ytl ye düşmüş. servisim bunun nedeninin mondialin çok yaygınlaştığından kaynaklandığını söyledi. bu arada mondialden yedek parça sıkıntısı çeken var mı? fiyat olarak çok ucuz zaten.
ozerturk benim balata fiyatımı sorduğumda yaz sonuydu fiyatlar yeni düşmüş.
yaşasın mondial
-
31 Temmuz 2010, 20:13
kırklareli mondial servisine gittim sorun motor takozları nı sıktıracaktım serviste çalışan usta denilen salak sıkarken havalı anattarla motorun arkasında oturan şahısın ayağını koyduğu yeri çatlatmış motoru almaya gittiğimde gördüm ben yapmadım deyip işin içinden çıkmaya çalışıyo ne yazıkki gidilecek başka serviste yok adam tek
-
((:
cabbar39 adlı üyeden alıntı
kırklareli mondial servisine gittim sorun motor takozları nı sıktıracaktım serviste çalışan usta denilen salak sıkarken havalı anattarla motorun arkasında oturan şahısın ayağını koyduğu yeri çatlatmış motoru almaya gittiğimde gördüm ben yapmadım deyip işin içinden çıkmaya çalışıyo ne yazıkki gidilecek başka serviste yok adam tek
dostum bu kişisel bir durum o admı şirkete şikayet et derim
-
Merhaba arkadaşlar ilk kez motor sahibi olucam 25 yaşındayım ve 100 kiloyum Mondial 125 ZNU almayı düşünüyorum nasıl bir motordur aşırı hıza bi merakım yok beni getirsin götürsün yeter uzun yolda değil görüntüsü ve fiyatı hoşuma gitti yalnız bilen insanlardan fikir almak beni mutlu edicek cevaplarınızı bekliyorm şimdiden herkeze teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler