2005 cbr 600 f 11.500 ytl kaçmaz..!
Reklamlar
-
arkadaşlar dün tatsız bir olay yaşadım. bana göre onurumun kırıldığını düşünüyorum. bu sebeplede motorculuğu bırakmaya karar verdim. teknik olarak, duygusal verilmiş bir karar gibi gözüksede bence artık zamanı geldi. motorumun sağ aynası ve sağ sinyali kırık vaziyettedir. ayrıca birkaçta çizik var. bunları motoru alacak kişi kendine göre yaptırır diye düşünüyorum. tek bildiğim şey 20 yıldır motor kullanıyordum ama bundan sonra tövbe edeceğimdir. içinizden almayı düşünen varsa fiyatıda makul söyledim, alsın. artık motor falan görmek istemiyorum. saygılarımla. caner aksungur 0532 478 75 66
Reklamlar
-
geçmiş olsun cango
nedir seni bu kadar kızdıran iyi düşündün mü sonra motorunu sattığına pişman olma
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne oldu ki?
-
hakikaten ne oldu da bu kadar onurun kırıldı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
ben cok merak ettim abim yaa!!!
yaani 20 yıldır bunu yaşamının bir parcasi konumuna getirip belki coğumuz için önemsiz sayılabilecek bir nedenden dolayı bunu bırakmanı (kendi capımda) anlayamıorum!!!
saygı duyuyorum bir bildigin wardır kesin!!!
ama iyi düşün derim!
-
abi coook gecmis olsun bence bu sıkıntını bizlede paylas derdini anlatmayan derman bulamaz
-
hayırdır bende merak ettim noldu ki bi anlık öfkeyle yapma istersen
-
cangom arkadaşına emanet olarak verdin gül gibi motoru sonra böyle oldu dimi...ben anladım valla...üzüldüm kanka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Caner bişilere kırılmışın ama motordan vazgeçmek olmaz biraz sakinleş eğer motoru satmak istiyosan satılıklara bir ilan aç .Ama önce biraz düşün derim ben
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Cango ne oldu da böyle soğudun, gerekçeni mantıklı bulursam hazır kaza da yapmışken ben de vazgeçebilirim motorculuktan
-
Ben bu olayda çelişki görüyorum. 20 yıldır kullandığın doğruysa (?) hiçbir şeyin seni yıldırmayacağını düşünüyorum. Ben de 15 senedir kullanıyorum, neler yaşadım, ne kazalar atlattım ama motora olan tutkumda hiç azalma olmadı. Gerçek motorcular hiçbir zaman yılmazlar...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
caner motoru satmıyorsun akşam en son ne konuştuk
duygusal birisin oki ama çok gezicez motorla biraz sen sakin ol bence
her zaman yanındayız akşam iş çıkışı limanda olursak gelirsin
-
cango abi hayırdır nedir seni bu kadar kızdıran lütfen iyi düşün öfkeyle kalkan zararla oturur 20 yıllık bi alışkanlık öle şak diye bırakılmaz yapma abi lütfen
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
boy adlı üyeden alıntı
Ben bu olayda çelişki görüyorum. 20 yıldır kullandığın doğruysa (?) hiçbir şeyin seni yıldırmayacağını düşünüyorum. Ben de 15 senedir kullanıyorum, neler yaşadım, ne kazalar atlattım ama motora olan tutkumda hiç azalma olmadı. Gerçek motorcular hiçbir zaman yılmazlar...
kardeşim çelişki falan yok. ben gururlu bir adamım ve gururum kırıldı hepsi bu... anlatmayışıma neden saygı duymuyosunki? hepimiz insanız...
-
Caner, deli etme adamı ya.. Saçma sapan birşeyden dolayı, hem de olayda motorun hiçbir suçu günahı yokken bunu motoru bırakmak durumuna kadar getirmen beni çok üzüyor. Caner'in motoru kimse almıyor kardeşim ben satmasına izin vermiyorum. Caner yemin ederim kanser edersin sen adamı.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Anlatmayışına saygı duyuyoruz ama...anlat bakalım ne oldu?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Süper Moderatör (BBRR)
Dağılın olm burdan vazgeçti satmıyo alla alla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
cenk akşam limana inersek caneri ara gelsin ona bir k5 sanada onun motoru alırız tam olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler