Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tebrikler ne diyelim dunya klasmanlarinda gormek dilegi ile ve ailesine binlerce tebrikler on yargisiz cocuklarina bu gusel sporu yapma imkani tanidiklari icin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ayrıntı verseydin ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Türkiyede sporcu olmak zor (futboll hariç). Umarım bir gün bizim çocuklarımızın arasından da bir rossi bir alonso bir mcrayne çıkar
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
valla çok güzel bişi ben bu yaştayken bizimkilere böle bişi yapıcam desedim beni tınlamazlardı bile ailesini tebrik ediyorum böle bir imkanı çocuklara tanıdığı için tabii çocuklarıda tebrik ediorumm
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
valla bi motosiklet yarışçıları elemeleri yapsalar ah yetenek bile belirlemek için gelmiyorlar hem bizim neremize gelecekler ülkemizde günde30 dan fazla kaza oluyorken bizim gibi acemileremi gelcekler sağolsunlar o uyuz sürücüler yüzünden bizim adımız kötü oluyor o sürücüler yüzünden biz harcanıyoruz bi şans bile tanımıyorlar
çocuklar artık hızlı hepsi çağın canavarları günümüzde konusunda ilerleyen toplumlar çocukken egiterek verim alıyorlar
tebrikler başarmişlar.................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)