Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

izmir yamaha usta

REKLAM ALANI

merhaba arkadaslar
    ben izmir de yasıyorum acaba YAMAHA DRAGSTAR 650 yı gonul rahatlıgıyla goturebılecegım bır usta var mı acaba
    beni bilgilendırırsenız cok sevınırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kardeşim Yamaha yetkili servisi AKDEMİR lere yönlendirebilirim seni..Aslan usta ekibin başı.Onur usta'da işinin ehli tecrübeli bir ustadır.izmir ve çevresindeysen hiç tereddüt etme...

Alıntı Nfs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Yamaha yetkili servisi AKDEMİR lere yönlendirebilirim seni..Aslan usta ekibin başı.Onur usta'da işinin ehli tecrübeli bir ustadır.izmir ve çevresindeysen hiç tereddüt etme...
    ben izmir karsıyaka da yasıyorum zaten de ben sureklı gıdebılecegım ve motoru alırken oraya gıdıp motorun her yerıne bakacak bırı lazım servıs pahalı olcak gıbı gelıo bana fıyatları bılmedıgım ıcın

Sorarsın fikir edinirsin sonuç olarak artık merkezi biryer orası Hızlı tren ve metroyla yada dolmuşla ulaşımını hızlı bir şekilde sağlayabilirsin.Yamaha konusunda daha önceden tanıdğım dürüst bir usta olduğum için o seçeneği sunmuştum.Neye ne kadar işçilik gidebiliceğini Barış kerdeşim yardım eder,hatta gitmeyi düşünürsen özelden mesaj at selamımı söyleyebilirsin hatta birliktede gidebilriz.Ben sık sık giderim.Severim oradaki ortamı,bi bakmışşın motorunu takas etmişsin.

Alıntı Nfs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorarsın fikir edinirsin sonuç olarak artık merkezi biryer orası Hızlı tren ve metroyla yada dolmuşla ulaşımını hızlı bir şekilde sağlayabilirsin.Yamaha konusunda daha önceden tanıdğım dürüst bir usta olduğum için o seçeneği sunmuştum.Neye ne kadar işçilik gidebiliceğini Barış kerdeşim yardım eder,hatta gitmeyi düşünürsen özelden mesaj at selamımı söyleyebilirsin hatta birliktede gidebilriz.Ben sık sık giderim.Severim oradaki ortamı,bi bakmışşın motorunu takas etmişsin.
    eyw beraber gıdersek cok sevınırım ama ben motoru kasım sonu aralık bası gıbı almayı dusunuyorum cok saol yardım ettıgın ıcın

Alıntı alok23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyw beraber gıdersek cok sevınırım ama ben motoru kasım sonu aralık bası gıbı almayı dusunuyorum cok saol yardım ettıgın ıcın
    Her ne kadar İzmir Türkiye'nin 3.büyükşehiri olmaktan çıksada Yamaha motoru tamir ettircek işinin ehli ustalar hala var..bulunur,buluruz Tabiki birlikte gideriz sen problem etme.Hatta 2,el almayı düşünüyosan oradaki ustalara gösterebiliriz.artı parantez daha 10 gün önce yakın bir arkadaşım 650lik dragstar aldı,destek oluruz..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)