Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun.
http://www.motosikletler.net/2010/07...otosiklet.html
Olay budur, gerisi yalan
Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun.
http://www.motosikletler.net/2010/07...otosiklet.html
Olay budur, gerisi yalan
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
motorda en güzeli uzi bence. motoru kullanırken rahatlıkla yağdırabilirsin. tepmiyorda.
Now the world is gone. Im just one.
Çok büyük geçmiş olsun.Okurken resmen hayatınız bir film şeridi gibi gözümün önünden geçip gitti.Adam alanen cinayete teşebbüs etmiş,motoru düşürmeye çalışmak da ne demekEn iyi yapacağınız şey topluluğun olduğu bir yere(benzinciye) aniden dalıp adamla eşit şartlarda...(Neyse anladınız siz onu)...Bazen Yunus'lara imreniyorum.Hadi delikanlıysa size yaptığını bir Yunus ekibine yapsın da ne oluyor.Adamı debriyaj diye motora monte edip yüksek devirde nasıl bağırttırıyorlar
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
kendimi canlandırdım da kesin arayı açınca ilerde durup elime büyük bi taş alıp arabanın ön camını patlatmıştım.geçmiş olsun
Karadeniz - Giresun.
beçmiş olsun, bir benzerini çinli bir 125 likle otobanda bir tır tarafından sıkıştırılarak yaşamıştım.
1 ay içinde hyosung gv 250 aldım hemen...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
böyle bir şeyi yapmaya ilk kalkıştığında yani diyorsun ya 2 defa geçti yanımdan hızlıca taciz ettiği belli olduğu anda duracaksın bence
düzgün adam zaten böyle iş yapmaz
uğraşılmaya gelmez yani
Araba Bedeni Taşır
Motosiklet Ruhu
Tamda şöyle birşey yapmalı o zaman Gerçi burada kadıncağız çantayı kaptırmış galiba, başka niye öyle sürüklensinki
http://www.youtube.com/watch?v=cUDNh...layer_embedded
geçmiş olsun..Aslında uzun yolda o kadar savunmasız oluyoruz ki..Tek başımızayız..korunmasızız..kurda kuşa yem olma ihtimalimiz o kadar yüksek ki...
Aslında bizimki de iyi cesaret...
Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500
( alıntıdır)
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
öncelikle çok geçmiş olsun.
Ancak bulaşmak,didinmek, altta kalmamak adına yapılan her türlü hareket ,daha siz o kişiyle muhattap olmadan önce bile canınıza kastedecek şekilde araç kullandıysa birde sadece "gurur" meselesi yüzünden delinin birine canımı kurban edemeyeceğim..
Hoşuma giden iki sözü sizlerle paylaşmak istedim, aklımızda olursa özellikle biz motor sürücüleri için kazancı büyük olacaktır.
" Akılsız kişi öfkesini ortaya döker, hikmetli kişi ise sakinliğini sonuna kadar korur. "
"Akıllı kişi felaketi görüp gizlenir, deneyimsiz ise ileri gider ve cezasını çeker."
Birde altınızdaki motor zaten güçlü sağda duracakmış gibi neredeyse durup tekrar gazı açsanız giderken kaçmaktan çok daha kolay olurdu diye tahmin ediyorum. çünkü otomobilin kütlesi ortada 0 dan o ağırlığı hareket ettirene kadar baya uzaklaşırdınız.
ülkemizde yollar yol değil sürücüler sürücü değil, insanlık tatile çıkmış durumda. ortalık manyak kaynıyor. kısa bir süre önce nasıl geçersin diye bir iş arkadaşımı ailesinin yanında arabadan indirip dövdüler 1 gözü kör oldu çocuğun.
altınızda hayabusa olsa ne yazar yolda ne ile karşılaşacağınız belli değil. ararlar arladaşlarını kestirirler yolu, trafik sıkışır, kaza vardır, çukur çoktur , yol kapalıdır vs vs
en iyisi ilk hareketi gördükten sonra hız kesip arkada kalmak olabilir, ilk fırsattada şikayet edersiniz. motor güçlüde olsa kaçamayacağınız durumlar olabilir , silahla ateş edebilirler, vs vs vs. keskin sirke küpübe zarar deyimi tam motosikletçiler için söylenmiş gibi. aman siz siz olun silah çekmeyin eğer kullanamayacaksanız. yoksa başınıza çok daha büyük belalar alabilirsiniz.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Allah'ıma dinime durup o şerefsizi 5 yerinden bıçaklardım,yav okurken bile öyle gerildimki anlatamam.geçmiş olsun usta.
şahsen ben kimseye o şekilde haraket çekmem ama benim canımı almaya çalışanında canını alırım.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tamamen katılıyorum Sakin kalmayı bişekil başarmak lazım.
Deryalıya bulaşan o it büyük ihtimal öle bi yolda bi maksi skutere binmeyi çok isteyip g.tü yemediğinden ve asla cesaret edemediğinden 120-130 la süzülen motora hesetinden ne yapıcağını şaşırmış
Hareketine yanıt almasa daha ileri gitmicekmiş %90. Daha ileri gitmesi için kafalarının dumanlı olması gerekir
Konu hakkında yorumlarınızı yaparken burayı çoluk çocuğun, onu da geç bir sürü yarım akıllının okuyabileceğini de düşünün lütfen. "ben olsam indirir döverdim", "bıçaklardım" ve en fenası "kuru sıkı tabanca gösterirdim" gibi yorumlar bazılarına mantıklı gelebilir, uygulamaya geçebilir ve hem kendisinin, hem de başkalarının başına büyük dertler açabilir. Şiddete prim vermeyelim. Bu tür konulara yorum yazarken daha dikkatli, daha sağduyulu olalım..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)