Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Otomobil sürücülerinden nefret etme eşiği...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Taze yazıyorum.Telefonumu fabrikada unuttuğumu anlayınca fabrika gittim telefonu aldım geldim.Eeee... Eeesi şehir içinde 2 km.cik kadar bölünmüş yolda tam 5 hayvan arayollardan önüme çıktı.Bir tanesi zirveydi,adam ters şeride girmiş üzerime doğru geliyor.Önceden hayvanın geldiğini daha yola girmeden görmemiş olsam kafa kafaya girecektik.Giderken kadının biri dönecek sinyal vermiş 50 km hızla gidiyor.Sorun şu ki daha sapağa 1 km var herkes sağından solluyor.Ayrı bir öküzümüz önümde seyreden arabaların geçmesini bekledi beni gördüğü halde önüme kırdı.Sürekli tetikte olmasam 2 kazadan biri başına gelebilirdi.Arkadaşlar lütfen yol sizin bile olsa bu hayvanlara yol verin onların kaportası bizim kırılacak kemiklerimiz var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ayu çıkabilüüü, daş düşebilüüü...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    onların kaportası bizim kırılacak kemiklerimiz benzetme süperdi ama malesefki bahsettigin gibileri çok ama hayvanlara çok hakaret etmişin

Motosikleti
    DL 650
    sen sen ol istanbula sakın gelme arkadaş..................
    Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
    Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
    F.S.M.HAN

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Hayvanlardan özür dilerim.Doğru bu mahluklara hayvan demek hayvanlara hakaret demek.İstanbul'da yaşasaydım muhtemelen cezaevinde hayali motosiklet kullanmaktan akıl hastanesine nakil belgelerim hazırlanıyor oluyordu.

Camuka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 ESD
    Daha bu gün bitanesi sol tarafımdan çarpdı Allahdan düşüremedi çok çırpındım o öfkeyle çekdim motoru trafikde gittim bakdım yaşlı biri sürüş fonksiyonların bir çoğunu yitirmiş bi kaç laf söledim çokda üzerine gitmedim dedim şimdi kalp krizi flan geçririr flan die tabi sinirlendm vurdm kaskı yere olan kaskıma oldu yine...

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trafikte araba sürer gibi motor kullanmaya kalkarsan millet habire üzerine sürüyor bi ramparda 70 le giden bi arabanın arkasından usul usul giden araç motor gördümü selektör yapıp üzrine çıkmaya çalışıyor

Otoyolların birleştiği noktada senin bir şerit hakkın yok adam yandan gelip seni dışarı atmaya çalışıyor Yada sen yokmuşşun gibi davranıyor fren yapıp arkasına geçesin diye

araç sürücüsüde senin düşündüğünün aynını düşünüyo bi kaza olsa bunun kemikleri kırılır diye. Aslında bu sıkıştırma konusunda ileri gidenleri indirip kendisininde kemiklerinin kırılabileceği konusunda uyurmak şart oluyo malesef.
    Ama bıçak kemiğe dayanmadıkça sakin olmak en doğrusu..

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    sakin olmakta yara var arkdaşlar nasıl olsa bitmeyecekler allah hepimize selamet versin
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafikte araba sürer gibi motor kullanmaya kalkarsan millet habire üzerine sürüyor bi ramparda 70 le giden bi arabanın arkasından usul usul giden araç motor gördümü selektör yapıp üzrine çıkmaya çalışıyor

Otoyolların birleştiği noktada senin bir şerit hakkın yok adam yandan gelip seni dışarı atmaya çalışıyor Yada sen yokmuşşun gibi davranıyor fren yapıp arkasına geçesin diye

araç sürücüsüde senin düşündüğünün aynını düşünüyo bi kaza olsa bunun kemikleri kırılır diye. Aslında bu sıkıştırma konusunda ileri gidenleri indirip kendisininde kemiklerinin kırılabileceği konusunda uyurmak şart oluyo malesef.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    2 Kilometrelik yolda karsiniza 5 tane hatali sürücünün cikmasi biraz garip...
    Sizde bi tuhaflık olabilirmi?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşte bu yüzden hep şeridi kabak gibi ortalar öyle giderim. Cruiser motosikletinde diğer motorlara göre biraz daha geniş hacimli olduğunu düşünürsek, adamın totosu pek yemiyor şerit dışına atmaya. Ama hiç olmadı diyemem tabiiki benimde başıma geliyor arada bu durum. Yine de dediğim gibi şeridi ortalamakta bence fayda var
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 Kilometrelik yolda karsiniza 5 tane hatali sürücünün cikmasi biraz garip...
    Sizde bi tuhaflık olabilirmi?
    Arkamdan geliyor olsan tuhaflığın ne olduğu görürdün?
    Adamın biri ters şeritten üzerime geliyor diyorum başına gelenler bilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)