Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Almak İstiyorum.. Önerileriniz Lütfen..

REKLAM ALANI

Aranıza Yeni Katıldım Sayılır....
    Motor Almak İstiyorum Hyosung GT250 R da Gözüm var Sizce Nasıl Abiler ?
    Yedek Parçalarını Bulabilirmiyim Rahatlıkla ? Ve sürekli Karşıma cıkan birşey var :S S&T ne demek oluyor :') önerilieriniz için Şimdiden Teşekkür ederim :')

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Forumda sorularının cevapları 123456789 defa yazıldı. Arama yaparak ulaşabilirsin.

Motosikleti
    Honda CBF 150 Siyah
    hyosung'u Türkiye'ye ithal eden firma ile bazı anlaşmazlıklar (veya sebepler) yüzünden Türkiye disbirötörlüğünü S&T Kanuni adı altında Kanuni motor aldı. İsim değişikliğinin nedeni Türkiye'de Hyosung isminin tescil hakkının eski firmada kalmasıydı. Teoride bunlar farklı makinalar diyerek S&T kanuni adı altında satılmaya başlandı. S&T'nin hikayesi bu. Kısaca S&T yazanlar Kanuni tarafından garanti kapsamında, diğer Hyosung'lar için yetkili servis olmasa bile piyasada bir çok usta mevcut. Ayrıca kimi kanuni servisleri de bakıyor diye biliyorum motorlara.

Bunun haricinde motor kaslı, güzel görünümlü bir motordur. Bildiğim en kronik sorunu dururken birinci vitese geçişte sıkıntı yaratabilmesi. Bunu da yavaşlarken vitese takarak yavaşlamak yada motoru az ileri ittirerek vitese takarak çözülebiliyor diye okudum. Şuan piyasada bulunmasa dahi aynı fiyata Honda Cbr 250'de mevcut. Biraz beklerim dersen iyi bir alternatif olabilir.
    Olgun YAZICI
    Beylikdüzü/İSTANBUL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)