yuh şahinle kawasaki kıyaslamakda biraz ağır olmuş :D
yuh şahinle kawasaki kıyaslamakda biraz ağır olmuş :D
valla elinde imkanın varsa, motosikletlere karşıda bir zevkin varsa 15.000 de verirsin 25.000 de :D
ama eğer aile sahibi isen araba daha ön planda olmalı...
Bazen de böyle hiç bir şekilde almayacak,motoru hayatına sokmayacak adam bile gelip kaç para bunlar diyor......Alacakmısın diye sorunca yok sordum öyle diyor...Bizim millet laf olsun diye takılıyor işte canları sıkılıyor...Bu arada naaptın elcik işini?
15 bine araba alınır yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Her insanın zevki farklı.
Kimi bir motora 30 bin verir kimi arabaya kimisi de 1 gecede harcar.
Mesela 10 yıldır benim elektroniğe harcadığım para bir CBR250 parasını geçmiştir.
Ama 15 binim olsa gider araba alırım orası başka
*abi bu paraya araba alınır !
- al bi tur atta bunları sonra konuşalım.
*abi bu paraya araba alınır !
- arabayı eşin bile elinden alabilir ama motora binmek yürek ister...
* abi bu paraya araba alınır !
- aklının ermediği konularda konuşmak sana yakışmıyor
* abi bu paraya araba alınır !
- trafikte oturup sağa sola bakmak için mi ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
2 gün önce ışıklarda 20 yaşlarında biri altında ybr 125 var diyor abi ne güzel sesi varmış ne kadara aldın? kaç yapıyor bu diyor dedim 2. vites de senin yaptığın son hızı dedi valla mı kaç vites 4 mü 5 mi
içimden dedim 4 vitesli motor mu kaldı veya varmıydı
sonra hızla çocuğun yanından uzaklaştım
Ben de bir keresinde motora bineceğine arabaya binsene rüzgar istiyorsan kafanı camdan çıkart diyenle karşılaşmıştım
Yanlış yapıyoruz, kaç paraya aldın diye sorana, 15 binse 1,500 diyeceksin! Aaa ucuzmuş da deyince damardan zerk etmeye başlayacaksın motor sevgisini, artçı alıp gezdir sonra, bir bakmışsın 3 ay sonra pahalı bulduğu motoru çekmiş altına.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Arabası olmayıp motor almaya karar veren evli ve çocuklu olan birine yöneltildiğinde kolayca cevap verilemeyecek söz öbeği!
ben onu gectim isim vermem asla amonra34 diye bu kullanıcı varxD benim ps150 me 6 bin tl vermeye enayilik olarak görüp aşaladı :D onun seviyesine düşmedim bende hyundai eski kasa accentine 32 bin tl vermesine olumlu baktım vede sırf türkiyedeki bitek enayi benmişim sonra en çok satanlar listesini paylaştı meyer 2 bucuk bin tl daha üstüne koyup aldığı çok met ettiği scooterı türkyede çok az tercih eden olmuş neymiş 8 bin tllik scooterı maxi scooter mış ahaha:D 650 burgman 600 lük silvirvingle bir görüyo
Mustafa Kemal Atatürk
Ben cıbırı sattım araba alıcam..
O paraya 478921243432478 adet çikolata da alınırdı :D
hayırlı olsun en güzeli
16 BH 631
Hehehehehe çok söylenen bir laf bu yaw , ben cevabımı cepte taşıyorum , lafı aldığım gibi cebimdekini yapıştırıyorum.
- Ohaa o paraya araba alırdın olm.
--İyi de onda dört teker var ???
Birde şu versiyonu var ;
-Ne yakıyo şimdi bu?
--100km de 6-7lt
-Oha benim araba yakıyo o kadar
--İyide 0-100'ü kaç onun?
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
aldığım sattığım mal kimseyi ırgalamaz...
bana böyle birşey dediklerinde tek cevabım sen git onu al oluyor...
o yüzden sıkıntı yapmaya gerek yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)