Anket:
- Katılımcı sayısı
- 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
mondial servisi mağdurları
Reklamlar
-
ben konyadayım servis konusunda en ufak bi sorun yaşamadım. kontak anahtarım garantiden değişti. servisim çok iyiydi. motoruma geçici kontak taktı. 5-6 gün içinde parça geldi. motorumda serviste kalmadı. bulunduğun yerdeki mondial servisine bak bence. servis ilgilenmezse firma sana parça yollamaz. ben çok memnunum servisimden
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
abi öncelikle yedek parça olmadıgından serwisleri fabrikadan memnun degil ki bunun yan etkisi olarakta serwisler kötü ...
-
Aynen garantiye girer Sen dinleme kimseyi Tüketici Hakem heyetlerine başvur. Sonuç alırsın sanırım.... Bidahada gidip çin malı toplu iyne bile alma.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
baska bı mondial servisini dene.daha once gittiğini solemeden.fıyatı çaktırma yani
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
arkadaşım kesinlikle fabrikayı ara ve şikayetini bildir. fakat tamam notunuzu aldık derlerse de inanma bir şekilde genel müürlerine ulaş çünkü genel müdürleri elinden gelen yardımı yapan bir arkadaş. ama hakkını da mutlaka ar. servis olarak başka servisede gideceksen kesinlikle ümraniyedekine gitme çünkü motorun daha kötü hale gelir. sabır ve selametle kal...
-
offf
offf mondial offf. servisi aramakatan, parça bulamamaktan, motoru doğru dürüst kullanamamaktan, hergün yollarda sorun çekmekten, harbiden bıktım usandım. bütün servis madurlarına şimdiden geçmiş olsun
-
gcc_ondr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben mondial almayı düşünüyodum, şimdi burda bu düşünceme bir eksi mi atmam gerekiyor, servis konusunda problemmi yaşanıyor yani?ben pek fikir sahibi değilim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
ARKADAŞIM BAK BU NOKTAYA SON NOKTAYI KOYAYIM, ŞİMDİ ŞU YORUMLA MORALİN BOZULUYOR
yamahaman
abi öncelikle yedek parça olmadıgından serwisleri fabrikadan memnun degil ki bunun yan etkisi olarakta serwisler kötü ...
NİCKE BAKARMISIN YAMAHA BAYİ YADA SERVİSİ OLMALI ARKADAŞ, TUTUPTA MONDİAL İYİ Mİ DİYECEK ??
BENDE AYNI SENİN GİBİ OLDUM, ÖNCE ALMAYA KARAR VERDİM AMA SONRA AYNI SENİN GİBİ SOĞUDUM, sonra çıktım sokaklarda mondial kullananlardan araştırdım, bir tane şikayetçi yok, iki kişi dimdik rampayı tırmanıyor,servislerden problemimiz hiç olmadı diyorlar, geçen sene girmiş piyasaya geçen sene biraz parça problemi olmuş fakat bu sene halledilmiş fabrikası ilede irtibata geçeceğim,
YAMAHAMEN gibi arkadaşlar ya YAMAHA satıcısı, ya YAMAHA servisi yada YAMAHA fanatiği arkadaşlara lafım
hayatızda kullanmadığınız bi malı ne diye kötülüyorsunuz, 4 tane büyük firma var onlara mı yönlendiriyorsunuz bizi, bi kere sizin o kaliteli motorunuz3000-4000 ytl bu motorlar 1500ytl, hade farzet parçalar dandik, arıza yapan parçaları boşverin servisi garantiyi, 500 ytl de masraf yaptığınızı düşünün gene sizin o kalite isimli motorun yarı parasına motor bineceğiz,
zaten parası çok olanlar gidip runner falan alıyorlar
-
Potenza adlı üyeden alıntı
Yanlışlık dolu bir sürü yazışma,mesajlaşma vs..
Bir kere 200 milyona arabasını yenileyen her kimse söylesinde yerini yurdunu bizde yeniletelim bu bir.
200 milyona anca yağ,yağ filtersi,buji ve hava filtresini belki üstüne de bir balans yaptırırsın bir arabada bu iki.
Kullanıcı hatası sadece kaza yapmak demek değildir.Kim bile bile kaza yapar ki?
Arkadaşım o motorun bir kullanma kılavuzu var,bir kere neden onu okumadan biniyorsun bu motora.Herkes sanıyor ki bisiklete biniyoruz.Yeni motorla nasıl 110 yaparsın?Değil Mondial de,Honda vs. olsa bile iyi bir durum değil. bu 3.
Ben servisi savunmuyorum,200 YTL tabi az bi rakam değil.Ama hata önce sende bunu kabul et..
Bir piston segman 200 YTL etmez tamam..Başka servis yok mu ki?
kardeş ne sanıyon sen bisiklet mi ?
daha bugün uğradım o çok methettiğiniz ünlü marka servisine piston segmann motor yapımı 270 ytl dedi, siz o ünlü markayla rodajda 120 yapacanız sona da yap diyecenizde yapacak ha, çocuk mu kandırıyonuz siz, + adam dediki ücretsiz olan iklk bakımda sadece imalat hatası varmı bakın başka hiç bi masraf yapmayın ben ödemem demiş o ünlü markanın biri,
arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun, 3000-4000 ytl lik japon motoyu alacağınıza 1500 ytl yr moto alıyonuz 500 de masraf yapın olsun size 2 ytl ye o capon gibi kalite 1000-2000 ytl nizde cebinizde kalsın
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
motor parçaları pahalı gerçekten. mondialin debriyaj balatası yerli arabalarla aynı hemen hemen
ya arkadaş bilen bilmeyen, önüne gelen buralara yorum yapıyor, arkadaşlar inanmayın, mondiale diğer firmaların parçaları uyuyor ve pahalı değil
-
yav çin malında nasıl parça sorunu olur zaten anlamadım hepsinin parçaları aynı. mondialden sadece şikayetçiler yazıyor buraya bence memnunlarda iki satır bişey yazsın.
bi de mondial kullanmayanlar gerçekten bu kadar yorum yazmasın. bizim yaşamadığımız yedek parça sorununu yamaha kullanıcısı nasıl biliyor ben de anlamadım walla:farao:
-
ozerozturk adlı üyeden alıntı
ya arkadaş bilen bilmeyen, önüne gelen buralara yorum yapıyor, arkadaşlar inanmayın, mondiale diğer firmaların parçaları uyuyor ve pahalı değil
ozerozturk dostum;
bir ön jant'a kaç ytl verirsin?
araştır, ve sana göre ucuz olup olmadığını yaz lütfen.
motor; mondial KT 125
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
ne olursa olsun bizde hep bizim olmayanı kötülemek karalamka gibi bir alışkanlığımız var milletçe.
arkadaşlar markalaşmak tabiki güzel bir olgu ve kalite farkını yaşatan durumda burdan çıkıyor ama,sonuçta bmw veya honda baktığınızda hepsi uzakdoğu patentli fab. üretiliyor yada montajlanıyor.
bu çinli vastandaşlar olmasa hangimiz bir coohper sahibi olabiliriz.
para problemi olmayan zaten bu cümlenin dışında .
1200 ila 5000 arası motor bukadar oluyor. tabii arz ve talep oldukça kalite kendiliğinden yükselecektir.
motorcu için mobiletle harley aynıdır ikisede iki teker.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
topiği canlandıralım ya. bazıları mondialin şikayetleri sorunları bitmiyor diye düşünüyor da tabi mondial sahibi çok olunca şikayet sayısıda çok olabilir. ama benim şikayetim yok. zaten mondial sayısı arttıkça servislerde de yedek parçada da sorunlar kalkacaktır.
-
Çiğli Kadir Çamdemir motoru çiğli Önder Tic. anlıdığım için motorun toplama işlemini bu servis yapmış.. Nasıl topladıysa ... Ön jant biner binmez anladım sorunlu.. Evim Bornovada durup baktım Başka nerde servis var diye Bornova Europe Motor olduğunu gördüm yerini buldum yanaştım motoru yeni aldığımı ön taraftan ses geldiiğini söyledim..Şöyle bir baktı (binmedi bile ) sorun disk te dedi ..Günlerden cuma pazartesi gel tutanak tutalım dedi. Nedense cuma günleri tutulmuyo herhal.. Neyse tutanaklar tutuldu disk geldi değişti gene sorun var disk balatalara bariz sekilde sürtüyor...O kadar sürtmesi normalmiş...Bu arada jantın yamuk olduğunuda konuşuyolar aralarında. Üsteleyince git o zaman bu motoru toplayan servise o yapsın dediler Çünki onun sorumluluğundaymış.. Çiğliye gittim anlattım sorunu onlarda bitirdiği işi tamamlasın deyip işin içinden cıktılar.. Bu arada da ikiside bir sorun olursa Tüketici Derneklerine şikayet etmemi söylüyolar... Hayda kaldık ortada.... Neyse aradım fabrikayı anlattım durumu sağolsunlar yardımcı oldular sorunu işe başlayan ( Europe Motor ) un yapması gerektiğini söylediler gerekirse biz servisi ararız dediler ...Durumu servise anlattım zorla tutanak tuttular.Bu sırada motorun cok yakıt sarfiyatı olduğunu da anlattım baktılarki otomatik jikle arızalı onuda eklediler tutanağa.. 2 2,5 haftalık beklemeden sonra sıfır jant ve kullanılmış bir jikle geldi... 1300 km lerdeyim tabi jant ve jikle değiştiğinde...Ben tabi km başına 100 120 bin yaktım 1300 km boyunca... Gitgel derken ilk serviside Europe Motor da yaptırdım amcam birtek yağ değiştirdi birde göstemelik birkac vida sıktı o kadar.. Artı motorada 20/50 yağ koymuşlar cırağı sıkıştırıp sordum nedeni ise havalar cok sıcakmış ondan .. 20/50 litresi 6 milyon 10/40 13 milyon benden yağ değişimi için tek 10 milyon aldılar.. Eve gelip kullanma klavuzunu incelerken iki yaprak koparılmış olduğunu farkettim ..Biri ilk bakım fişiydi diğeride montaj kuponuydu.. Europe Motor hakkı olmayan montaj kuponunuda almışdı ertesi gün uğrayıp söylediğimde ık mık edip yanlışlık la koparılmış olduğunu söylediler ....
Walla aklıma gelen bunlar sıfır motor alalım başımız servisle derde girmesin derken yaşadığımız olaylara bakın..
Aman aman Europe Motor dan uzak durun..
-
ya ben de 125 mt alacam mondial ne dersiniz ben burda hep okuyorum hiç memnun olan yok ya ben ne yapacam o kadar parada yok ancak 125 mt ye yetiyor benim derdime bi care bulalaım beraberce arkadaşlar
-
1957chevrolet adlı üyeden alıntı
ya ben de 125 mt alacam mondial ne dersiniz ben burda hep okuyorum hiç memnun olan yok ya ben ne yapacam o kadar parada yok ancak 125 mt ye yetiyor benim derdime bi care bulalaım beraberce arkadaşlar
arkadaşım öncelikle ardarda mesaj yazmak yasaktır forumda. yani flood yapmak.
mondiale gelince ben memnunum birçok kişi de var memnun olan. arama yapmadan mondialden memnun olan yok deme bence. ben memnun yazsan benim mesajlarımdan yine bulursun
-
Sevgili mondialci arkadaşlar iyi bir düşünce ile topic açmışsınız. Ama mümkün olduğu kadar mondial kullanmayankişilerin yorum yapmasına izin vermeyin. Bir de sadece kötü olabnlar mı yazılacak. Kötü tarafı yerip iyi olan şeylere ödül olmayacak mı teşekkür olmayacak mı? Unutmayın satıcı ve kullanıcı arasındaki dialog iyi olursa hizmet te iyi olur.
Ben Mondial kullanmıyorum o yüzden anketi işaretlemiyorum. Hepinize güvenli ve zevkli sürüşler dilerim.
-
Arkadaşlar ben Mondial kullanıyorum
Servisimden de çok memnunum
ya sobasının üzerinde keyneyen suyla kahvelerimizi yapıyoruz
gırgır şamata derken motorumun sorunu yapılıyor
haa bu arada laf aramızda sorunum yokende geçiyordum diye uğruyorum
motorcu delikanlı insanlar
-
walla ben monial kullanmıyorum kullananlar sık gittiği için bilirler ama genele kimse menun değil
-
Parça sorunu söğlendiği kadar abartamayın servisine göre değişiyo ve aldığın çin malını hor kullanmazsan kolay sorun yaşamassın örenek olarak aldığınız 151 RS daha sevisten çıkıpta E-5'te 120 görürsen sonra elimde kaldı diye konuşmayacaksın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler