Boyun yaka ipi istiyorum.
Reklamlar
-
21 Haziran 2011, 23:30
ünaltürkyazı adlı üyeden alıntı
sanada 1 tane söz ama şimdi değil arkadaşa söyliyeyim geldiğinde özelden adresini alırım...
acaba motosiklet.net anahtarlığından 1 tane bulabilirmiyiz yada sizde varsa fazla. bir ücret karşılığında almamız mümkünmü?
..uçuyoruzz DEDE
Reklamlar
-
22 Haziran 2011, 00:01
ben bi tamirci arkadaşımın masasında gördüm. bunu aldım dedim olmaz dedi olur dedim oldu :D
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
22 Haziran 2011, 00:13
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
22 Haziran 2011, 18:53
ninja_omer adlı üyeden alıntı
acaba motosiklet.net anahtarlığından 1 tane bulabilirmiyiz yada sizde varsa fazla. bir ücret karşılığında almamız mümkünmü?
bende mt nin anahtarlığı yok kardeşim ama yetkililere bi soruver...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
22 Haziran 2011, 18:58
bende gönderebilirm istersen abicim.. reklam olmasın dersen öztürkcell benım gondereceklerım :D
-
22 Haziran 2011, 19:36
Fazladan varsa eğer bir kişide bana gönderebilir mi acaba? Yuvacık gezisinde aytacaksel'de görmüştüm acayip hoşuma gitmişti.
Olmazsa motoplusa gideceğiz artık.
-
23 Haziran 2011, 12:49
Anahtarlıkların üzerindeki yazılar önemli değil arkadaşlar fazlası olan arkadaşlar olmayanlara göndersin. Maksat iş görülsün ...özelden adresleri alıp hemen ptt kargo ile halledin alakanıza şimdiden teşekkürler...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
23 Haziran 2011, 14:02
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Bize Denizli'den geliyor. Sen nasıl bulamadın. Birkaç gün önce Denizli den GNK buji siparışı verdim. Yanında eşantiyon geldi. GNK ya uğra. İstanbuldan buji siparışı veren ağabilerin selami var. Bana birkaçtane verin. Yoksa onlara söylerrim sizden siparış almazlar dersin bize kadar gelen sana mutlaka verilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
Oldu da bulamadın . Bu işin kolayı var. Hemen bir tuhafiyeciye git 75 cm. kırmızı kurdale al. Birde orada varsa bu klıpsten alırsın. Bulamadın anahtarcılarda vardır. Git bir terziye şuracığa bir makına geçermisiniz dersin zaten para almazlar kaç tane istiyosan kendin imal edersin.
-
23 Haziran 2011, 14:12
Abi bende varda mesele ulaştırabilmekte.
-
23 Haziran 2011, 14:24
osmanba adlı üyeden alıntı
Bize Denizli'den geliyor. Sen nasıl bulamadın. Birkaç gün önce Denizli den GNK buji siparışı verdim. Yanında eşantiyon geldi. GNK ya uğra. İstanbuldan buji siparışı veren ağabilerin selami var. Bana birkaçtane verin. Yoksa onlara söylerrim sizden siparış almazlar dersin bize kadar gelen sana mutlaka verilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
Oldu da bulamadın . Bu işin kolayı var. Hemen bir tuhafiyeciye git 75 cm. kırmızı kurdale al. Birde orada varsa bu klıpsten alırsın. Bulamadın anahtarcılarda vardır. Git bir terziye şuracığa bir makına geçermisiniz dersin zaten para almazlar kaç tane istiyosan kendin imal edersin.
Çok teşekkür ederim. Demek ki insan birşeyi kafaya takınca sağlıklı düşünemiyor ve basireti bağlanıyor. NGK buji ile görüşüyorum, bujilerimi de hep onlardan alırım. birazdan doğru oraya gidip görüşeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Abi bende varda mesele ulaştırabilmekte.
Cihat kardeşim ihtiyaç kalmadı inan artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Sağolsun bütün kardeşlerim ilgi gösterdiler, 5-6 adet oldu. İhtiyacı olan kardeşlerimize ulaştıralım.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
23 Haziran 2011, 15:05
Güntekin selam, dün Yurtiçin'den aramışlar. Adreste kimseyi bulamamışlar.
İki kere uğramışlar. Sana numarayı versem arayabilirmisin?
-
24 Haziran 2011, 01:07
stepfunk adlı üyeden alıntı
Evden bir yere ayrılmıyoruz genelde, ama... Ben yarın sabah'tan Yurtiçi kargoya uğrarım.Sonucu sana bildiririm.Teşekkürler...
Genelde Kargocular evde bulamayınca kapıya postit yapıştırıyorlar.
-
24 Haziran 2011, 14:04
Emaneti aldım Allah razı olsun. Hayırlı cumalar.
-
24 Haziran 2011, 15:01
Çok teşekkür ederim. Demek ki insan birşeyi kafaya takınca sağlıklı düşünemiyor ve basireti bağlanıyor. NGK buji ile görüşüyorum, bujilerimi de hep onlardan alırım. birazdan doğru oraya gidip görüşeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
Cihat kardeşim ihtiyaç kalmadı inan artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Sağolsun bütün kardeşlerim ilgi gösterdiler, 5-6 adet oldu. İhtiyacı olan kardeşlerimize ulaştıralım.
fazla olduysa 1 tanede ben rica edebilir miyim?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Haziran 2011, 15:36
Emaneti aldım Allah razı olsun. Hayırlı cumalar.
Güle güle kullan arkadaşım ne demek
Sanada hayırlı cumalar.
-
24 Haziran 2011, 15:39
ünaltürkyazı adlı üyeden alıntı
Mehmet Güntekin kardeşim sakarya kampından dolayı yoktum. Anahtarlıkları unutmadım merak etme...Şimdi ptt kargo ile 2 tane gönderdim adresine iyi günlerde ve nice kilometrelerde kullanmak dileği ile...
Not:Teslim tarihini 23-06-2011 olarak yazmış...
Kardeşim sizin de emanetinizi aldım. Allah sizden de razı olsun, Hayırlı cumalar.
-
24 Haziran 2011, 18:42
Bakın ne buldum arkadaşlar, Honda'sı olan arkadaşlar için çok güzel bir ürün.
-
24 Haziran 2011, 19:14
1 tanede bana gönderirmisiniz? :(
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Haziran 2011, 19:29
Bakın ne buldum arkadaşlar, Honda'sı olan arkadaşlar için çok güzel bir ürün.
Ürünün linkini verebilir misin?
-
24 Haziran 2011, 20:05
Raphae1 adlı üyeden alıntı
1 tanede bana gönderirmisiniz? :(
Vallahi bende kalmadı başka
Bir yerlerden elime geçerse gönderirm sana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------
Ürünün linkini verebilir misin?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...item43a516c4b0
Bir pahalı ama 28,99 Dolarcık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)