Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi yolu izlemeliyim?

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yaz sonuna kadar elindeki motorla yetin, sat askere git, dönüşte na'parsan yap!

17 68.00%
  • Sıfır km Ninja 250R al

1 4.00%
  • ikinci el Ninja 250R al

2 8.00%
  • 2.el Fazer 600 al

4 16.00%
  • ????

1 4.00%

Sonraki Motosiklet, sizce hangisi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Merhaba arkadaşlar,

Motoru büyütme konusunda kararlı adımlarla ilerliyorum, lakin her zaman bir fakat kısmı vardır. Uzatmadan kısa olmayan özete geçeyim:

- hali hazırda başlangıç olarak aldığım tvs apache'den gayet memnunum, 3000km yol yaptım toplamda ama sıkılmaya başladım, uzun yol çekemiyorum (biraz da gruptaki yüksek hacimli motosikletlerden)
    - Aralık'ta asker yolu yolcusuyum
    - bütçemin limiti 12000 TL
    - bağlı olduğum grupta FZ1, 1150GS, Transalp, CBF150 olmak üzere çeşit fazla, belli kategoriye yönlenemiyorum
    - diğer yandan, samimi ve motoru olmayan bir arkadaşım taksitle 1'er adet sıfır km Ninja 250R alalım diye feci bastırıyor, sen almazsan ben de almam acıtasyonu da yapıyor
    - 250cc Ninja mantıklı olsa da çabuk sıkılabileceğimi düşünüyorum, sıfır al 5 sene bin mantığı uzak kalıyor bu yüzden
    - Fazer 600 hastasıyım, her ne kadar tecrübe eksikliğinden çekinsem de
    - Gruptaki üstadlarım bir kere de mantığı kenara bırakıp adamakıllı motor bin yorumu yapıyor, 250R'ı tavsiye etmiyorlar

Sorum şu, sizce ne yapayım?

1- Yaz sonuna kadar elindeki motorla yetin, sat askere git, dönüşte na'parsan yap

2- Sıfır km Ninja 250R al

3- ikinci el Ninja 250R al

4- Fazer 600 al

5- ???
    [B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    kardeşim madem askere gideceksin büyük makineye girme derim..
    iyicene sıkıldım diyorsan ikince ninja alabilirsin...
    satarkende büyük bir zararın olmaz...

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    arkadaşıma katılıyorum veya askerliğini yap ondan sonra düşün bence

ayrıca uğraşma ninjayla falan gel benim motoru verim sana satılık düşünürsen

carpe diem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR Fireblade
    Daha 3000 Km yol yapmışsın kardeşim,bence asker'e gidene kadar km de deneyiminide arttır.
    12000 TL bütçen varmış ne güzel dursun bir kenarda askerden gelince uygun bir makina elbette olacaktır.
    Bağlı olduğun grubtaki motorlara bakarak kendini şartlandırma bence,sonuçta başka makinaya binen adamda seninle aynı tutkuyu paylaşıyor.Önemli olan motorunun cc değil,ne kadar gittiiğin değil,nasıl DURDUĞUNDUR.
    Naçizane fikirlerimiz sana yardımcı olup yol gösterirse de ne ala bize
    Allah kaza bela vermesin,tekerimiz düz bassın
    Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
    Drift Religion

Motosikleti
    yok
    değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, eldekiyle yetinme-tecrübe arttırma en mantıklısı görünüyor, gönül biraz daha bekleyecek bu durumda. Tekrardan teşekkürler.
    [B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)