Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

cbr 125 e benzin yetiştiremiyorum..!

Motovento
    REKLAM ALANI
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı kenrox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bırakın :D
    en güzeli bi motosiklet partisi kurup bi de girelim seçimlere.

bu kadar motörcü var. en az 1 milyon oy cepte.
    Ben oyumu bu partiye veririm en az 100 oy daha alırız garantisi var...
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en düşük memur maaşı o kadar geğil!! hükümetin açıkladığı rakam o ama nedense 10yıllık memurlar bile o rakamı göremiyor!!

http://www.memurum.biz/2010/09/iste-...ari-tablo.html

2011 Memur maaşları listesi.

Lütfen Sözleşmeli memur ile kadrolu memurları karıştırmayalım.

kenrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Iron 883
    er5 hocam senin benzin paranı hükümet filan mı veriyor anlamadım neyi savunduğunu? :D
    tekrarlıyorum : pahalı benzinden bahsetmiyoruz. dünyanın en pahalı benzininden bahsediyoruz.
    yunanistan battı batıyor orada bile bu kadar değil yawh.
    yol iyidir.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iktidara geldiğinde benzin fiyatını düşüreceğini söyleyen bir parti var mı? peki siz bunun nasıl olacağına inanıyor musunuz?
    düşürmesinler yahu, ondan geçtik zaten. zam gelmesinde daha
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Alıntı Er5Denizli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzelim ülkemizde boş oy kullanma hakkı olduğunu bilmiyorsun sanırım ama böyle bir hakkımız var.

Aslında sana cevap vermemem lazım.Universite ögrencisiyim diyorsun mesajlara bakmıyorsun.Ben bunların hepsini daha önce söyledim.Verdiğin benzinin %30 u Ötv , Ötv yi kimler neden getirdi hepsini yazdım.Sen daha cok okuyup araştırmaya devam ette öncelikle önceki mesajları oku öyle cevap ver.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

Önceden yazdığın mesajların hepsini okudum rahat ol. Ayrıca boş oy kullanama hakkı diye birşey yok. Ancak "gizli oy" kullandığımız için, o boş oyu hangi aklıevvelin attığı bilinemiyor. Oy kullanmamak ise bir suçtur. Ayrıca cinsel tercihlerin beni ilgilendirmez ama ben, benimle "güzelim" gibi sözcükler kullanarak konuşmandan rahatsız oluyorum. Kullanmamanı rica edicem.

Motosikleti
    Ben Bir kaç makale okumuştum aklımda kalanlar 2002 de dsp mhp koalisyonu tarafından hayatımıza sokulmuş bir İllet. Sokulma nedeni ise 2001 de yaşadığımız kriz gösterilmişti sanırım.
    düzeltiyim. ötv deprem yüzünden çıkarılmıştı, yani olağanüstü bir dönemdi, artık olağanüstü bir dönem yok gördüğüm kadarıyla
    ayrıca dsp-mhp-anap hükümeti döneminde dünyanın en pahalı benzini bizimki değildi.
    hadi onuda geç, hepsinin Allah belasını versin, ölsünler, kabız olsunlar, tuvalette çıkamasınlar inşallah ama madem bu ötv saçma ve akpde iyi yönetiyor o zaman niye kaldırmıyorlar 9 senedir bu vergiyi.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düzeltiyim. ötv deprem yüzünden çıkarılmıştı, yani olağanüstü bir dönemdi, artık olağanüstü bir dönem yok gördüğüm kadarıyla
    ayrıca dsp-mhp-anap hükümeti döneminde dünyanın en pahalı benzini bizimki değildi.
    hadi onuda geç, hepsinin Allah belasını versin, ölsünler, kabız olsunlar, tuvalette çıkamasınlar inşallah ama madem bu ötv saçma ve akpde iyi yönetiyor o zaman niye kaldırmıyorlar 9 senedir bu vergiyi.

Motosikleti
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o ne noldu
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

konun yürürlüğe 2002 haziranında girmiştir.Araştırabilirsin

Bu son Mesajım.Başka bir mesaj yazmayacağım.Yazsamda birşey ifade edeceğini düşünmüyorum.Bunun nedeni çok açık ve net. Burada türkiyede Akpye oy veren yaklaşık 20 milyon insana Cahil Sıfatı kullanan , hatta ve hatta bu sıfatı kullanmasının sebeblerinden birisinide benzin fiyatları olarak öne süren , Fakat bu öne sürdüğü konuyu yukardaki mesajlarımda açık ve net olarak belirttiğim halde , hala konuya ortadan dalarak ''ALDIGIN BENZİNİN YÜZDE KAÇI VERGİ BİLİYORMUSUN'' diye soran büyük bir topluluğun bulunması üzerine , ne kendimi yoracağım ne ellerimi.Ancak şunu bilinki akp ye oy vermeyen birisi olarak Benzin Konusunda akp yi eleştirip birde üstüne akp ye gönül vermiş vatandaşlara cahil diyen zihniyet bu ülkeyi çok gerilere taşıyabilme gücüne sahip bir topluluktur.... SON MESAJ...

Motosikleti
    o ne noldu
    Caponord ben tanıdınmı yakışıklı-karslı hemşerin...
    Bence politika yapmaya gerek yok çünkü politikayı maalesef yanlış anlıyoruz. Takım tutar gibi parti tutulmaz.Son yıllardaki sosyal de-ğişimlere bakarsanız maalesef ülkenin gerçeklerini daha iyi görürsünüz.
    Özüne muhayet ol...

Motosikleti
    Arkadaşlar her görüşe saygı duymalıyız ama hakaret etmemeliyiz...Forumlara siyaseti değil hayatın gerçeklerini karıştırın bence.

dalbay444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150
    100 km okul mu olur yaw. Hadi üni desen bizim malatyada bile 10km değil uzaklığı. Ayrıca servis tutsan ailene daha az yük olursun. Bence işin biraz zevkine kaçmışsın sen.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    okula giderken arkana bir arkadaşını al yakıt parasını beraber bölüşün

bende merak ederim hep geçici vergi dendi sonra kaldırılacak dendi,baştaki hükümet başa gelmeden önce olurmu köprü parası vatandaşı soymayın 10 tane köprü parası çıktı artık bedava olsun dedi bunları diyen parti başa geldi köprüye zam üstüne zam yaptı
    ne bu k.d.v varken ötv olurmu ötv kalkmalı diyordu ötv fiyatlarını daha'da arttırdı
    akaryakıt fiyatları çıkarken anında zam yapılır akaryakıt fiyatları düşünce 15 gün sonra indirim yapılır.
    madem baş edemiyorsun kurumlarla yapma O zaman bu işi,Halkını daha fazla soyma,yabancı kurumlara soydurma.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    kymco ck 125
    kardes hem ögrencisin hem de cbr 125 e biniyosun bi de aglıyosun. Memlekette 3 lirayla günü cıkarmaya calısan tonla ogrenci var senin derdine bak. Biraz empatiye zorlayacan kardes. Bi de yüzü kızarmadan gunluk en az 100 km yol yapıyom demis. Beyin keyfi ağada yok hala aglıyo ayıptır ya.

Bi kaç arkadaş günlük 100 km mi yapılır demiş.

Bu 100 km nin içinde

okul = 20 km
    dersane = 25 km

toplam 45 km

ee ben hiç mi keyif amaçlı motor sürmeyecem. Benim de kendime göre sorunlarım var. Ben bu sorunları motorumla gezerken unutuyorum, rahatlıyorum.

Ne yani hükümet eşşek yüküyle bizden vergi alsın, bende o yüzden keyfimden mi oluyum..!

Hiç kimse benim keyfime karışamaz. (maalesef keyif değil işkenceye çevirdiler ya bunu... HAKKIM HARAM OLSUN ARKADAŞ!)

Ama halk uyanmadı bi türlü sanırım uyanamayacakta.

ve bunun ceremesini bizler çekiyoruz.

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    hakikaten bu ötv denilen vergiyi, deprem sonrasında "geçici bir süre için" çıkardıklarını söylemişlerdi.
    peşinden ekonomik kriz geldi. bir süreliğine ötv uygulamasının devam edeceği söylendi. sayın başbakanımızın ifadesine göre artık ekonomi düzeldi, dünyanın sayılı ekonomilerinden biri haline geldik, milli gelirimiz arttı. artık zamanı değil midir, şu ötv'yi biraz düşürseler.

hatırlamıyorsam lütfen hatırlatın arkadaşlar, muhalefet liderlerinden hiç "vergileri düşürme" vaadi veren oldu mu?

Motosikleti
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Caponord ben tanıdınmı yakışıklı-karslı hemşerin...
    Bence politika yapmaya gerek yok çünkü politikayı maalesef yanlış anlıyoruz. Takım tutar gibi parti tutulmaz.Son yıllardaki sosyal de-ğişimlere bakarsanız maalesef ülkenin gerçeklerini daha iyi görürsünüz.
    Özüne muhayet ol...
    karslı değilim yahu, ardahanlıyım
    şahsen ben politika yapmıyorum, benim yaptığım stres atmak yoksa bu tartışmanın sonunda kimse "hakkaten karşı taraf haklı" demicek.
    özüm sözüm birdir şükür.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Cup alın cup bir gün her herkez cupcu olacak
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S

.

Peki Gelelim Günümüze
    ASgari ücret NET 629
    En düşük memur maaşı 1750 ytl
    Benzin litresi 4.5 ytl diyelim
    Dolar kuru 1.6
    Petrolün varil fiyatı 100 dolar yani 160 ytl
    ayıptır sorması bu en düşük memur maaşı bilgisini nereden aldın
    Ben tıp fakültesini bitirmiş bir Doktorum.
    Devlet beni, ben istemeden zorunlu hizmete gönderdi (o ayrı bir mesele ya neyse)
    gönderdiği hastanede 1400tl memur maaşı verdi, acaba doktorlara en düşük maaşında altında bir ücret mi veriyorlar ?
    Sen bilgilerini tekrar gözden geçir güzel kardeşim..
    Ha sana da hak veriyorum ;
    iktidardakiler şuna şu kadar buna bu kadar veriyoruz diyerek yalan söyleyip sizin gibileri kolay kandırıyorlar...

drumtoens kusura bakma dostum. Bugun okadar çok yazı okumak ve yazmak zorunda oldumki , bundandır elbet yanlış anlayışım.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler