Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çok kararsız kaldım.

REKLAM ALANI

Arkadaşlar 16 yaşındayım, ilk üye oldugumda motor alıcam diye forum açmıştım fakat gelen yorumlar hep yaşını doldur diye geldi. Bende sabrettim 1 yılı doldurdum Önümüzdeki nisan 17 ye basıcam inşallah. Fakat benim arkadaşlar yani 4 kişi ortak motosiklet alıcaktı. 500 E felan. Fakat 1i korktu motoru kaptırırız diye geri çekildi. Benimde motor merakım oldugunu biliyorlar. Bana dediler Gel bize ortak ol 100 Tl ver. Ortak kullanırız dediler, Şimdi yaşımı doldurmayı mı bekleyim yoksa bu arkadaşlara ortakmı olayım çok kararsızım arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum,

( 4 Kişiden hiç kimsenin ehliyeti yok )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı hız delisii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 16 yaşındayım, ilk üye oldugumda motor alıcam diye forum açmıştım fakat gelen yorumlar hep yaşını doldur diye geldi. Bende sabrettim 1 yılı doldurdum Önümüzdeki nisan 17 ye basıcam inşallah. Fakat benim arkadaşlar yani 4 kişi ortak motosiklet alıcaktı. 500 E felan. Fakat 1i korktu motoru kaptırırız diye geri çekildi. Benimde motor merakım oldugunu biliyorlar. Bana dediler Gel bize ortak ol 100 Tl ver. Ortak kullanırız dediler, Şimdi yaşımı doldurmayı mı bekleyim yoksa bu arkadaşlara ortakmı olayım çok kararsızım arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum,

( 4 Kişiden hiç kimsenin ehliyeti yok )
    Bence beklemelisin.Ehliyetsiz kullanmak riskli bir kazaya karıştımı alırsın başına belayı.Biriniz motoru devirir birde çizilir boylu boyunca sonra aranızda hır çıkar

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    arkadasım benım yasımda kucuk alıcam ama neyse senın madem yasın doluyor kendıne 0 veya 2. el motor alırsın 4 kısı ortak nasıl surceksınız ya kendı motorun olması war bıde 4 kısının bındıgı motor war

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    4 Kişi 500'e muhtemelen mobilet alcaksınız.4 Kişi anasını ağlatırsınız onun.gel boşver bu sevdadan bekle biraz

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Kardeş soruyu sorarken bile tedirgin olduğun öylesine belli kiAllah korusun bir kazaya karışırsın dertsiz başına...Hem motorun,arabanın ortağı olmaz.En yakın arkadaşınla bir bakmışsın birbirinizin yüzüne bakmıyorsunuzHer şeyin bir zamanı var dostum.Hem İstanbul'dasın adım başı çevirme var.İllaki bir gün yakalanırsınız yani
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Konuyu açtıgıma yine pişman oldum ya. En iyisi beklemek dediğiniz gibi. Dediğiniz gibi bir kaza oldumu herkez vın uçacak . Şunun surasında ne kaldıki beklerim rahat rahat sürerim, Daha çok para biriktiririm, 2,el olur iyisi olur hiç olmassa.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)