tayvan markasıymış megelli nasıl bir firmadır önerir misiniz??
tayvan markasıymış megelli nasıl bir firmadır önerir misiniz??
Tayvan değil,ingiliz üretimi diye biliyorum.Grenaj işçiliği çokta iyi değil diye duydum.Fakat görünüş olarak çok hoş bir motor.Bence biraz fiyatı pahalı,parça sıkıntısıda çekersin.
ingiliz patentli ama tayvanda üretiliyormuş şimdi araştırdım alanlar memnun değil servis ağı çok kötüymüş ama görüntü olarak çok güzel gerçekten..
Sıfırdan bir konu açmak yerine an itibariyle bunu hortlatıyorum
Hayalim bu alete 250 cc kit atıp kafa grenajını söküp yerine hokey vb maskelerden takmak, kuyruğu çıkar birde tamamdır. Merakım şu 250 cc kit var mı? Son hız nedir? Oturuş pozisyonu nedir?
motoru 250 cc olacak ama şasesi tekeri freni 125 olduktan sonra neye yarar? tabi 'sadece gitsin, durmasa da olur' diyorsanız başka.
Açıkçası ben uğraşmasyı seviyorum görüntü açısından hoş bir motor geriye kalan modifikasyonları kendim yapacağım,freni lastiği falan.
abi bak sayıyorum şimdi bu motorda 250 cc olmayan şeyleri, motor bloku krank falan hariç;
ön jant, ön teker, ön fren diskleri, fren kaliperleri, (kaliper değişince hidrolik basıncını ayarlamak gerekiyor mu bilmiyorum, bence gerekiyordur ve gerekiyorsa fren hidrolik tesisatı da değişmesi lazım ama yine de parantez içinde yazayım), soğutma tesisatı, kavrama, dişliler, zincir, egzoz, arka jant, arka teker, disk, fren kaliperleri. bunların hepsi 'şart' değil elbet. 100 cc cg motoru 250 cc yapan da var sadece piston silindirle, ama bunları yapmadan o motor 250 cc olmaz. olsa da olmaz. 125 cc'de olmaz. gereksiz bir şey olur. o yüzden en temizi mühendisliğiyle argesiyle 250 cc olarak tasarlanıp üretilmiş bir motosiklet alman olur. CAN güvenliğin için.
şahsi kanaatim budur. saygılar.
Dostum bu kitler motorlar için özel üretiliyor biliyoum herhalde ona göre vardır 180 cc var sanırım 250 ye denk gelmedim. Yorumun için sağolasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)