Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sizce ne yapmalıyım?

REKLAM ALANI
    artun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150HS-HONDA CBR 125 2011
    Mayıs ayı sonu gibi Temmuz 15 de gelecek olan CBR 125 2011 İçin 1000 TL kaparo vermiştim fakat daha sonra forumda yazılanlara göre ötv artışı olunca fiyat şu olacak bu olacak şeklindeki dedikodular kafamı karıştırmaya başladı.Bu gun de 150-200 TL Civarı bi zam gelmiş ben bütçemi tam 5.750 olarak ayarlamıştım zaten Honda otosever ile de 5.750 diye konuştuk kabul ettik.Şimdi fiyatı 5.950 oldu heralde bir de ÖTV zammı ile bu motorun fiyatı kaç olacak iyice kafam karışmaya başladı.Kaparomu geri alma imkanım var sizce geri mi alayım yoksa bekleyeyim mi fiyat çok mu artar.
    Artun K.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Nedesek boş o kadar karıştıki ortalık ne zaman ne olacağı belirsiz bende bekliyorum tam 1 ay oldu halen gelicem bide zam olayı çıktı ben kaça anlaşmışsam o fiyata alırım 5300 e nalaştım nakite fazlasını isterlerse 1 tl fazla vermem almam motoru kaporada vermedim nasıl olsa...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ötv zammı olmadı diye biliyorduk. sen eğer sözleşme imzalayarak kapora verdiysen üzerinde de fiyat yazıyorsa sana zamı yansıtamaz vergi zammını yansıtır sadece motosiklete gelen zam seni bağlamaz eğer ek para isterlerse paranı geri iste ve tüketici hakları mahkemesine dilekçe ver hakkını ara yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    ÖTV zammı olsaydı eğer senin sözleşmeden olsa bile aradaki farkı ödemen gerekirdi. Ancak yapılan zammın ÖTV ile bir ilgisi yok. Yani sen ne kadara anlaştıysan o kadar öde.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı OguzhanCBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedesek boş o kadar karıştıki ortalık ne zaman ne olacağı belirsiz bende bekliyorum tam 1 ay oldu halen gelicem bide zam olayı çıktı ben kaça anlaşmışsam o fiyata alırım 5300 e nalaştım nakite fazlasını isterlerse 1 tl fazla vermem almam motoru kaporada vermedim nasıl olsa...
    Kaporayı vermiş olsaydın elinde bir belge olsaydı anlaştığınıza dair aradaki farkı ödemezdin ama bu durumda ödemen gerekir

artun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150HS-HONDA CBR 125 2011
    Ben 1000 tl verirken makbuz senet gibi bişey istedim adam da muhasebede sorun yaşanıyo deyip kartvizitin arkasına 1000 tl kaparo alındı geri kalan 4750 TL diye yazdı kaşeledi yani elimde sözleşme felan yok sadece onlarda kimlik fotokopisinın olduğu kağıt ve ona attığım imzam var 4750 kaldı diye.
    Artun K.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)