Çok teşekkür ederim yardımlarından ve ilgisinden dolayı ne kadar yardımcı olduğunu anlatamam sizlere ve en güzel yanıda artık benimde bir motorum var.
Bir kıaç sene önce babam motor almak konusunda kesin kararını vermişti. Değiştirmek imkansız gibiydi kararını ama bir kaç aydır çok değişiklikler oldu. Benimle kursa başladı. Uzun zamandır yapmış olduğum araştırmalar neticesinde keseme en uygun motor olarak Keeway SL150 yi buldum. Görünüşüde gerçekten güzeldi. Sonrasında alınacak yerinde önemli olduğunu düşünerek İstanbulda en uygun bayi arayışına girdim. Gittiğim bir çok bayi motomaxın sayfasındaki 6 taksit kampanyasını onların yaptığını kendilerinin vade farkı uyguladıklarını ilettiler. Taa ki Moto Vizyon u bulana kadar. Dünde bu motora bakmaya gittik. Kendileri peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar hatta sağolsunlar yaptılar. Söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama kıyafetlerede aynı imkanı sundu Soner abi. Ne kadar minnettar olduğumu anlatamam. Kendisi hem ilk motorumu almama vesile oldu hemde onun gibi birisini tanımama.
Tek sorunum babamın ehliyet olmadan buraya getirmeyiz düşüncesi. Bunu değiştirmesemde olur. Kıyafetler zaten tamam mart sonunda da ehliyeti alıp tam olarak başlamak daha güzel sanki.
Bu güzel ve ilgili bayiye ulaşmak isteyenler aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirler.
Moto Vizyon
Talatpaşa Cad.26/B
0212 557 72 87
0212 641 99 65