usta arayanlara işte resim 20 yıl çalışmamış motosikleti pardon şaheseri çalıştırıyorsa bundan büyük ustalık olamaz
usta arayanlara işte resim 20 yıl çalışmamış motosikleti pardon şaheseri çalıştırıyorsa bundan büyük ustalık olamaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hala böyle ustalardan varmıymış? şimdinin ustaları herşeyin yenisini takıp ben ustayım diyor...Usta'mızı da vitrine koyup yanına GERÇEK USTA'dır yazmak lazım.....
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Eline sağlık ustamın ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
abi valla çok güzel olmuş ya. mehmet usta da eli öpülesi adammış
16 BH 631
Keyifle okudum abi,gerçekten sabır isteyen bir iş,ama sonunda çok güzel olmuş
Her ikinizinde eline sağlık ,bu konu kapanmasın
çoooooook güzel yaaaaa
Eski toprak derler ya, işte ta kendisi olmalı, ellerine sağlık ustamızın ve Sıtkı ağabeyinde.
fiyatı nedir?
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
ustalık budur, bir şaheser ortaya çıkarmışsınız, tebrik ederim.
Değerli yorumlarınıza çok teşekkürler arkadaşlar.
Hemen her gün işyerime giderken Mehmet Usta ve oğullarının yanına uğrar. çaylarını içerim.
Bugün uğradığımda sizlerin değerli mesajlarını tek tek Mehmet Usta'ya göstereceğim.
Mehmet Usta, yaklaşık 2,5 yıl önce yaptığı R-27'yi yakın zamana kadar kullanmaktaydı. Üç ay önce kalbinden rahatsızlanıp by-pass ameliyatı oldu. Motosiklet kullanması sakıncalı olduğundan, uzun zamandır R-27'nin peşinde olan bir koleksiyoncuya satıldı maalesef.
Helal olsun. Sanatkar değil sanatçı.
Ustamıza çok büyük geçmiş olsun...Bu tür insanlar kolay yetişmiyor ustam eline emeğine sağlık.. bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için sizede çok teşekkür ederim..allah mehmet ustaya sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin. amin.
Ustamıza geçmiş olsun, motor en azından kıymetini bilecek olan bir yere gitmiş bu sevindirici
gecmis olsun ustamiza
malesef yeni gördüm bu paylaşımı... 2 yılı aşmış..
film gibi olay.. helal olsun... gerçekten usta budur arkadaşlar....
günümüzde böyle ustalar ne yazıkki yok denecek kadar az... usta dedğin tamir eder.. yapar... geliştirir...
"bu parça bitmiş yenisini takalım" demek ustalık değildir... ki 57 model bir bmw ve 20 yıla kadar çalışmamış bir motor....
tam bir duayen ...gurur duydum...
Böyle klasik araçları yollarda görmek çok keyifli oluyor. Yolların süsü bunlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)