Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

cbr 125 e benzin yetiştiremiyorum..!

Motovento
    REKLAM ALANI
    kenrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Iron 883
    Alıntı Er5Denizli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saolsun Mod arkadaş hakaretleri sildi.Ben hala Söylüyorum türkiyedeki 20 milyon kişiye cahil diyen kişi haysiyetsizdir...

Bugun dünyanın en güçlü ekonomisi yani İmrenerek '' 600rr orda 8bin dolar '' dediğiniz ülke Amerikadır. Amerikada bak bakalım kaç yılında özelleştirmeler başlamış.Özelleştirmelerden sonra Amerikadaki ekonomik büyümeler nasıl gelişmiş , bir bunları incele.

Ötv keşke kalksa. Bende senin kadar istiyorum ama inanıyorumki ( son 2 senedir hükümet zaman zaman uyguluyor ) önümüzdeki dönemlerde tamamen ortadan kalkacak.
    hmm amerika özelleştirmeyle değil girişimcilerle amerika oldu.
    işe yaramayan şeyi özelleştirsen nolcak özelleştirmesen ne oalcak.

ford'u, microsoft'u, harley'i, haliwuud'u, kim besincır'ı özelleştirmeyle yaptılar hep. hatta aya, uzaya bile özelleştirmeyle çıktılar. adamlar uzay mekiği özelleştirdiler düşün. biz daha ondayız bundayız.
    yine de bence ötv olmasa hiç birşey başaramazlardı.

dünya savaşını bile ötv bombası atıp kazandı adamlar yawh. dünyanın en büyük ekonomisi valla. off ya valla ne süper.

hatta ve hatta japon motorlarını bile özelleştirdi adamlar. 600rr aslında japondu. sonradan amerikan oldu. az kişi bilir. partiden arkadaşlar söyledi bana da.
    yol iyidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı kenrox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş sen neyi savunuyorsun bi onu söylesene? benzin fiyatları artsın mı düşsün mü
    arkadaş 150'lik motorla rahat rahat dersanesine okuluna arkadaşına gezmesine gitsin mi gitmesin mi?

1763 ekonomisinden örnekler vereceğine şuan bi açıklık getirsen çok güzel olacak. konu kapanacak.

herkesin oyu hakkı. isteyen istediğine verir kimse de laf edemez. lakin bu oy da seçilene istediğini yapma asma kesme hakkını vermez.

oy verdim bitti tamam yeni kral bu modunda görüyorssan demokrasiyi, daha çok yolun var.
    Ben söylüyorumda Siz anlamıyorsunz.Birdaha söyliyeyim

Bilmeyen arkadaşlar için tekrar

Ötv 2002 yılında dsp ve mhp hükümeti tarafından Getirilmiş bir vergidir.Benzinin fiyatının pahalı olması ötv yüzündendir. Gönlüm ötv nin kalkmasını ister.

Kısa ve öz yukarsı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------

Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hah senin hatrın için çin i kaldıralım. ( krallıkla yönetildiği zaman eskidendi diye hatırlıyorum ama ) Bula bula ona takılıp cevap verdiysen geri kalanına da cevap istemek hakkım. Buyur.
    Krallık ile komunist sistemi yani kapalı ekonomi arasındaki farkı git öğren ondan sonra gel cevaplarım

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    OFFF Bayılacağım ötv hakkında neler diyorsun böyle... Cokmu zor www.google.com.tr ye ötv nezaman kim tarafından neden çıkarıldı demek.Hadi bana inanmıyorsun internetteki binlerce makaleyedemi inanmıyorsun.Bizzat Ecevitin agzından yayınlanan videolaradamı inanmıyorsun.Yazık günah diyorum başka birşey de demiyorum

Senin yerinde olsam başka cevap yazmam.Kendimi rezil etmem.Bak ötv çıkış tarihi ve kanun

Kaynak: http://www.alomaliye.com/ozel_tuketi...isi_kanunu.htm
    Yazdiklarimi okumuyorsun galiba.
    Anlamadiysan alinti yaptigin yeri bir daha oku.
    Yine anlamazsan google a sor.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Iron 883
    evet haklısın. 'ötv', anayasanın değiştirilemez maddeleri arasından çıkartılmalı bence.
    1650 senesinin hükümeti çok büyük hata yaptı bu konuda.
    o zamanın insaları da benzinle anayasanın değişmez maddesi ne alaka diye hiç düşünmedi.
    ne acaip gerçekten.

kader kısmet işte napalım.

zam verin bana biraz.
    yol iyidir.

Nese sizlerle daha fazla burda vakit harcayamayacağım.İçinizden ve aklınızdan geçenleri çok iyi tahmin edebiliyorum.

Sağlıcakla kalın motorcu dostlar iyi geceler hepinize. İnsallah ülkemiz için en iyisi olur.Benim biraz ders çalışmam lazım görüşmek üzere. Hem yarın için hem 12 haziran için...

Motosikleti
    Iron 883
    sen de sağlıcakla kal
    dersleri de ihmal etme :D
    yol iyidir.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Rafineri çıkış 1.23 TL, bayi karı 0.37 TL, vergi 2.55 TL.

Birileri de gelmiş iktisat dersi vermeye kalkıyor.

%200 verginin mantığını kimse izah edemez.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    arkadaşlar bir akpliyi ikna edemezsiniz çünkü beyin tek taraflı düşünüyor. eleştirel bakamıyor.
    tayyip erdoğan kaç kere tükürdüğünü yaladı kısa süre içinde, görmüyolar işte, misal
    -natonun libyada ne işi var? böyle saçma şey olurmu yahu
    (1-2 hafta sonra)
    -nato, libyanın libyalılara ait olduğunun ispatı için ordadır (nota karargahı izmir oldu ayrıca

-türkiyenin ortadoğuda bir görevi var. nedir o görev? biz büyük ortadoğu ve kuzey afrika projesinin eşbaşkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi üstleniyruz biz (bayrampaşa 2005)
    (bop eşbaşkanı olduğu iddiaları üzerine yaptığı açıklama)
    -ellerine bi harita almışler geziniyolar, bunu ispat ederlerse biz herşeye varız ama ispat edemezlerse alçaktırlar namussuzdurlar

(bahçeli apo ile görüşülüyor dedikten sonra)
    -şerefsizler
    (sonra)
    -biz değil devlet görüşürüyor
    (daha sonra)
    -görüşüyoruz

son kaset olayını zaten biliyosunuz.
    -böyle özel olurmu? bu genel genel, genel bir ahlaksızlık
    (sonra)
    -kaset tezgahı çirkin ve tehlikeli

hadi bunuda geçtim. bu kaset olaylarını bir güzel kullanıyor oy için ama o kadar menderesin arksına sığınarak siyaset yapıyor da mendereste aynı şeyi yapmıştı. hiç utanmıyormu bunları söylerken. neyseki muhalefet filan bu kadar ahlaksız değil ki menderesin olayını gündeme getirmiyor.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Sayın Kılıçdaroğlu'nun çok güzel bir cümlesini duydum dün akşam;

"Geçmişi 1923 olmayanın, geleceği 2023 olamaz."
    FOR THE HORDE...

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı amauri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes hem ögrencisin hem de cbr 125 e biniyosun bi de aglıyosun. Memlekette 3 lirayla günü cıkarmaya calısan tonla ogrenci var senin derdine bak. Biraz empatiye zorlayacan kardes. Bi de yüzü kızarmadan gunluk en az 100 km yol yapıyom demis. Beyin keyfi ağada yok hala aglıyo ayıptır ya.
    Böyle düşünceler yüzünden bu ülke bu durumda.
    Aman az buz bişeyimiz var sesimizi çıkarmayalım diye diye bu halledere geldi.
    Adamın cebindeki paranın seceresini sen mı tutuyosunda yok cbr125'ın var daha ne konusuyon diyebiliryorsun ?

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ben söylüyorumda Siz anlamıyorsunz.Birdaha söyliyeyim

Bilmeyen arkadaşlar için tekrar

Ötv 2002 yılında dsp ve mhp hükümeti tarafından Getirilmiş bir vergidir.Benzinin fiyatının pahalı olması ötv yüzündendir. Gönlüm ötv nin kalkmasını ister.

Kısa ve öz yukarsı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------

Krallık ile komunist sistemi yani kapalı ekonomi arasındaki farkı git öğren ondan sonra gel cevaplarım
    Benim anlatmak istediğim anlamayan zihniyetli arkadaşım, asıl sorumu biliyorsun ,ben iktisatçı değilim çinin neyle yönetildiğini bilmem bu beni ilgilendirmez konuyu buraya çekip kaçak dövüşerek cevap yazıyorsun. Biz de muatap alıp cevap veriyoruz. illa tekrar tekrar alıntı mı yapalım, yazdığım şeyleri, de ki adam gibi evet böyle şeyler de yaptılar ama daha iyi şeyler yapma potansiyelleri var ona göre konuşalım biz de. Ayrıca benim ne mesleğim ne ilgi alanım komunist sistem ile krallık sistemi.

Benim anlatmak istediğim anlamayan zihniyetli arkadaşım, asıl sorumu biliyorsun ,ben iktisatçı değilim çinin neyle yönetildiğini bilmem bu beni ilgilendirmez konuyu buraya çekip kaçak dövüşerek cevap yazıyorsun. Biz de muatap alıp cevap veriyoruz. illa tekrar tekrar alıntı mı yapalım, yazdığım şeyleri, de ki adam gibi evet böyle şeyler de yaptılar ama daha iyi şeyler yapma potansiyelleri var ona göre konuşalım biz de. Ayrıca benim ne mesleğim ne ilgi alanım komunist sistem ile krallık sistemi.

Kardeşim işte bende bunu diyorum saten. Ellerinde daha iyisi varken yapmıyorlar , bunda hemfikiriz ama Bilgisizlikten ötv yi AKP getirdi diyenmi ararsın , Ötv Adnan menderes zamanında geldi diyenmi ararsın ... Kızdığım nokta bu. Kafalarına taş düşse Provekötörlerden duyduklarını gelip burda tekrarlıyanlara.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Kardeşim işte bende bunu diyorum saten. Ellerinde daha iyisi varken yapmıyorlar , bunda hemfikiriz ama Bilgisizlikten ötv yi AKP getirdi diyenmi ararsın , Ötv Adnan menderes zamanında geldi diyenmi ararsın ... Kızdığım nokta bu. Kafalarına taş düşse Provekötörlerden duyduklarını gelip burda tekrarlıyanlara.
    Ben de diyorum ki 10 senede bunları yapan hükümetten hayır gelmez, yalancı çobana dönerler. bir 5 sene daha verin bakalım daha ne yapacaklardiyorsun. Oldu! ,az zamanda çok iş yapan eleştiriye açık, yapmadıkları şeyi açıklayacak adam gerekiyor Türkiyeye, ben şu anki hükümette bunu göremiyorum.

Açık söyliyeyim ilk geldiklerinde ben de sevinmiştim, tek parti bir şeyler yaparlar en azından diye. Ama nafileymiş, yapabileceklerinin %10unu bile yapmadılar. hala 10 sene önceki vaatleri veriyorlar. Yesinler projelerini...

Şöyle karşılaştır. 1992-2002 arasında dünyada ve türkiyede neler oldu, nasıl projeler ve krizlerle başa çıkıldı. Kaç parti kaç koalisyon geldi geçti onları değerlendir. bundan önceki koalisyonun bir kaç yılda yaptıkları ile akp nin 10 yılda yaptıklarını karşılaştırma istersen.

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir akpliyi ikna edemezsiniz çünkü beyin tek taraflı düşünüyor. eleştirel bakamıyor.
    tayyip erdoğan kaç kere tükürdüğünü yaladı kısa süre içinde, görmüyolar işte, misal
    -natonun libyada ne işi var? böyle saçma şey olurmu yahu
    (1-2 hafta sonra)
    -nato, libyanın libyalılara ait olduğunun ispatı için ordadır (nota karargahı izmir oldu ayrıca

-türkiyenin ortadoğuda bir görevi var. nedir o görev? biz büyük ortadoğu ve kuzey afrika projesinin eşbaşkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi üstleniyruz biz (bayrampaşa 2005)
    (bop eşbaşkanı olduğu iddiaları üzerine yaptığı açıklama)
    -ellerine bi harita almışler geziniyolar, bunu ispat ederlerse biz herşeye varız ama ispat edemezlerse alçaktırlar namussuzdurlar

(bahçeli apo ile görüşülüyor dedikten sonra)
    -şerefsizler
    (sonra)
    -biz değil devlet görüşürüyor
    (daha sonra)
    -görüşüyoruz

son kaset olayını zaten biliyosunuz.
    -böyle özel olurmu? bu genel genel, genel bir ahlaksızlık
    (sonra)
    -kaset tezgahı çirkin ve tehlikeli

hadi bunuda geçtim. bu kaset olaylarını bir güzel kullanıyor oy için ama o kadar menderesin arksına sığınarak siyaset yapıyor da mendereste aynı şeyi yapmıştı. hiç utanmıyormu bunları söylerken. neyseki muhalefet filan bu kadar ahlaksız değil ki menderesin olayını gündeme getirmiyor.

Aslında akp'nin iktidara gelmesinin sebebi sen ve senin gibiler yüzünden.Cünkü Kendinizle aynı fikirde olmayan herkesi AKP'li diye ilan ediyorsunuz.Ben burda defalarca Herangibir parti üyesi olmadığımı belirttim.Fakat siz her fırsatta üzerime akp'li Sıfatını yakıştırdınız.Bundan utanıyor değilim ama şöyle bir düşünceye kapılıyorum.Acaba fikirlerim ile akp'nin fikirleri birebir aynımı ki bukadar çok kişi bana akp'lisin diye Sıfatı üzerime yapıştırıyor.Aslında Bu eleştiriyi göremeyen birisi olsam emin olunki 12 haziranda bende AKP ye oy veren kesimde olurum.Anlamıyorsunuz Anlayamıyorsunuz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

Ben de diyorum ki 10 senede bunları yapan hükümetten hayır gelmez, yalancı çobana dönerler. bir 5 sene daha verin bakalım daha ne yapacaklardiyorsun. Oldu! ,az zamanda çok iş yapan eleştiriye açık, yapmadıkları şeyi açıklayacak adam gerekiyor Türkiyeye, ben şu anki hükümette bunu göremiyorum.

Açık söyliyeyim ilk geldiklerinde ben de sevinmiştim, tek parti bir şeyler yaparlar en azından diye. Ama nafileymiş, yapabileceklerinin %10unu bile yapmadılar. hala 10 sene önceki vaatleri veriyorlar. Yesinler projelerini...

Şöyle karşılaştır. 1992-2002 arasında dünyada ve türkiyede neler oldu, nasıl projeler ve krizlerle başa çıkıldı. Kaç parti kaç koalisyon geldi geçti onları değerlendir. bundan önceki koalisyonun bir kaç yılda yaptıkları ile akp nin 10 yılda yaptıklarını karşılaştırma istersen.

1992-2002 arasında yapılanlarla şuanki yapılanları karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark cıkıyor ( akp lehine ) bunu Bırak beni , kim karşılaştırırsa karşılaştırsın.Hangi konuda karşılaştırırsa karşılaştırsın Akp'nin yaptıkları göz ardı edilemez.

Tek bir konu var sevgili demirelin annelerinizi babalarınızı 45 yaşında emekli yapıp 30 sene sonraki nesilin 65 yaşında emekli olmasını sağlaması haricinde...

Eski hükümetlerin yaptığını sen ben çekeceğiz.Bugun 65 yaşında emekli olmak zorundaysak bunun sorumlusu ne yazikki şuanki hükümet değildir.Avrupada her 3 çalışan 1 emekliye bakarken Sevgili Demirel amcamız yüzünden 2000 li yıllarda her 1 çalışan 1 emekliye bakıyordu...

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    beni anlamadın ya ben ona yanıyorum .....
    can't be worried about that shit. life goes on man.

norad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar forumlardan birbirinizi ikna etmeye mi çalışıyonuz ?
    Bırakın artık bu anlamsız mesajlaşmayı.
    Herkes dilediğine oy versin.Kaldı ki burası bir motosiklet sitesi.
    Siyasetin çirkin yüzünü buraya taşımanın bir anlamı yok.

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    100 km 12 tl ye gidiyorsun daha ne ıstıyorsun benzın fıyatı pahalı o ayrı ama gıdecegın yerlere dolmus otobus parasını hesapla bakalım kac tl tutacak ona gore kıyaslama yap.
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    arkadaş benzine zam yapıyorsun sonra gelmiş diyorki türkiye 2023 hazır nerde hazır göstersin bakalım. akp ye insan diyen insanlıgı bilmeyendir, ben akp nede chp'li degilim ama sırf akp defolup gitsin diye chp ye oy vereceğim bu benim kişisel düşüncem yeterki akp yerin dibine girisin bidaha ortaya çıkmasın tek istegim bu erdoğanı bildim bileli sevmem bide demezmi yok şunları yaptım bunları yaptım kendi babasından kalanla yapmadıya bizden çaldıkları ile yapıyor gerek olmayanları yapıyor, bozuyor tekrar yapıyor boşa masraf sonuç zarar gören bizleriz türkiye insanı

Alıntı Farukxtm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş benzine zam yapıyorsun sonra gelmiş diyorki türkiye 2023 hazır nerde hazır göstersin bakalım. akp ye insan diyen insanlıgı bilmeyendir, ben akp nede chp'li degilim ama sırf akp defolup gitsin diye chp ye oy vereceğim bu benim kişisel düşüncem yeterki akp yerin dibine girisin bidaha ortaya çıkmasın tek istegim bu erdoğanı bildim bileli sevmem bide demezmi yok şunları yaptım bunları yaptım kendi babasından kalanla yapmadıya bizden çaldıkları ile yapıyor gerek olmayanları yapıyor, bozuyor tekrar yapıyor boşa masraf sonuç zarar gören bizleriz türkiye insanı

Tüm Dünyada Petrol Varil Fiyatı 2.9 kat artmışken , Türkiyede Petrolden imal edilen En değerli menyarterlerden olan Benzinin fiyatı 2.6 kat artmıştır.

Aslında Benzin fiyatına cok zam gelmemiş ama Var Olan Eski hükümetlerin Şuanki hükümetin üstüne yıktığı ÖTV vergisi yüzünden bukadar büyük fiyatlar ödüyoruz.

ÖTV'nin kaldırılması dileği ile...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Neden dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz? ÖTV yüzünden mi? Madem ekonomi güzel kaldırsınlar süper olmazmı çıksınlar meydanlara ÖTV'yi biz kaldırdık diye bağırsınlar.Ekonomi iyiye gidiyorsa biz bunu cebimizde niye hissetmiyoruz ? Hep niye zam haberleri duyuyoruz? Takır takır zam yap sonra ekonomi iyiye gidiyor de ohh ne ala

Ayrıca 12 liraya 100 km gitmek var, aynı paraya daha çok km gitmek var.Daha ucuza gitmek istemesi en doğal hakkı.

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler