Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kaza yapınca küfür edin

REKLAM ALANI
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçen sene boynum tutuldu. Fizik tedavi uzmanına gittim. Beni görünce önce hafiften güldü sonra masaya yüz üstü yatırdı. Ardından tüm gücüyle sırtıma abandı. Sırtımdan KÜÜÜÜT diye bir ses geldi. O an istemdışı olarak " Hassss.....r" dedim. O da gülerek "Kusura bakma böyle bir i..lik yapmak istemezdim ama önceden söyleseydim yaptırmazdın dedi". Anlayacağınız doktor benden beter çıktı....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı mayaz34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaza sonrasında küfür yerine kelime i şehadet getirin arkadaşlar.böyle yaparsanız bi kaç sıyrık dışında bişeyiniz olmasa bile sizin kelime i şehadet getirdiğinizi duyanlar "lan adam gidiyo bir an önce müdahele edelim" moduna girebilirler.
    asıl kötü olan o değilmi bilende bilmeyende sağından solundan çekiştirecek ağazlarda sigara

Motosikleti
    cygnus rs yamaha
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen sene boynum tutuldu. Fizik tedavi uzmanına gittim. Beni görünce önce hafiften güldü sonra masaya yüz üstü yatırdı. Ardından tüm gücüyle sırtıma abandı. Sırtımdan KÜÜÜÜT diye bir ses geldi. O an istemdışı olarak " Hassss.....r" dedim. O da gülerek "Kusura bakma böyle bir i..lik yapmak istemezdim ama önceden söyleseydim yaptırmazdın dedi". Anlayacağınız doktor benden beter çıktı....
    İkarus

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı ademacar1963 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence yanlış tespıt küfür edip bağarıp çagarınca acı zihninize işliyor benim 2008deki kazamda ayağam çatlamıştı hiç bişey yokmuş gibi oturdum kaldırıma yaktım sigaramı aradım 112yi ambulans gelene kadar yıldızları izledim acı aklıma bile gelmedi yani başka şeylere odaklanmak daha iyi bence
    2005 yılında basketbol oynarken sağ el bileğim kırılmıştı. Topu alıp eve kadar yürümüştüm, bayağı dayanıklıyım dimi. Küfür filan da etmedim o zamanlar çocuktum.
    Ayrıca kaza vb. durumlarda küfür ortamı sertleştirir. Zaten kötü olan bir şey içinden çıkılamaz bir hal alır. Sakin olabilmek bazen zor olsa da en iyi çözümdür.

Motosikleti
    cbr 600 rr
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doktora küfür et de o kırılan uzvunu farklı biyere kaynatsın
    Koptuuuum, çok iyiydi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)