ilan sahibi bulundu herkes rahat nefes alabilir. gözüne külünün kaçmasının motora ne zararı var.
ilan sahibi bulundu herkes rahat nefes alabilir. gözüne külünün kaçmasının motora ne zararı var.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
haketen güzelmiş baya hoşuma gitti
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ben bi ilan görmüştüm. 150 zat a adam çakmak, küllük vırt zırt takmış.hihi adlı üyeden alıntı
Ha bir de bu ilanlar arasında benim favorim şu ; Modifiyeli (Farklı)
bartender07antalya kusura bakma yaa dalga geçmek için değil bilakis hoşuma gittiği için koydum ilanı topiçe. sen bizi güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün...
Sons Of Troya (Gelibolu)
Abi onun üstünde sigara içilince ne oluyor ki? Motorun üstüne binince atmosfer sigara mı kokmaya başlıyor . Ayrıca dikkatinizi çekerim Cbr 125 R ile takas yaparmış yani Cbr 125 F getirsek olmuyor . Len zaten başka modeli yok ki ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ya öylemi f yoksa 125 rr da olabilir metal senimi kıracaz hatta vaz geçtim hayrıma verecem motora binen var binemeyen var yok mu isteyen ???MeTaL adlı üyeden alıntı
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
ya sigaranın külü düşerde motorun bi yerine leke yaparsa nolucak.adam her şeyi düşünüyor ama birde resimde ön dikiyor...
Allah müstaakınızı versin
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
ayrıca o tek teker olan fotograf aynı motor değil egzoz , stickerlar ve far çerçevesi yok
Muhtardan satılık , az kullanılmış MERCEDES...(Eşşek)
Arpası , yemi , yağı , suyu herşeyi tam.LPG ruhsata işlenmiştir.
İhtiyaçtan dolayı satılıktır...
yaw belki adamda esprisine yapmıştır ya bukadar dangalaklık olamaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)