helal olsun...hayırlı yolculuklar dilerim arkadaşına...
seninde numaran değişmiş galiba aga bu numara kullanılmıyor diyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah yolunu açık etsin. tekerin düz bassıın ii cesaret 100 cc bir motosikletle 2400 km her motorcunun yapamayacağı bir şey diye düşünüyorum ...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Helal olsun demek çıktı yola kazasız belasız yolunu bekliyoruz
Benimde 5 günüm kaldı
Motosikletli Kaplumbağa...
Bu sabah konuştum. Şuanda sinopta dinleniyordu. Benim oradan ayrıldığından bu yana 1000 km yapmış oradan ankaraya geçicek. Sonrada aynı yolu geri gelicek bir aksilik çıkmazsa.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bugün konuştum Ilgazları geçmiş, Ankara ya doğru yol alıyordu ve 2050 km deydi. Sanırım bu tur 2400 ün aşıp 4000 leri bulucak.
Allah yolunu açık etsin .
Sağolsun Şeref kardeşim Ankaraya yemin törenime geldi, beni yalnız bırakmadı. Şu an yolda, İstanbula dönüyor. Allah izin ederse akşam İstanbulda olur.
Akşam oldu ve Artık İstanbulda hoş geldin kardeş
Helal olsun valla hem 100cc hem 2 zamanlı Tebrikler
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Akşam takribi 2700 km yapmış olarak başladığı noktaya geri geldi.
HEm 100 cc hem 2 zamanlı. Hemde adam 100+ kg Akşam motoru dinledim saat gibi çalışıyordu.
Motor iyi görünüyordu da adam yorgundu yaw. Sanki o motoru sırtında taşımış gibiydi
Her ikisinede maşşallah diyorum...
Evet Az önce Eyüp, Şeref ve ben beraberdik, sağ salim dönüş yapmış.
Ama anlattığına göre kimseyi inandıramamış o kadar yolu bu motarla yaptığına
Yav sorma az daha adamı eziyordum yolda. Tam sigara yakacakken bir baktım arkamdan kaybolmuş. NErede bu demeye kalmadan sağımdan fırladı birden ben de o ara hafif sağa kaydırdım arabayı psikolojik olarak. Adamı kaldırıma atıyordum az kalsın.
Hani denizi aştı geldi derede boğulacaktı neredeyse. Benide korkuttu. Kornasız sağlama sollama yapmamakta fayda var.
2 zamanlı ile yol gidilmezcilere de güzel kapak olur aslında bu gezi.
Motoru ben hazırladım diye demiyorum hakikaten canavar gibi. Dahada güzelleşmiş serpilmiş kerata. Hala hadi gidelim havalarında
ben 600cc ile ortalama 200 lerde giderken 100 km re yol bitsin diye bakıyom bazen :D helal olsunn hayırlı yolculuklar
Helallllll :D
Youtube Arda Ertuğrul MotoVlog yazıp kanalıma abone olursanız çok sevinirim arkadaşlar desteğe ihtiyacım var. Motosikletim : Gsr 600 Egzozt : Devil & Yoshimura Kamera : GoPro Hero 5
!!!!!!!!!!!!!
Çok güzel bir gezi olmuş helal olun, senden ricamız çıkmadan önce yaptığın hazırlıklar ve yoldaki tecrübelerini oumlu olumsuz belirtisen ,bir çok kişiye faydası olacaktır.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)