Su resmi paylasmak istedim
Reklamlar
-
Eski resimlar arasinda sunu buldum. 2003'de Fransanin Le Touquet sehrinde bir enduro yarisindan sonra kopru ustunden cekildi.
Tabi bu arada dusen, vuran ve carpan cok oldu. Biz sanslidik cunku, motosikletlerimiz garajin en onundeydi ondan hemen cikip basip gitdik.
Onden giden 4 sari montlu organizeden. Herkezi sehir disina eskort ediyorlar. Bu resimin bir hikayeside var. Biz onden basip gitdik dedimya. Eskort olacagni bilmiyorduk. Biz sehir disina cikacagiz ama hic birimizde fransisca yok, yol bilmiyoruz, levalarda bir acayip ne yaziyorsa anlasilmiyor. Kasacasi biz yolu kayip ettik.
Neyse dolasa dolasa kopru ustune ciktik bi baktim uzaktan suru motosiklet geliyor. Mustafa ve Ahmed arkadaslarim onden gidiyordu onlara bir dur sinyali verdim. Oglum siz beni nereye goturuyorsunuz? Otobana cikacaz. Eh burdan otobana cikiliyormu? Cikilmadigni sen nerden biliyorsun? Oglum o burdan degil, surdan. Bi baktilar, zank! Koprunun alti motosiklet dolu.
Neyse o an hemen forograf makinasini cikartip bu resmi cektim.
Reklamlar
-
selam arkadaşım senin için güzel bir anı olmutur
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Öndekiler sana el sallıyo galiba
-
Kaybolmak iyidir arada sırada! Sonuçta bulmuşsunuz grubu ya iyi olmuş.
-
wauuff!!!
güzel anı bencede!!!
karınca sürüsü gbi yauw
özellikle dörtlünün sana el sallıyo gibi durması ayrı bir karizmatik olmuş
-
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
çok güzel olmuş ya. ben bu kadar motorcuyu bir arada göremedim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
cok gusel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler