fotoğraflar bu işten anlayan biri tarafından çekildiği zaman bu gezi raporları daha da bir güzel oluyor.
fotoğraflar bu işten anlayan biri tarafından çekildiği zaman bu gezi raporları daha da bir güzel oluyor.
Merhaba, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Fotoğraf makinelerinde 720p ve 1080p olmaz bu Video Kameralar için geçerli bir terimdir
Fotoğraf makinelerinde genellikle bu ölçüler pixel ile ifade edilir örneğin benim çektiğim makine 14MPixel'e kadar çekebiliyor.Ancak burada önemli olan yine büyük pixel değil aslında olay fotoğraf makinesinde de değil. Sadece daha farklı bakış açıları ile görebilip denklanşöre basmakta bitiyor iş.
Ben Amatör olarak fotoğraf çekiyorum, fotoğraf makinemde ahım şahım birşey değil.
Sony'nin 3-5 yıl önce piyasaya çıkardığı DLSR'lerden var, Üzerinde'de Sigma 70-300 lens hepsi bu.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Gezi ve fotograflar için tebrikler.
Özel bir filtre kullandınız mı ?
Deryali.
Cok güzel bir yere gitmissin.
Fotograflar harika..
Fakat sunumu biraz daha aciklayici yaparsan, o bölgeye gidecek arkadaslar icinde bir referans olmus olur.
Yüreğine saglik kardesim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
süper bi gezi olmuş , fotolarda gerçekten güzel , dahası yok mu
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Arkadaş bütün fotolarla hafiften de olsa oynamış yoksa exiften çıkartacaktım makinenin cinsini ama şimdi el mahkum soracağım. bu ara DSLR lara niyetliyim ucuz yollu bi body aramaktayım
ANGARAJ
tam duvar kağıtlık manzaralar
Merhaba filtre kullanmadım ama ps'de biraz oynadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...atma-yeri.html bu başlıkta başka bir gezintimden kareler var.
Birde Amasraya gitme amacım www.amasraturizmcilik.com sitesini yapmaktatı işi bitirdim oradan da bolca fotoğraf bulabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Body baya eski Sony A350.
Alaacksanız A380'i tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Çok teşekkür ederim.
Sadeliği severim ama bu sefer baya sade olmuş katılıyorum
Aslında o yollarda inanılmaz maceralar yaşadım ama buradan görüşmek yerine bir buluşmada paylaşmak isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Fotoğraftan çok anladığım söylenemez, sanıyorum tasarımcı olduğum için bu durum bakış açımı etkiliyor.
Eğitimli bu işi profesyonelce yapan biri olsaydım eminim bu fotoğraflardan çok daha iyi olurdu.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
motorunuz hayırlı olsun, çok güzel.. gezi ve resimler ise on numara..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)