ikinci denememde benimki bozuldu mavi ve kırmızı ışık sürekli yanıyor plide yok çıkarıp tekrar takacak kitlenip kalıyor.
geriverme olayıda yok ta çinden geldi ..gitti 29 papel
ikinci denememde benimki bozuldu mavi ve kırmızı ışık sürekli yanıyor plide yok çıkarıp tekrar takacak kitlenip kalıyor.
geriverme olayıda yok ta çinden geldi ..gitti 29 papel
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Hayırlı olsun . Güle güle kullanın. Fena sayılmaz . Bendeki koca kamerayı taşımaktan çok iyi.
Bu konu ile ilgili sizden öğrenmek isdediklerim;
1 Bu cihaz sürekli olarak kaç saat kayıt yapabiliyor.
2 Motosiklet aküsu ile şarj etme imkanı var mi.
3 Hafıza kartını 4 yerine 8 olarak kullansanız uyum sağlar mi.
4 Islanmaya karşı dayanıklı mi.
5 Siparisten kaç gün sonra teslım alabiliyorsunuz.
Yakında İstanbul- Artvin seyahatına çıkmayı pilanladığım için bukadar detaya indim. Teşekkürler.
Enee, bizim oraları çekmişsiniz. Ben Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi'nden mezunum hemen geçtiğiniz yolda sağda kalmış. Vay be baya zaman geçti üzerinden... Kayıt güzel olmuş bu arada
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
2 saat şarj süresi var
8 gb olur micro SD olmalı
ıslanma için kılıfı var ama pek tatmin edici değil ,fakat şeffaf naylon hani şu yemeklere sarılan onu kullanabilirsin
sipariş ben yurt dışından getirttim 10 günü buldu ama 3 4 gündede yollayan var elinde olupda
sürekli şarj için motora bir converter bağlaman gerek 12 voltu 220 ye çeviren ozaman şarj bitmez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
en üstte reset deliği var kardeşim onu kullan düzelir
7 Tepe Motosiklet Kulübü
bendekinin yan tarında kart yuvası altında ve o reset deliğini iğneyle delik deşik etmiştim sadece kapatıyor ama sorun düzelmiyor.
.........
bir iki bilgide ben yazarsam..
sadece usb den şarz edebiliyorum
4gb karta kırk dakika kayıt ediyor
ıslanırsa eks olur
.......
tamda yarın dağlara çıkacakken bozulmasa iyi gibiydi ama bende şans ne gezer .sizlere hayırlı olsun
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)