Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

cbr 125 e benzin yetiştiremiyorum..!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya hangi cüretle nerdeyse %50 lik kısma cahil diyebiliyorsunuz ya siz nesiniz alim mi?bende üniversite öğrencisiyim bize de kömür dolap vermediler ihtiyacımızda yok çok şükür ama oyumu veriyorum kardeşim bende cahilmiyim şimdi...
    İhtiyacı olana ihtiyacını vermek suç mu ayrıca?
    sen adama sorarsın bir kömüre oy satılır mı diye ?Oda sana sorar sen kömürsüz kaldın mı diye?
    Herkesin kendi fikri vicdanı aklı senin gibi düşünmüyor diye cahil yapmak,cahillikten de beterdir be ,öyle biri başımıza geçtiğini düşünüyorumda Allah korusun..
    Demokrasi diyip duruyorsunuz ama azınlık sizde olunca çoğunluğa cahil diyorsunuz hay ben sizin düşünce yapınıza...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

öğrencisin 3.5 milyarlık motora biniyorsun...hergün 100 km yol yapıyorsun...Vay anasını ya bu hükümet harbi coşmuş o zaman...hep daha fazlasını isteyeceğine 1 lira param gitmesin diye okula yürüyerek giden öğrencilere bir bak keyifli çocuk...
    Ya arkadaşım saçma saçma konuşma.İsterse 10 milyarlık motora biner sanane.Nasıl aldığını,hangi koşullarla aldığını biliyor musun ki ? Adamın motoru 3.5 milyar,ne kadar az yakan bir motor olsada bu ülkede istiyosa koklayan motor al bu benzin fiyatlarıyla belimiz doğrulmaz.Konuyuda çarpıtma,yürüyen öğrenciler falan filan.Bu ülkede kaç milyon araç kullanan insan var,heralde yürüyen öğrenciler içinde bi çözüm yolu bulunmalı (toplu taşımanında fiyatları artmıştı hatırlatırım) Göz göre göre sömürülüyoruz,enayi yerine konuluyoruz.benzine indirim yapıldığı gün ardından geçirecekler diye daha fazla korkuyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayıptır sorması bu en düşük memur maaşı bilgisini nereden aldın
    Ben tıp fakültesini bitirmiş bir Doktorum.
    Devlet beni, ben istemeden zorunlu hizmete gönderdi (o ayrı bir mesele ya neyse)
    gönderdiği hastanede 1400tl memur maaşı verdi, acaba doktorlara en düşük maaşında altında bir ücret mi veriyorlar ?
    Sen bilgilerini tekrar gözden geçir güzel kardeşim..
    Ha sana da hak veriyorum ;
    iktidardakiler şuna şu kadar buna bu kadar veriyoruz diyerek yalan söyleyip sizin gibileri kolay kandırıyorlar...

2010 Doktor Maaşları
    Yeni Doktor Maaşları 2010
    2010 doktor aylıkları,2010 yılında doktor aylıkları

Üniversite ve sağlık çalışanlarının tam gün çalışmasını öngören yasanın TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesi ile birlikte tartışmalara sebep olan doktorların maaşları da belli oldu.

MAAŞLARA YENİ DÜZENLEME
    Hekimlere, hem muayenehane hem de kamu hastanesinde ikili çalışma sistemini ortadan kaldıran yasa ile birlikte hekimlerin maaşlarına ilişkin de yeni düzenlemeler yapıldı. Kamu, üniversite ve askeri hastanelerde görev yapan hekimlerin aylık maaşlarına artış getiren yasa, aynı zamanda hekimlerin emekli maaşlarının da yükselmesine olanak tanıyor.

KLİNİK ŞEFLERİNİN MAAŞI 10 BİN 215′E KADAR ÇIKACAK
    Sağlık Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, bazı sağlık çalışanlarının mevcut durumu ve Tam Gün Yasası’nın uygulamaya girmesiyle birlikte alacakları aylık tavan gelir durumu ise şöyle:

Buna göre, mevcut sistemde bir klinik şefinin bin 930 lira olan sabit aylığı, Tam Gün Yasası uygulamaya girdiğinde sabit ek ödemeyle birlikte 3 bin 448 liraya, bin 423 lira olan emekli maaşı 2 bin 856 liraya yükseliyor. Mevcut sistemde tavan olarak toplam 10 bin 55 lira aylık gelire ulaşabilen klinik şefi, Tam Gün’le birlikte bu rakamı 12 bin 870 liraya yükseltebilecek.

UZMAN TABİBİN ÜCRETİ
    Aylık sabit maaşı bin 765 lira olan uzman tabibin ücreti, yeni sistemde sabit ek ödemeyle birlikte 3 bin liraya, bin 423 lira olan emekli maaşı da 2 bin 594 liraya yükseliyor. Mevcut sistemde tavan ücreti de 7 bin 907 liradan, yeni uygulamanın getirdiği ek ödeme ve nöbet artışlarıyla birlikte 10 bin 215 liraya ulaşabilecek.

PRATİSYEN HEKİMİN MAAŞI
    Pratisyen hekimlerin mevcut sistemde bin 540 lira olan sabit maaşları, yeni sistemde sabit ek ödemeyle birlikte 2 bin 206 liraya, bin 423 lira olan emekli maaşları ise 2 bin 52 liraya yükseliyor. Pratisyen hekimler, mevcut sistemde tavan ücreti olarak 5 bin 662 lira gelir elde edebilerken yeni sistemde bu rakam 7 bin 150 liraya kadar

Anlamadım şuanda doktorsun / sözleşmeli değilsin / Ayrıca doğu hizmetindesin ve 1400 tl maaşmı alıyorsun?

Şuanda doğuda olmamasına rağmen Denizlide Uzman doktor olan bir tanıdığım 4000 civarı maaş alıyor ,

Şuanda Ankarada Tıp fakültesinde okuyan bir arkadaşım , daha okulu bitmemesine rağmen 4. sınıfta ve 2000 tl geri ödemesiz burs alıyor.
    Sen nasıl 1400 tl alıyorsun.

Bilgiyi nerden aldın diyorsan

http://www.memurlar.net/haber/185334/ 4ocak2011 fiyatları. net 1400 küsür en düşük memur maaşı.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakikaten bu ötv denilen vergiyi, deprem sonrasında "geçici bir süre için" çıkardıklarını söylemişlerdi.
    peşinden ekonomik kriz geldi. bir süreliğine ötv uygulamasının devam edeceği söylendi. sayın başbakanımızın ifadesine göre artık ekonomi düzeldi, dünyanın sayılı ekonomilerinden biri haline geldik, milli gelirimiz arttı. artık zamanı değil midir, şu ötv'yi biraz düşürseler.

hatırlamıyorsam lütfen hatırlatın arkadaşlar, muhalefet liderlerinden hiç "vergileri düşürme" vaadi veren oldu mu?
    Bu ülkede geçici olan her şey maalesef kalıcı oluyor...
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Bende tüm Arkadaşlar gibi Benzinden hatta tüm mamüllerden ÖTV denen zırvanın kaldırılması taraftarıyım. Fakat ötv yi Sırf siyaset uğruna şuanki iktidarın üstüne iftira atarak veya bilmeyerek söylemlerde bulunanlara sitemim , birde bunları yaptıktan sonra iktidara oy verene cahil diye hitap etme cürretinde bulunanlara söylemim.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Diğer konulara girmek istemiyorum herkesin düşüncesi kendine fakat;
    öğrenci adama "cbr 125 senin neyine" diyecek kadar aklı başında(!) üyelerimizin olduğunu görmek ne kadar güzel.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

O üyelerin mesajları çoktan silindi.
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer konulara girmek istemiyorum herkesin düşüncesi kendine fakat;
    öğrenci adama "cbr 125 senin neyine" diyecek kadar aklı başında(!) üyelerimizin olduğunu görmek ne kadar güzel.
    Bari forum yöneticisi böyle bir şey yazmasa yahu..!

Ben ister cbr 125 e binerim ister 600RR a binerim. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Bi arkadaş demiş. 1 lira vermemek için yürüyen çocuklar var. Tamam ben bir şey demiyorum. Sonuçta ailemizi biz seçmiyoruz. Zengin de olabilir fakir de. Bu bizim elimizde olan bir şey değil.

Ama unutmayın bu ülkede gemiciği olan çocuklar da var. Onlara neden bir şey denmiyor?!?!?

Burada benim sizinle paylaştığım konu bindiğim motor değil, yaktığım benzin.

Maddiyatım el verdikçe istediğim motora binerim ama 1 yıl içinde benzin fiyatları yüzünden de bi motor parası vermek bana koyar.

Alınan bu kadar vergi bari eme yarasa. o da olmuyor ki. Yolların haline bakın mesela.

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Alıntı Er5Denizli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende tüm Arkadaşlar gibi Benzinden hatta tüm mamüllerden ÖTV denen zırvanın kaldırılması taraftarıyım. Fakat ötv yi Sırf siyaset uğruna şuanki iktidarın üstüne iftira atarak veya bilmeyerek söylemlerde bulunanlara sitemim , birde bunları yaptıktan sonra iktidara oy verene cahil diye hitap etme cürretinde bulunanlara söylemim.
    Tamam zülfiyare dokunmadan yazalım. Gerçekler hazımsızlık yaratıyor olabilir. Normaldir.

Hadi ÖTV yi önceki hukümetler koydu ve uyguladı. E mevcut hukümet cumhuriyet tarihinin DP ve ANAP iktidarlarından sonra en yüksek milletvekiline sahip hukümeti. Muhalefet desteğine ihtiyaç duymadan gayet rahat bir şekilde kanun çıkarabilir. Hatta kanuna ihtiyaç duymadan genelgelerle zaten memleketi yönetiyor zat-ı muhteremler. E şimdi sorarım ben sana, kaç yıldır iktidar da bu zat-ı muhteremler 9. Dokuz yıldır neden kaldırılamıyor bu vergi ? Allah mı koydu bu vergiyi ? Kaldıramıyorsun. 9 yıldır iktidarda iken bu zatlar . 99 da vergiyi koyan hukümeti suçlamak at gözlüğü takmanın ağa babasıdır. Tabi adam neden kaldırsın ki, kodamanlardan vergi alamayan bir devlet olduğu sürece, ÖTV , KDV gibi yollarla küçük esnafın ve ücretlinin beline beline vurmaya devam eder. Açın bordrolarınıza bakın bakalım, devlete ne kadar vergi veriyorsunuz ? Bırakın ötv yi.
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    binme kardeşim sende motora banane bunun için konumu açılır
    öğrenciysen öğrenciliğini bil sonra burada ağlama

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dimi,sen öğrencisin.Ne işin var motorla Hele hele ki cbr 125 gibi bir motor senin neyine ?

Öğrencisin öğrenciliğini bil.. Motorunu da al git burdan..!

Nefret ediyorum bu zihniyetten

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    tamam olabilir ama gezme ozaman kardeşim okadar

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı cbr 125'm adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben ister cbr 125 e binerim ister 600RR a binerim. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Bi arkadaş demiş. 1 lira vermemek için yürüyen çocuklar var. Tamam ben bir şey demiyorum. Sonuçta ailemizi biz seçmiyoruz. Zengin de olabilir fakir de. Bu bizim elimizde olan bir şey değil.

Ama unutmayın bu ülkede gemiciği olan çocuklar da var. Onlara neden bir şey denmiyor?!?!?

Burada benim sizinle paylaştığım konu bindiğim motor değil, yaktığım benzin.

Maddiyatım el verdikçe istediğim motora binerim ama 1 yıl içinde benzin fiyatları yüzünden de bi motor parası vermek bana koyar.

Alınan bu kadar vergi bari eme yarasa. o da olmuyor ki. Yolların haline bakın mesela.
    sakin, görkem kinaye yapmış "(!) yani parantez içindeki ünlem o cümlenin tam tersi şeklinde anlaşılır. " (benim bildiğim)

Ironi yaptım arkadaşım. 17 yaşında ben de cbr125 sahibiydim. Fakat o zamanlar benzin 3tl civarlarındaydı. 25 tl'ye depo doldurup 3-4 gün gezerdik...

tamam olabilir ama gezme ozaman kardeşim okadar
    Neden devletin uyguladığı saçma sapan bu vergiler yüzünden mi?

Ben bi tek bundan keyif alıyorum. o keyfi devletin engellemeye ne hakkı var.

Hala sürü psikolojisi var bizde. Biri ortaya çıksa hemen susturuluyor. Halbuki izin verseler Halk ayaklanacak.

bununda bilincinde başımızdakiler izin vermezler tabi.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Halk ayaklanırsa zaten birileri hükümete siz bunu beceremiyorsunuz biz el atalım diyerek demokrasi getirmek isteyecek. (bkz libya,suriye ve petrol çıkarılan ülkeler) Yani iki ucu kakalı değnek

Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakin, görkem kinaye yapmış "(!) yani parantez içindeki ünlem o cümlenin tam tersi şeklinde anlaşılır. " (benim bildiğim)

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ironi yaptım arkadaşım. 17 yaşında ben de cbr125 sahibiydim. Fakat o zamanlar benzin 3tl civarlarındaydı. 25 tl'ye depo doldurup 3-4 gün gezerdik...
    Yanlış anlamışım sanırım. Özür dilerim

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Suç senin değil, benzini 4.20(ne kadarsa işte)ye satanlarda.!

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    asıl ironik olan şu kadar yol yaptık diye övünenlerin o yolu kullanmak için gereken araç bedeli ve aracın yakıtının bedeli üzerinden aldıları vergiye sıra gelince dut yemiş bülbül olmaları.

şahsen milletin böyle ufak detaylara takılmayacak kadar sağduyulu olduğunu düşünüyorum.

buraya yazılan mesajlardan insanların beyin kapasitelerinin ne kadarını kullandıkları gayet net biçimde anlaşılıyor.

daha fazlasını da yazmak isterim ama hakaret etmek istemiyorum.
    böyle başa böyle tarak.

ha bir de eskiden benzine her hafta zam gelirdi şimdi istikrar var.
    yersen ...
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosikleti
    kymco ck 125
    [QUOTE=cbr 125'm;2364764]Bi kaç arkadaş günlük 100 km mi yapılır demiş.

Bu 100 km nin içinde

okul = 20 km
    dersane = 25 km

toplam 45 km

ee ben hiç mi keyif amaçlı motor sürmeyecem. Benim de kendime göre sorunlarım var. Ben bu sorunları motorumla gezerken unutuyorum, rahatlıyorum.

Ne yani hükümet eşşek yüküyle bizden vergi alsın, bende o yüzden keyfimden mi oluyum..!

Hiç kimse benim keyfime karışamaz. (maalesef keyif değil işkenceye çevirdiler ya bunu... HAKKIM HARAM OLSUN ARKADAŞ!)

Ama halk uyanmadı bi türlü sanırım uyanamayacakta.

güzel kardeşim o halde ilk yazında günlük kaç km dersane kaç km okul olduğunu bize söyleyeceksin ki yanlış anlaşılma olmasın. bak ne demişsin:

"Ben keyif????? için biniyorum motora ama artık o keyif???? keyiften??? çok aileme karşı utanca dönüştü."

keyif için biniyorum demişsin ilk yazında. e keyif içinse o zaman fedakarlık edeceksin. okul 20 km ise ailenden utanıyosan gidip oynaya oynaya otobüse bineceksin. üniversiteye herkes arabasıyla mı geliyo ha? o kadar ailene mahçupsan belediye otobüsüne binecek burda milleti kızdırmayacaksın. keyfine göre binermiş. hadi ordan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

Bi kaç arkadaş günlük 100 km mi yapılır demiş.

Bu 100 km nin içinde

okul = 20 km
    dersane = 25 km

toplam 45 km

ee ben hiç mi keyif amaçlı motor sürmeyecem. Benim de kendime göre sorunlarım var. Ben bu sorunları motorumla gezerken unutuyorum, rahatlıyorum.

Ne yani hükümet eşşek yüküyle bizden vergi alsın, bende o yüzden keyfimden mi oluyum..!

Hiç kimse benim keyfime karışamaz. (maalesef keyif değil işkenceye çevirdiler ya bunu... HAKKIM HARAM OLSUN ARKADAŞ!)

Ama halk uyanmadı bi türlü sanırım uyanamayacakta.

ve bunun ceremesini bizler çekiyoruz.
    güzel kardeşim o halde ilk yazında günlük kaç km dersane kaç km okul olduğunu bize söyleyeceksin ki yanlış anlaşılma olmasın. bak ne demişsin:

"Ben keyif????? için biniyorum motora ama artık o keyif???? keyiften??? çok aileme karşı utanca dönüştü."

keyif için biniyorum demişsin ilk yazında. e keyif içinse o zaman fedakarlık edeceksin. okul 20 km ise ailenden utanıyosan gidip oynaya oynaya otobüse bineceksin. üniversiteye herkes arabasıyla mı geliyo ha? o kadar ailene mahçupsan belediye otobüsüne binecek burda milleti kızdırmayacaksın. keyfine göre binermiş. hadi ordan.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler