Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbr 250 r'dan kle 500'e

REKLAM ALANI

Bu yaz'ın başında adı yerli başka heryeri çin olan,race 200 kanuni'den kurtulup gözümü honda cbr 250 ye dikmiştim..Honda'nın en önemli bayii'sinin iyice dansöz'e dönmesi hasebiyle vazgecmek zorunda kaldım..O ara buradaki arkadaşların ve reeldeki dostların yönlendirmesiyle kawa ninja 250r alayım dedim.Beyazını bulamadılar yokmuş ellerinde.Sonra var dediler ama bütce uymadı!!Daha sonra henuz bugün aldığım ve daha 100 150 kmde inanılmaz hoşuma giden kle 500 ü aldım.2004 model 30000'de..Tertemiz bir motor.Umarım yanlış yapmamışımdır.Kle500 le ilgii tecrubesi olan arkadaşlardan eksileri artıları ile fikirlerini bekliyorum....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    KLE 500 hakkında şu var; artıları eksileri ve fikirleri bulmanızda yardımcı olacaktır...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-paylasim.html
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    Alıntı Karabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yaz'ın başında adı yerli başka heryeri çin olan,race 200 kanuni'den kurtulup gözümü honda cbr 250 ye dikmiştim..Honda'nın en önemli bayii'sinin iyice dansöz'e dönmesi hasebiyle vazgecmek zorunda kaldım..O ara buradaki arkadaşların ve reeldeki dostların yönlendirmesiyle kawa ninja 250r alayım dedim.Beyazını bulamadılar yokmuş ellerinde.Sonra var dediler ama bütce uymadı!!Daha sonra henuz bugün aldığım ve daha 100 150 kmde inanılmaz hoşuma giden kle 500 ü aldım.2004 model 30000'de..Tertemiz bir motor.Umarım yanlış yapmamışımdır.Kle500 le ilgii tecrubesi olan arkadaşlardan eksileri artıları ile fikirlerini bekliyorum....
    öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullan...kle 500 kullanmadım fakat er 5 le aynı motora sahip...bildiğim kadarı ile vites,sıkıştırma oranları farklı ve er 5 üç-beş beygir daha güçlü...fakat sıkı makinadır,seri ve ataktır.30.000 km bu motorlar için bakımlı ise hiçbişey değil...devirli kullanılmak ister, agresif kullanımda biraz yakıt tüketimi artar...1 aya yakın oldu bende alalı gayet tatmin edici,bas gaza heryere git...tabiri caizse köpek gibi motorlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)