İnsanlık ölmemiş , motorcu dayanışması
Reklamlar
-
19 Haziran 2011, 21:14
Bugün boğaziçi köprüsünden anadolu yakasına geçtim,tam harem sapağından çıktım arkadan bir motorlu arkadaş, selektör korna arkamdan kaptırmış geliyor,sağa çektim hayırdır dememe kalmadan arkadaş abi çantan düştü yola arkamadan arabalar hızlı geliyordu alamadım deyince,birde ne göreyim artçı yerine bağladığım içinde laptop um,dijital fotoğraf makinemin,hafıza kartları ve daha bir çok eşyamın olduğu çantamın yerinde yeller esiyor,eyvah dedim gitti çanta
Motoru sağda bıraktım ve yayan geriye doğru gittim birde baktım ne çanta var nede parçası ,ben biri aldı götürdü yada arabalar üstünden geçti parçalandı diye düşünürken,telefonum çaldı,arayan arkadaş çantan bende gel al dedi,içime bir rahatlamayla beraber verdiği adrese gittim .bu arkadaşta motorcuydu yan yana geçmişiz köprüden düştüğünü görünce sağolsun işyerine götürmüş gittim teslim aldım
Huzurlarınızda akadaşa bir kez daha teşekkür ederim
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
19 Haziran 2011, 21:15
İnsanlık ölmemiş gerçekten.
-
19 Haziran 2011, 21:21
-
19 Haziran 2011, 21:23
-
19 Haziran 2011, 21:57
kim adlı üyeden alıntı
Bugün boğaziçi köprüsünden anadolu yakasına geçtim,tam harem sapağından çıktım arkadan bir motorlu arkadaş, selektör korna arkamdan kaptırmış geliyor,sağa çektim hayırdır dememe kalmadan arkadaş abi çantan düştü yola arkamadan arabalar hızlı geliyordu alamadım deyince,birde ne göreyim artçı yerine bağladığım içinde laptop um,dijital fotoğraf makinemin,hafıza kartları ve daha bir çok eşyamın olduğu çantamın yerinde yeller esiyor,eyvah dedim gitti çanta
Motoru sağda bıraktım ve yayan geriye doğru gittim birde baktım ne çanta var nede parçası ,ben biri aldı götürdü yada arabalar üstünden geçti parçalandı diye düşünürken,telefonum çaldı,arayan arkadaş çantan bende gel al dedi,içime bir rahatlamayla beraber verdiği adrese gittim .bu arkadaşta motorcuydu yan yana geçmişiz köprüden düştüğünü görünce sağolsun işyerine götürmüş gittim teslim aldım
Huzurlarınızda akadaşa bir kez daha teşekkür ederim
İşi gücü rast gitsin inşallah, kendi başıma gelmiş gibi hissettim helal olsun.
-
19 Haziran 2011, 22:03
vaybe varmı böyle insanlar halen..... helal olsun.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Haziran 2011, 22:20
Olay budur. Tebrik ediyorum arkadaşımızı. Ben herzaman söylerim; terafikte yüzlerce araba ile karşılaşırsınız ama selam vermezsiniz, iki motorlu birbirini görünce selamlaşır.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
19 Haziran 2011, 22:21
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
İşi gücü rast gitsin inşallah, kendi başıma gelmiş gibi hissettim helal olsun.
Aynen Allah razı olsun.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
19 Haziran 2011, 22:26
Aslında sadece yapması gerekeni yapmış...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
19 Haziran 2011, 22:58
Gerçekten harika bir insanlık örneği göstermiş.Motorcuların dayanışması gerçekten çok hoşuma gider.Ben her gördüğüme selam veririm ama çoğu anlamaz
-
19 Haziran 2011, 23:08
Aslında böyle olmayan insanlar azınlıkta ama nedense gözümüze onlar batıyor.
-
19 Haziran 2011, 23:21
helal olsun arkadaşa, bu devirde ender bulunan biri denk gelmiş sana, şanslıymışsın =)
-
19 Haziran 2011, 23:25
ayakta_alkis.gif
Helal olsun.Motorcu dayanışması işte
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
20 Haziran 2011, 00:02
adam mış hemde adam gibi adam mış
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
20 Haziran 2011, 00:08
kim bilir kısmet bu ya belkide sende bilmeden o arkadaşa bir gün iyiliğin dokunmuştur. kaynaşın arkadaş olun hatta kanki olun
-
20 Haziran 2011, 00:16
geregini yaptım dostum bunun için konu açmana gerek yoktu benim yerimde sende olsan aynısını yapacagına eminim çay içmeye işyerime beklerim
-
20 Haziran 2011, 00:19
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
20 Haziran 2011, 00:35
Helal olsun .İnsanlık örneği.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
20 Haziran 2011, 00:47
Böyle zamanda gerçekten bravo. Keşke herkes arkadaş gibi olsa.
-
20 Haziran 2011, 00:53
Her şeyden önce motorucu dayanışmasından ziyade gerçekten helal olsun denilecek bir insanlık örneğiDüşünüyorum da aslında insanlar kötü değil be...Bir domates kasasında bile onlarca çürük domates çıkarken nasıl olurda birkaç kötü insanı görerek tüm insanlar aynıdır diyebiliriz ki(ben de buna dahil)...Allah bu arkadaşın bütün işlerini rast getirsin inşallah...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)