İstanbul'da Paket Servis İşi Arıyorum Arkadaşlar !
Reklamlar
-
03 Haziran 2011, 17:40
Sayın forum yöneticileri, açmış olduğum konu umarım doğru yerdedir. Forumda araştırma yaptım moto-sohbet bölümüne açılmış iş ilanı hakkında konular mevcut.
Arkadaşlar bana gelirsek;
Açıköğretim lisesi'nde okuyorum. 12.10.1993 doğumluyum, 2.5 yıldır motosiklet kullanıyorum ve a2 ehliyet sahibiyim. Okuyorum ama örgün eğitim olmadığı için günün her saatine uyum sağlayabilirim. 3 ay Burger King'de kasiyer olarak çalıştım. Kağıthane, Gültepe'de oturuyorum. Eğer bildiğiniz yerler varsa İstanbul Avrupa Yakası; Şişli, Mecidiyeköy, Kağıthane, Beşiktaş, Levent, 4. Levent gibi yakın semtlerde mesajlarınızı bekliyorum. 2 haftadır arıyorum bulamadım.
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 16:31
Yukarı.
-
İş ilanı ile ilgili ilgileniyorsan vereceğim adrese mail atabilirsin yada telefonla arayabilirsin
info@dottocafe.com
212 263 49 11
-
Haydi hayırlı işler...Arkadaşım korumalar tam değil mi? Forumu bir araştır bak.Kuryelik ile ilgili bir topic vardı.Göründüğü kadar kolay olmadığından bayağı bahsettik.Kış,kar,çamur ve motosiklet Umarım aradığın işi bulursun.Ama dediğim gibi korumasız gezme...
-
eleman arıyoruz biz maslak sampi murat beyin telefonunu veriyim ararsınız benim yönlendirdigimi söyleyin ben de mehmet bu arada 0535 971 64 22
-
30 Ağustos 2012, 17:33
Levent Kanyon yakinlarinda ki japon paket servis restauranti icin; is ahlakina sahip, is arkadaslarina ihtiyaclarimiz vardir...ilgilenenlerin 0534 079 2029 dan iletisim kurmalari gerekmektedir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)