Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

cbr 125 e benzin yetiştiremiyorum..!

Motovento
    REKLAM ALANI

[QUOTE=amauri;2365033]
    Alıntı cbr 125'm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi kaç arkadaş günlük 100 km mi yapılır demiş.

Bu 100 km nin içinde

okul = 20 km
    dersane = 25 km

toplam 45 km

ee ben hiç mi keyif amaçlı motor sürmeyecem. Benim de kendime göre sorunlarım var. Ben bu sorunları motorumla gezerken unutuyorum, rahatlıyorum.

Ne yani hükümet eşşek yüküyle bizden vergi alsın, bende o yüzden keyfimden mi oluyum..!

Hiç kimse benim keyfime karışamaz. (maalesef keyif değil işkenceye çevirdiler ya bunu... HAKKIM HARAM OLSUN ARKADAŞ!)

Ama halk uyanmadı bi türlü sanırım uyanamayacakta.

güzel kardeşim o halde ilk yazında günlük kaç km dersane kaç km okul olduğunu bize söyleyeceksin ki yanlış anlaşılma olmasın. bak ne demişsin:

"Ben keyif????? için biniyorum motora ama artık o keyif???? keyiften??? çok aileme karşı utanca dönüştü."

keyif için biniyorum demişsin ilk yazında. e keyif içinse o zaman fedakarlık edeceksin. okul 20 km ise ailenden utanıyosan gidip oynaya oynaya otobüse bineceksin. üniversiteye herkes arabasıyla mı geliyo ha? o kadar ailene mahçupsan belediye otobüsüne binecek burda milleti kızdırmayacaksın. keyfine göre binermiş. hadi ordan.
    Anlamıyorum ben sizi yahu gerçekten anlamıyorum.!

Devletin aldığı saçma sapan vergiler yüzünden ben neden kendi taşıtımla gidemiyim?

depoyu bi 20 tl ye fullemek var bir de 50 tl ye. Sizin paranız çoksa kabul ederim aradaki 30 tl lik farkı.

Ne de olsa ya toplu taşımayı kullanıp tasarruf ediyosunuz ya da çok zenginsiniz aracınızı kullanıyosunuz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco ck 125
    Alıntı cbr 125'm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi kaç arkadaş günlük 100 km mi yapılır demiş.

Bu 100 km nin içinde

okul = 20 km
    dersane = 25 km

toplam 45 km

ee ben hiç mi keyif amaçlı motor sürmeyecem. Benim de kendime göre sorunlarım var. Ben bu sorunları motorumla gezerken unutuyorum, rahatlıyorum.

Ne yani hükümet eşşek yüküyle bizden vergi alsın, bende o yüzden keyfimden mi oluyum..!

Hiç kimse benim keyfime karışamaz. (maalesef keyif değil işkenceye çevirdiler ya bunu... HAKKIM HARAM OLSUN ARKADAŞ!)

Ama halk uyanmadı bi türlü sanırım uyanamayacakta.

ve bunun ceremesini bizler çekiyoruz.
    kardeş az evvel biraz sert gittim pişman oldum. elbette eğlemek gezmek senin de hakkın, bu benzin fiyatları bizi de sarsıyor ama bir de cidden senin şansına sahip olmayan insanları düşün. heleki hem dersane hem okul beraber yürümek de yıpratır seni. ne bileyim ya parasızlık parasızlık parasızlık, yorar insanı. bir an önce kendi paranı kazanman dileğiyle, iyi olur inşallah.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam zülfiyare dokunmadan yazalım. Gerçekler hazımsızlık yaratıyor olabilir. Normaldir.

Hadi ÖTV yi önceki hukümetler koydu ve uyguladı. E mevcut hukümet cumhuriyet tarihinin DP ve ANAP iktidarlarından sonra en yüksek milletvekiline sahip hukümeti. Muhalefet desteğine ihtiyaç duymadan gayet rahat bir şekilde kanun çıkarabilir. Hatta kanuna ihtiyaç duymadan genelgelerle zaten memleketi yönetiyor zat-ı muhteremler. E şimdi sorarım ben sana, kaç yıldır iktidar da bu zat-ı muhteremler 9. Dokuz yıldır neden kaldırılamıyor bu vergi ? Allah mı koydu bu vergiyi ? Kaldıramıyorsun. 9 yıldır iktidarda iken bu zatlar . 99 da vergiyi koyan hukümeti suçlamak at gözlüğü takmanın ağa babasıdır. Tabi adam neden kaldırsın ki, kodamanlardan vergi alamayan bir devlet olduğu sürece, ÖTV , KDV gibi yollarla küçük esnafın ve ücretlinin beline beline vurmaya devam eder. Açın bordrolarınıza bakın bakalım, devlete ne kadar vergi veriyorsunuz ? Bırakın ötv yi.

Memurum ve Yıllık 11000 TL vergi daha cebime girmeden maaştan kesiliyor!
    Haziran- Temmuz aylarında maaşımız düşüyor! Sebebi de, Toplam kazancım-atıyorum 8000TL-'yi aştığında %bilmem kaç vergi dilimine giriyormuşuz.
    112ciyiz

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Bu arada sayfanın alt tarafındaki etiketler kısmında umarım sizde farklı bir şey çıkıyordur.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada sayfanın alt tarafındaki etiketler kısmında umarım sizde farklı bir şey çıkıyordur.
    aynı şey çıkıyor malesef
    ne alakaysa

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahahah

Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam zülfiyare dokunmadan yazalım. Gerçekler hazımsızlık yaratıyor olabilir. Normaldir.

Hadi ÖTV yi önceki hukümetler koydu ve uyguladı. E mevcut hukümet cumhuriyet tarihinin DP ve ANAP iktidarlarından sonra en yüksek milletvekiline sahip hukümeti. Muhalefet desteğine ihtiyaç duymadan gayet rahat bir şekilde kanun çıkarabilir. Hatta kanuna ihtiyaç duymadan genelgelerle zaten memleketi yönetiyor zat-ı muhteremler. E şimdi sorarım ben sana, kaç yıldır iktidar da bu zat-ı muhteremler 9. Dokuz yıldır neden kaldırılamıyor bu vergi ? Allah mı koydu bu vergiyi ? Kaldıramıyorsun. 9 yıldır iktidarda iken bu zatlar . 99 da vergiyi koyan hukümeti suçlamak at gözlüğü takmanın ağa babasıdır. Tabi adam neden kaldırsın ki, kodamanlardan vergi alamayan bir devlet olduğu sürece, ÖTV , KDV gibi yollarla küçük esnafın ve ücretlinin beline beline vurmaya devam eder. Açın bordrolarınıza bakın bakalım, devlete ne kadar vergi veriyorsunuz ? Bırakın ötv yi.

Ben bu görüşüne Tamamen katılıyorum.Buna karşı çıkmıyorumki , karşı çıktığım nokta akp'ye oy verenlere cahil , onursuz diyenlerdir.

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Alıntı Er5Denizli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu görüşüne Tamamen katılıyorum.Buna karşı çıkmıyorumki , karşı çıktığım nokta akp'ye oy verenlere cahil , onursuz diyenlerdir.
    Bütün gün hükümeti eleştirenlere karşı çıkıp, yalan yanlış hesaplar, bilgilerle akpyi savundun. Şimdi çıkmış ne diyosun? Ben hiç cahil-onursuz gibi kelimeler kullanmadım, ama bana da bir çok konuda karşı çıktın. Ne ayak???

Yanar döner olmayın lütfen. Tamam kimi desteklerseniz destekleyin ama, bi öyle bi böyle konuşmanın alemi yok.

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    2010 Doktor Maaşları
    Yeni Doktor Maaşları 2010
    2010 doktor aylıkları,2010 yılında doktor aylıkları

Üniversite ve sağlık çalışanlarının tam gün çalışmasını öngören yasanın TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesi ile birlikte tartışmalara sebep olan doktorların maaşları da belli oldu.

MAAŞLARA YENİ DÜZENLEME
    Hekimlere, hem muayenehane hem de kamu hastanesinde ikili çalışma sistemini ortadan kaldıran yasa ile birlikte hekimlerin maaşlarına ilişkin de yeni düzenlemeler yapıldı. Kamu, üniversite ve askeri hastanelerde görev yapan hekimlerin aylık maaşlarına artış getiren yasa, aynı zamanda hekimlerin emekli maaşlarının da yükselmesine olanak tanıyor.

KLİNİK ŞEFLERİNİN MAAŞI 10 BİN 215′E KADAR ÇIKACAK
    Sağlık Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, bazı sağlık çalışanlarının mevcut durumu ve Tam Gün Yasası’nın uygulamaya girmesiyle birlikte alacakları aylık tavan gelir durumu ise şöyle:

Buna göre, mevcut sistemde bir klinik şefinin bin 930 lira olan sabit aylığı, Tam Gün Yasası uygulamaya girdiğinde sabit ek ödemeyle birlikte 3 bin 448 liraya, bin 423 lira olan emekli maaşı 2 bin 856 liraya yükseliyor. Mevcut sistemde tavan olarak toplam 10 bin 55 lira aylık gelire ulaşabilen klinik şefi, Tam Gün’le birlikte bu rakamı 12 bin 870 liraya yükseltebilecek.

UZMAN TABİBİN ÜCRETİ
    Aylık sabit maaşı bin 765 lira olan uzman tabibin ücreti, yeni sistemde sabit ek ödemeyle birlikte 3 bin liraya, bin 423 lira olan emekli maaşı da 2 bin 594 liraya yükseliyor. Mevcut sistemde tavan ücreti de 7 bin 907 liradan, yeni uygulamanın getirdiği ek ödeme ve nöbet artışlarıyla birlikte 10 bin 215 liraya ulaşabilecek.

PRATİSYEN HEKİMİN MAAŞI
    Pratisyen hekimlerin mevcut sistemde bin 540 lira olan sabit maaşları, yeni sistemde sabit ek ödemeyle birlikte 2 bin 206 liraya, bin 423 lira olan emekli maaşları ise 2 bin 52 liraya yükseliyor. Pratisyen hekimler, mevcut sistemde tavan ücreti olarak 5 bin 662 lira gelir elde edebilerken yeni sistemde bu rakam 7 bin 150 liraya kadar

Anlamadım şuanda doktorsun / sözleşmeli değilsin / Ayrıca doğu hizmetindesin ve 1400 tl maaşmı alıyorsun?

Şuanda doğuda olmamasına rağmen Denizlide Uzman doktor olan bir tanıdığım 4000 civarı maaş alıyor ,

Şuanda Ankarada Tıp fakültesinde okuyan bir arkadaşım , daha okulu bitmemesine rağmen 4. sınıfta ve 2000 tl geri ödemesiz burs alıyor.
    Sen nasıl 1400 tl alıyorsun.

Bilgiyi nerden aldın diyorsan

http://www.memurlar.net/haber/185334/ 4ocak2011 fiyatları. net 1400 küsür en düşük memur maaşı.
    Size cevap yazmayacaktım ama kimse yazmamış tutamıyorum kendimi...

Bak kardeşim bu devlette çalışan ve klinik şefi olan çok az doktor var hepsi bu bahsettiğin parayı kazanamıyor.
    Bununla birlikte her hastanenin kasasına giren para aynı olmadığından burada yazan rakamların hepsi tavan dikkat edersen. Bu tavana çıkabilen doktor numunelik var.

Bu cibiliyetsiz herifler hep en üst paradan bahsediyorlar ama ben daha bu kadar para kazanan doktora pek rastlamadım.
    Yok öyle bir şey.
    Bu parayı kazanabilmek için çok fazla hastası olan bir hastahanede hastaya 5dk bile ayırmadan tedavi verip, hastayı postalaman yenisini içeri alman aynı muameleyi hepsine yapman gerekiyor.
    Bu da ne doktorluğa ne de insanlığa sığar...
    Neyse siz sevinin doktorlar köle gibi çalışıyor diye.
    Yarın öbürgün yanlış tanıdan birileri imamın kayığına binince yine bu şartlarda çalışmak zorunda bırakılan doktorlar suçlu olacak..

Ben derece yapıp tıp fakültesine yerleşmiş, ardından pek çok yerde görev almış, 2 senedir de fakülte öğrenci temsilciliğini yürütmekte olan birisi olarak hiç geriödemesiz burs bulamadım. 2000TL burs alan bir kişi de duymadım. 2000tl'yi bırak bunun çeyreğine yaklaşan çok az öğrenci var... Kişisel sebeplerden dolayı alıyorsa bilemem ama tıp öğrencisine burs veren kimse de yok...

İşin içinde olmayan kimse bu konularda uyduruk kaynaklarını ileri sürerek konuşmasın.
    Ne zaman tıp ile ilgili konuşulsa davulun sesi uzaktan iyi geliyor, millet duyduğu efsanelerden doktora laf sokuyor.

Size ve sizin gibi düşünenlere açıklama yapmak boşuna ama sinirimi boşaltmam gerekiyordu. Tüm bu açıklamayı belki halden anlayacak birileri vardır diye yaptım.
    Kalın sağlıcakla iyi geceler.

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana cevap yazmayacaktım ama kimse yazmamış tutamıyorum kendimi...

Bak kardeşim bu devlette çalışan ve klinik şefi olan çok az doktor var hepsi bu bahsettiğin parayı kazanamıyor.
    Bununla birlikte her hastanenin kasasına giren para aynı olmadığından burada yazan rakamların hepsi tavan dikkat edersen. Bu tavana çıkabilen doktor numunelik var.

Bu cibiliyetsiz herifler hep en üst paradan bahsediyorlar ama ben daha bu kadar para kazanan doktora pek rastlamadım.
    Yok öyle bir şey.
    Bu parayı kazanabilmek için çok fazla hastası olan bir hastahanede hastaya 5dk bile ayırmadan tedavi verip, hastayı postalaman yenisini içeri alman aynı muameleyi hepsine yapman gerekiyor.
    Yarın öbürgün yanlış tanıdan birileri imamın kayığına binince yine bu şartlarda çalışmak zorunda bırakılan doktorlar suçlu olacak..

Ben derece yapıp tıp fakültesine yerleşmiş, ardından pek çok yerde görev almış, 2 senedir de fakülte öğrenci temsilciliğini yürütmekte olan birisi olarak hiç geriödemesiz burs bulamadım. 2000TL burs alan bir kişi de duymadım. 2000tl'yi bırak bunun çeyreğine yaklaşan çok az öğrenci var... Kişisel sebeplerden dolayı alıyorsa bilemem ama tıp öğrencisine burs veren kimse de yok...

İşin içinde olmayan kimse bu konularda uyduruk kaynaklarını ileri sürerek konuşmasın.
    Ne zaman tıp ile ilgili konuşulsa davulun sesi uzaktan iyi geliyor, millet duyduğu efsanelerden doktora laf sokuyor.

Sana ve senin gibi düşünenlere açıklama yapmak boşuna ama sinirimi boşaltmam gerekiyordu. Tüm bu açıklamayı belki halden anlayacak birileri vardır diye yaptım.

Tebrik ve teşekkür ediyorum kardeşim yorumların için.
    Bu ülkede insanlar o kadar alıştıki kandırılmaya, bi turpa .... vermeye.
    Biz daha çok yırtarız kabalarımızı derdimizi anlatmak için.
    Ama bir söz var "Her millet layık olduğu biçimde yönetilir" diye.
    Ülkemin %60 kurusunun yanında bizde yanıyoruz yaş yaş..
    Ne diymki ben daha? Millet olarak, bu kafayla gidersek askere..... biraz zor alırız teskere.

Bu arada 2000 TL burs alan olur. Örneğin Sayın Erdoğan'ın oğlu. Yurt dışında bursla okumuş. 2000 den aşşası kurtarmamıştır muhtemelen. Ah babam başbakan olamadıki, burslarım olsun, gemicikleri olsun, villamızın havuzunda yüzeyim.. Memur çocuğu geldik gidiyoruz.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Editör mesajlarımı silmişsin aslında iyi yapmışın konuşmalara biraz sinirlenmiştim kusuruma bakma
    Bende öğrenciyim ailem aldı bana motorumu ben haftada 100 km yapıyorum aylık aldığım para 300 lira.Benzin fiyatları yüzünden bende binemiyorum okulu geçtim haftada yaptığım 100 km keyif için yapılan yoksa otobüse talim okula giderken.Öğrenci ve üstüne motosikleti var diye niye isyan etmesin.Durumu daha kötü olan öğrenciler var diye binmesinmi motora benzinden yediğimiz kazığa onun da dur demesi onun hakkı değilmi?

Bu arada cahil ve onursuz kelimesini ben kullandım

Size cevap yazmayacaktım ama kimse yazmamış tutamıyorum kendimi...

Yok öyle bir şey.

Size ve sizin gibi düşünenlere açıklama yapmak boşuna ama sinirimi boşaltmam gerekiyordu. Tüm bu açıklamayı belki halden anlayacak birileri vardır diye yaptım.

Sayın hocam , tabiki hastanelerdeki durumu sizden daha iyi bilemeyiz.Okuyoruz , araştırıyoruz.Sonuçta burda yalan söyleyecek kişilikte biriside hiç değilim.Gördüklerimi söylüyorum.

Merak ettiğim Bir kaç konu var.Madem burdaki rakamlar doğru değil lütfen siz bizi aydınlatırmısnız bugun bir doktorun aldığı maaşı. 1400 tl değildir sanırsam.Yukardaki arkadaş doktor olduğunu ve 1400 tl maaş aldıgını iddia etti bende ona cevaben yazdım bunu.

Son olarak 10 yıl önceki Sağlık sistemi ile ilgili ufak cocukken bile hatırladığım bir kaç şeyi söylemek isterim

Hastaneye Rahmetli dedemi götürmüştük.ssk daki doktor benim babamın ve dedmin yanında sizi burda muane edemem diyerekten cebindeki özel sağlık Ofisinin kartvizitini vermekten çekinmiyordu.
    Bir başka hatırladığım konu Kanser hastası birisinin 3 yıl sonraya randevu alması sanırım övünecek bir durum değil.Birde bu kişi 6 ay sonra vefat edince gazetelere manşet olmuştu.

sağlıcakla kalın hocam.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bu hükümet birşey getirmedi hizmet etmedi bu ülkeye demiyoruz ama zararları yararlarından kat ve kat daha fazla bunu kabul edelim

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    öncelikle, bir kesimin baska bir kesime cahil vs. demesi hos degil.
    Burada bir kisi böyle bir tabir kullandi diye onunla beraber muhalefet yapan herkese sanki millete cahil,koyun vs demis gibi muamele yapilmasi kelimenin kendisi kadar seviyesiz.

Muhalefet yapmakla siyaset yapmak ayni sey degildir.
    Forumda iktidardan ya da muhalefetten hosnutsuzlugunu dile getiren adama siyaset yapiyorsun denmesi de hos degil.
    Ama A partisine oy vermeyin,B partisine oy verin diyen adam,siyaset yapiyordur.
    Ya da daha iyisimi var diye soran adam da siyaset yapiyordur.
    Bu nedenle neyin siyaset, neyin sikayet oldugunu algilayamayan arkadaslar,hiç olmazsa ortaligi karistirmasinlar.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Alıntı oz.07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tebrik ve teşekkür ediyorum kardeşim yorumların için.
    Bu ülkede insanlar o kadar alıştıki kandırılmaya, bi turpa .... vermeye.
    Biz daha çok yırtarız kabalarımızı derdimizi anlatmak için.
    Ama bir söz var "Her millet layık olduğu biçimde yönetilir" diye.
    Ülkemin %60 kurusunun yanında bizde yanıyoruz yaş yaş..
    Ne diymki ben daha? Millet olarak, bu kafayla gidersek askere..... biraz zor alırız teskere.

Bu arada 2000 TL burs alan olur. Örneğin Sayın Erdoğan'ın oğlu. Yurt dışında bursla okumuş. 2000 den aşşası kurtarmamıştır muhtemelen. Ah babam başbakan olamadıki, burslarım olsun, gemicikleri olsun, villamızın havuzunda yüzeyim.. Memur çocuğu geldik gidiyoruz.
    Bize düşen de derdimizi anlatmak en azından vicdan sahibi olan birileri vardır kardeşim...
    Sayın hocam , tabiki hastanelerdeki durumu sizden daha iyi bilemeyiz.Okuyoruz , araştırıyoruz.Sonuçta burda yalan söyleyecek kişilikte biriside hiç değilim.Gördüklerimi söylüyorum.

Merak ettiğim Bir kaç konu var.Madem burdaki rakamlar doğru değil lütfen siz bizi aydınlatırmısnız bugun bir doktorun aldığı maaşı. 1400 tl değildir sanırsam.Yukardaki arkadaş doktor olduğunu ve 1400 tl maaş aldıgını iddia etti bende ona cevaben yazdım bunu.

Son olarak 10 yıl önceki Sağlık sistemi ile ilgili ufak cocukken bile hatırladığım bir kaç şeyi söylemek isterim

Hastaneye Rahmetli dedemi götürmüştük.ssk daki doktor benim babamın ve dedmin yanında sizi burda muane edemem diyerekten cebindeki özel sağlık Ofisinin kartvizitini vermekten çekinmiyordu.
    Bir başka hatırladığım konu Kanser hastası birisinin 3 yıl sonraya randevu alması sanırım övünecek bir durum değil.Birde bu kişi 6 ay sonra vefat edince gazetelere manşet olmuştu.

sağlıcakla kalın hocam.
    Acilde çalışan pratisyen bir hekim gerçekten çok acınası miktarlarda paralar alabiliyor. Uzman olmadığı için dönerden komik bir miktar kalıyor malesef... 1400 tl dolaylarında kazandığını söyleyen bir doktora hiç şaşırmamak lazım.

Tıp eğitiminin kriterlerinin belirlendiği bir toplantıda ilk madde olan "eğitimin amacı" tartışılıyordu. İlk madde birkaç cümleden oluşuyordu ve içinde "kutsal tıp mesleği" diye bir ibare vardı. Genel cerrahiden bir hocamız buna şiddetle itiraz etti ve "Kutsallık kavramı sömürüye açıktır" dedi. Ne demek istediğini yeni yeni anlıyorum.
    Doktorlar da bir tür insan, melek değiller değil mi? Sonuçta bu bir meslek ve insanlar bunu para kazanmak için yapıyorlar. İçlerinde mutlaka sağlam küfürleri hak eden tipler var, haketmediğini almaya çalışan halkı sömüren tipler var ama bu asalakların sayısını da artıran devletin doktoru it gibi kötü koşullarda üç kuruşa çalıştırması değil mi? Sonra bu insanları iki kez zorunlu hizmete göndermesi iki kez düzenini bozması değil mi? bu konuda çok şey sıralayabilirim...
    Sonuç olarak başınıza gelen bu olay, tıp mesleğine bir kutsallık katılarak hem halkın hem de bazı doktorların bunu sömürmesi sonucunda ortaya çıkmış bir durum.
    Sağlık insanların en hassas olduğu konu olduğu için bir olumsuz örnek tüm olumlu geçmişi baskılayabiliyor. Ben size devlette çalışıp kendi muayenehanesine hastayı yönlendiren hekimleri savunacak değilim. Ama bunun gibi birkaç çapulcu yüzünden tüm doktorların adının karalanmasını, size yapılan haksızlıktan daha büyük bir haksızlık olarak gördüğümü bilmenizi istiyorum...
    Son olaydan haberim yok ama günümüz şartlarında ele alacak olursak ortalama 7 dk'da hasta muayene etmek zorunda kalan bir hekim kafasının bulandığı bir vakit bu hastanın tanısını atlayabilir yine bu olay hastanın ölümüyle sonuçlanabilir. Ayrıca bu olay SSK işi gibi görünüyor artık hastahaneler herkese açıldı. Bu gayet doğru bir uygulama.
    Sizin bahsettiğiniz olayın çözümü ise doktorların maaşlarıyla oynamaktan değil sağlık sistemindeki sevk basamaklarının düzenli işletilebilmesinden geçiyor. Bu da doktorun değil devletin görevi.
    Ben sizin yalan söylediğinizi düşünmüyorum zaten. Size adı recep olan iki kişinin yalan söylediğini biliyorum...

Bize düşen de derdimizi anlatmak en azından vicdan sahibi olan birileri vardır kardeşim...

Acilde çalışan pratisyen bir hekim gerçekten çok acınası miktarlarda paralar alabiliyor. Uzman olmadığı için dönerden komik bir miktar kalıyor malesef... 1400 tl dolaylarında kazandığını söyleyen bir doktora hiç şaşırmamak lazım.

Tıp eğitiminin kriterlerinin belirlendiği bir toplantıda ilk madde olan "eğitimin amacı" tartışılıyordu. İlk madde birkaç cümleden oluşuyordu ve içinde "kutsal tıp mesleği" diye bir ibare vardı. Genel cerrahiden bir hocamız buna şiddetle itiraz etti ve "Kutsallık kavramı sömürüye açıktır" dedi. Ne demek istediğini yeni yeni anlıyorum.
    Doktorlar da bir tür insan, melek değiller değil mi? Sonuçta bu bir meslek ve insanlar bunu para kazanmak için yapıyorlar. İçlerinde mutlaka sağlam küfürleri hak eden tipler var, haketmediğini almaya çalışan halkı sömüren tipler var ama bu asalakların sayısını da artıran devletin doktoru it gibi kötü koşullarda üç kuruşa çalıştırması değil mi? Sonra bu insanları iki kez zorunlu hizmete göndermesi iki kez düzenini bozması değil mi? bu konuda çok şey sıralayabilirim...
    Sonuç olarak başınıza gelen bu olay, tıp mesleğine bir kutsallık katılarak hem halkın hem de bazı doktorların bunu sömürmesi sonucunda ortaya çıkmış bir durum.
    Sağlık insanların en hassas olduğu konu olduğu için bir olumsuz örnek tüm olumlu geçmişi baskılayabiliyor. Ben size devlette çalışıp kendi muayenehanesine hastayı yönlendiren hekimleri savunacak değilim. Ama bunun gibi birkaç çapulcu yüzünden tüm doktorların adının karalanmasını, size yapılan haksızlıktan daha büyük bir haksızlık olarak gördüğümü bilmenizi istiyorum...
    Hocam Şuanda Türkiyedeki En düşük net memur maaşı 1500 tl iken ( lise mezunu zabıt katiplerinin kazandığı örnegin ) Bir doktorun 1400 tl alması hiç inandırıcı gelmiyor.sabahtan beri bakmama ragmen böyle birşey internette göremedim.Hiç bir doktor www.memurlar.net gibi bir siteye girip 1400 tl alıyorum diye hayıflanmıyor. Maaşlar 2 2.5 3.5 hatta 7 ye kadar çıkıyor diye biliyorum.Allah daha cok kazandırsın siz ve sizin gibi doktorlara.Keşke herkes sizin düşüncenizde olsa , mesleğini düzgünce yapsa.İnsanların sağlığı ile 3 5 kuruş için oynamasada keşke siz hem kendi özel ofisinizi hemde Hastanedeki mesleğinizi aynı anda sürdürseniz.

Fakat Bu konudada haksızlık olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta şuanda Universitede Derslere giren Hukuk fakültesi Mezunu Hocalarımız bile Özel olarak hukuk ofisi açamıyor. Hiç bir memur extradan yasal olarak bir dükkan açamıyor.

Ben burda hükümet sözcülüğü yapmakta değilim. 5 6 kişinin Benzin fiyatlarından hükümeti sorumlu tutmasına karşın dünyada son 8 yılda petrolün varil fiyatının 2.9 kat artmışken , Petrolden elde edilen ve En değerli meteryallerden biri olan benzinin türkiyede 2.6 kat arttığını buna karşın 2001 yılındaki memur ve asgari ücretlerin 2011 yılındakine göre 3 ile 4 kat daha az olduğunu verilen istatistiklerden cıkardım.Fakat bunları söylediğimde suçlu gibi gösterildim oda ayrı bir komik durum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hükümet birşey getirmedi hizmet etmedi bu ülkeye demiyoruz ama zararları yararlarından kat ve kat daha fazla bunu kabul edelim
    Sana göre böyle , ben ve 20 milyon kişiye göre ise böyle değil...

imfye 27 milyar borç ile aldığı devletin suanda kasasında 97 milyar dolar bulunmatadır.

Motosikleti
    Hocam Şuanda Türkiyedeki En düşük net memur maaşı 1500 tl iken ( lise mezunu zabıt katiplerinin kazandığı örnegin ) Bir doktorun 1400 tl alması hiç inandırıcı gelmiyor.sabahtan beri bakmama ragmen böyle birşey internette göremedim.Hiç bir doktor www.memurlar.net gibi bir siteye girip 1400 tl alıyorum diye hayıflanmıyor. Maaşlar 2 2.5 3.5 hatta 7 ye kadar çıkıyor diye biliyorum.Allah daha cok kazandırsın siz ve sizin gibi doktorlara.Keşke herkes sizin düşüncenizde olsa , mesleğini düzgünce yapsa.İnsanların sağlığı ile 3 5 kuruş için oynamasada keşke siz hem kendi özel ofisinizi hemde Hastanedeki mesleğinizi aynı anda sürdürseniz.

Fakat Bu konudada haksızlık olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta şuanda Universitede Derslere giren Hukuk fakültesi Mezunu Hocalarımız bile Özel olarak hukuk ofisi açamıyor. Hiç bir memur extradan yasal olarak bir dükkan açamıyor.

Ben burda hükümet sözcülüğü yapmakta değilim. 5 6 kişinin Benzin fiyatlarından hükümeti sorumlu tutmasına karşın dünyada son 8 yılda petrolün varil fiyatının 2.9 kat artmışken , Petrolden elde edilen ve En değerli meteryallerden biri olan benzinin türkiyede 2.6 kat arttığını buna karşın 2001 yılındaki memur ve asgari ücretlerin 2011 yılındakine göre 3 ile 4 kat daha az olduğunu verilen istatistiklerden cıkardım.Fakat bunları söylediğimde suçlu gibi gösterildim oda ayrı bir komik durum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Sana göre böyle , ben ve 20 milyon kişiye göre ise böyle değil...

imfye 27 milyar borç ile aldığı devletin suanda kasasında 97 milyar dolar bulunmatadır.
    Asistan doktorların 4c kategorisinde olması para konusunda bu duruma sebep oluyor olabilir...
    Sağlık sisteminin ihtiyaçlarına yönelik olarak yapılan bir uygulama olarak hekimler ek olarak çalışabilme hakkı kazanmışlar. Keşke devlet düzgün bir denetleme sistemi oluştursaydı da bu duruma köstek olmasaydı. Çünkü bu insanlar mesai saatleri dışında da hizmet üretiyorlardı. Bence diğer alanlarda çalışan insanlar da hekimlerin sahip olduğu bu hakkı kaybetmelerine sessiz kalacaklarına kendileri de bu hakkı kazanmak için çabalasaydı...

Bu arada ben cerrahi bir alan seçmeyi ve üniversitede kalmayı istiyorum dolayısıyla zaten özel muayenehane tarzı bir şeyi devlet izin verse de açamam. Üç kağıtçılık yapmadan bu işi yapan insanların sıkıntılarına biraz dikkat çekebilmişimdir umarım.

Sağlık alanı dışındaki devleti kurtarma sobetlerinde konuşacak kadar bilgi sahibi olduğumu zannetmiyorum. Size iyi sohbetler iyi geceler.

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Nerden biliyosun kasada o kadar para bulunduğunu? Bilgileri almak için girdiğin sitelerin de emir kulu olarak çalışan adminleri yöneticileri var biliyosundur inşallah? Yani bir talimatla o sitelerdeki tüm verileri değiştirebilme yetkisi olan insanlardan bahsediyorum hani. Tek araştırma yapan sen değilsin koca forumda dostum, uni okuduğunu söyledin. Ben üniversiteyi de bitirdim, üzerine 2 sene araştırma görevlisi olup çalışıp master tezimi de bitirdim, askerliğimi de yapıp geldim. Araştırma nedir dik alasını bilirim... Sitelere bakıp bakıp burda sürekli tez üretme lütfen...
    FOR THE HORDE...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Seckin,
    sen de soru soruyorsun ha.
    Adam sabahtan beri rakamlarla biseyler yapiyor.
    Hiç bir dayanagi yok.
    Sen hala ciddiye alip soru soruyorsun.
    Memur maasi su kadar oldu diyor.
    Hop forumdan bir tane memur çikip bordroyu burnuna dayiyor.
    Doktor su kadar aliyor diyor.
    Hop bir doktor çikip maasini söyleyiveriyor.
    Özür dilerim deyip konuyu kapatacagi halde hala karsisindakini yalancilikla suçluyor.
    Tabi direkt yalanci diyemediginden, inandirici gelmedi diyor.
    Kibar çocuk Allah var.
    Pirlantada neden kdv sifir diye soruyoruz,çunku onu ihraç ediyoruz diyor.
    Benzini de ihraç ediyoruz onda niye yok diye soruyoruz.
    Benzin petrolden imal edilir diyor.
    Vay anasini!!!!

IMF ye borç ödemisiz.
    Bu hedef saptirma.
    2002 yilinda Türkiye'nin iç ve dis borcu ne kadarmis?
    Bugün ne kadar bir sor bakalim arkadas ne cevap verecek?

Bir ülkenin saglik egitim politikalarinin ne kadar saglikli oldugunu anlamak için,istatistiklere bakmaya gerek yok.
    O ülkedeki özel hastane ve özel okul sayisina bakarak devletin acinacak haldemi yoksa, gerçekten iyi yoldami oldugunu kolayca anlarsiniz.
    Bizimkilerin saglik politikalari o kadar iyi ki, zirt pirt özel hastane açiliyor.
    Egitim politikalari o kadar ust duzeydeki, elini sallasan özel okula çarpacak.
    Bosverin allasen.
    Gerçi guzel komedi oluyor.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerden biliyosun kasada o kadar para bulunduğunu? Bilgileri almak için girdiğin sitelerin de emir kulu olarak çalışan adminleri yöneticileri var biliyosundur inşallah? Yani bir talimatla o sitelerdeki tüm verileri değiştirebilme yetkisi olan insanlardan bahsediyorum hani. Tek araştırma yapan sen değilsin koca forumda dostum, uni okuduğunu söyledin. Ben üniversiteyi de bitirdim, üzerine 2 sene araştırma görevlisi olup çalışıp master tezimi de bitirdim, askerliğimi de yapıp geldim. Araştırma nedir dik alasını bilirim... Sitelere bakıp bakıp burda sürekli tez üretme lütfen...

bunu nerden bildiğimi günde 1 saat haber izleyerek öğrenebiliyorum.Sende izlersen Bunu chp mhp bile inkar edemiyor.Sen nasıl inkar edebiliyorsun Sitelere girip araştırmıyorum bunu. Bizzat Devletin zirvesindeki Kişiler televizyondaki söyleşilerinde bunları söylüyorlar.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler