Rus turistlerden.....
Rus turistlerden.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hadi iyisin yine. Amerikalı askerler ihya etmiştir sizi.BBRR adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
mobylet tipi birşey almayı düşünürken daha uygun görüp commuter aldık.hemde üç misli güçlü.
buna rağmen bazı lavukların(çok afedersiniz!) 'neden daha büyüğünü almadın vs. gibi sorularından'
nefret ediyorum.
sanki paramız varda almadık!
itina ile kaza yapılır
periyodik seslere asla tahammüllüm yok takıntı işte
...............
çaresiz kalmaktan nefret ederim
virüs,bakteri,parazit,kanser,koroner arter hastalığı ve kalp yetmezliği......yani hastalıklardan ve etkenlerinden..
Çalışmadan,öğrenmeden,yorulmadan,rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler,evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar..
M.Kemal Atatürk
motorumu servise götürmekten,
benzin istasyonuna uğramaktan,
yağmurdan, çamurdan, soğuktan,
cepte para kalmamasından.... ... ... .. v.s. v.s.
valla güzel topik hahelal.,.....................bende kişiliği oturmamış küçük insanlardan nefret ederim...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ben de sık sık hortlatılan fi tarihinden kalma topiklerden nefret ediyorum.
istasyonda yağlı ve veya süper benzin bulamamaktan
ya bi silindir kurban ettim hala calışır bişey olmaz diyor adamlar.
Zannedersem pek normal bir eleman değilim!
-Kalabalıktan nefret ederim.
-Komşuların gürültüsünden nefret ederim.
-Tolerans gösterdiğim zaman beni salak yerine koyanlardan nefret ederim.
-Hakkettiğimi düşündüğüm birşeyi,abuk bi sebepten başkasına kaptırmaktan nefret ederim....... vs. vs. vs............
Kış Uykusu'nda Nihal benim için özetlemiş.
Aslında iyi öğrenim görmüş, dürüst, hak gözeten, adil bir insansın. Yani genel olarak böyle olduğun söylenebilir, buna diyecek bir şey yok. Ancak yeri geldiğinde bu erdemlerinle insanı boğan, ezen, küçük düşüren, aşağılayan bir hava taşıyorsun. Bu dürüst düşünme tarzınla bütün dünyadan nefret ediyor gibisin.
İnananlardan nefret ediyorsun çünkü inanmak sana göre az gelişmişlik, kara cahillik belirtisi. Öte yandan herhangi bir inanç, ideal taşımıyorlar diye inanmayanlardan da nefret ediyorsun. Yaşlıları, geri kalmışlıkları, tutuculukları özgür düşünemedikleri için; gençleri ise özgür düşünceleri yüzünden, geleneklerden kopuk oldukları için beğenmiyorsun. Halkın, ülkenin çıkarlarının en önde olması gerektiğini söyler durursun ama her karşına çıkandan hırsızmış, soyguncuymuş gibi kuşkulandığın için halktan da nefret ediyorsun. Nefret etmediğin insan yok neredeyse.
uykumun gelip uyumaktan nefret ediyorum. keşke hiç yorulmasak. uyumak zaman kaybı.
Biiiiiip sofrasinda mezeye abanandan nifret ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)