Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletten Galiba Vazgeçiyorum :(

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    keşke bana da deseler sınıfı geç motsiklet alacağız diye okul birincisi olmaya çalışırdım hak etmek için çok çalışmak gerek bedava ya motosiklet yok çünkü
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    ben motosiklet için üniversiteyi dereceyle bitirdim.

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    biri bana dese 1 sınıftan başla ünüversiteyi bitir. sana hayabusa alacam dese derimki yok.istemem benim ölmeye niyetim yok derim.hayabusa'nın dogru düzgün gidebilecegi yol yok zaten türkiye'de
    ------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Dostum çabuk vazgeçme hedeflerinden zaten 8 tane zayıfın oldunu farz etsen yazın 4 sınava gir geç sonra af cıkartıyorlar zaten 4 tane de ordan ver 8 tane 3 tane kalsa daha otrtalmayla geçersin ma insan istedikleri için fedakar olmalıdır bende ailemi ikna edemedim ama yazın çalışıp kendim alıcam 2. motorumu sevgi fedakarlık ister sık dişini eminim geçersin
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dert ettiğin şeye bak, hemen göndereyim bir motor sana.

tabii 1:18'ini
    www.motorumla.net

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Valla bencede çok takma kafana. Benim ailemde izin vermiyordu motor almama.
    Bırak motor almayı bisiklet bile almaya çekindiler. Çünkü bizim oralar hep dik yokuşluydu.
    Annem'den yıllar sonra öğrendim neden almadıklarını. Yokuşta düşerde kafanı gözünü patlatırsın diye almadık dedi Ama ne oldu yaş 37 oldu motora anca binebildik.

Sen en iyisi kafana derslerinden başka bişeyi takma.
    Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar bu böyle olacak.
    Eğer içinde gerçekten motor sevdası varsa birgün mutlaka tutarsın o gidonu

Motosikleti
    ewt beklenen motor geldi honda cbf 150 siyah
    Olaması gerekenden öte ödülendiriyolar daha ne istiyosun ? Demekki başka hedeflerin var ders ve motor dışındaki hepsini es geçebiliyosun

Motosikleti
    125CC
    vazgeç tabiki. sen bir hayalin için ders bile çalışamıyorsan zatn o hayali okul bitincede gerçekleştirmen zor. kaldıki senin şu an tek görevin ders çalışmak ve ailen bunun için sana ödül veriyo. yapman gerekeni yapman için yani. alay eden arkadaşların sonuna kadar yanındayım. hayatı görümeyen çok basit bi topic olmuş. vazgeç kardeş sen bu işten

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı Farukxtm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri bana dese 1 sınıftan başla ünüversiteyi bitir. sana hayabusa alacam dese derimki yok.istemem benim ölmeye niyetim yok derim.hayabusa'nın dogru düzgün gidebilecegi yol yok zaten türkiye'de
    Bu da güzel olmuş

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi kendine derslerin neden kotu diye hic sordunmu?

Sonucta ailen hayli sag duyulu davranmislar sana karsi. Derslerin karsiliginda hayallerini gerceklestirme imkani. Motosikletten vazgeciyorum diye degilde sinifta kaliyorum diye aglasan bence daha ii olacak senin icin.
    Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce dersler,sonra ehliyet,sonra motor...
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırak motoru ders çalış. Motoru haketmemişsin ailen de almamış. Haketmeye çalış.
    Alıntı gokmenkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vazgeç tabiki. sen bir hayalin için ders bile çalışamıyorsan zatn o hayali okul bitincede gerçekleştirmen zor. kaldıki senin şu an tek görevin ders çalışmak ve ailen bunun için sana ödül veriyo. yapman gerekeni yapman için yani. alay eden arkadaşların sonuna kadar yanındayım. hayatı görümeyen çok basit bi topic olmuş. vazgeç kardeş sen bu işten
    +1 ve bunlara ek olarak ;

sen armut piş azıma düş istiyorsun. bana babam sınıfı geç motor alıcam dese zayıf bile getirmezdim. iyki babam zamanında bana motor almamıs diyorum.küçük yaşta rüşvete alışmamısım. çünkü eğer alsaydı belki amaçlarıma ulaşmak için para biriktirmez ve mücadele ruhu diye birşey olmazdı.

ayrıca motor senın geleceğini kurtarmaz ama derslerindeki başarın kurtarır. Senide anlıyorum gençsin kanın kaynıyor. belki şimdi ne desek boş, bizlere ileride hak vereceksin, derslerine çalışmadığın için kafanı duvarlara vuracaksın. hala geç kalmış sayılmazsın .
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    İlk motorumu 32 yaşımda çalışıp biriktirdiğim parayla kendim aldım. Kimseye de sormadım ben motor alacam dedim Honda motosiklet eğitim merkezine gittim ehliyete yazıldım ehliyetimi aldım ve motoru kapıya çektim. Senin yaşın kaç gerçekten bilmiyorum ama anne babandan istemişsin ve onlarda doğal olarak sana bi şart sunmuşlar. Şimdi sende şartı yerine getirememişsin ve diyorsunki vazgeçiyorum böyle hemen pes edeceksen hayatta işin zor dostum hayat dersi vermek gibi olmasın ama azimle işeyenin neler yapmaya muktedir olduğunu hepimiz biliyoruz amerikayı tekrardan keşfe gerek yok önce okul sonra iş sonra da motor araba vs ne istiyorsan o olay budur asla vazgeçme ve bu tutkuyu sürdür sadece zamana bırak biraz daha sana kolay gele.
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    nova 150 cc
    Ben her dönem boş geçen Faruk babamın motor sözüyle 8. sınıfta takdir aldım. Yaşım küçüktü evet. Ama ben çocukluğumdan beri kullanıyodum. Bizim oturduğumuz yer köy gibi bir yerdi. Velhasıl kelam haketmen lazım. Şuan benimde motorum yok. 2 yıldır çalışıyorum. İnan şuan elimde param var ama kendi bileğimin hakkıyla kazandığım için harcamaya kıyamıyorum. Biraz daha biraz daha derken iyi bi motor alıcak param oldu cebimde. Kaskım var. Diğer koruma ekipmanlarımı da tamamlayabilirsem (şuan çalışmıyorum), ehliyeti de cebime koyarsam direk motorumu sipariş ediyorum. Ve kendimle gurur duyuyorum. Sırf hayalimi gerçekleştirebilmek için hurda topladım. Ayakkabı boyadım. Yazın kuaförde çalıştım. Sabrettim. Sende edeceksin sitem etmeye hakkın yok kimseye. Öncelikli olan derslerindir.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)