bunada şükür )
bunada şükür )
20 Kuruş zam.
10 kuruş indirim..
Dalgamı geçiyorsun Artık Neyin Peşindesin Anlamıyorum..
Durmak yok geçirmeye devam.
bu gün indirdi ama yarin ne olacağı belli değil...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Benzin 4 TL Olacak !!!
Hayaldi GERÇEK OLDU !!!
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
kol göster bacak sok taktiği aman ne çok ucuzlamış
şimdi piyasa canlanır , kardeşim indirsene madem fiyatı 3 liraya da ona da indirim diyelim sevinelim....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
harbi ya ne garip..eskiden kamyona 10 numara yağ atardık çünkü mazot her yerde bulunmazdı.... şimdi yine kamyona yağ atar olduk.... çünkü 3600 mazot 1800 yağ.... sonra çevre kirliliği.... kamyon parkında iş bekle... gebzeden boluya 300 lira... 20 lira komisyoncu 250 lira yakıt... 30 lirasana kalan... yemek otoyol bu 30 liranın içinde.... yağ atınca 130 lira yakıt a çıkıyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
30 lira için gerçekten boluya gidiyorum..ordan yük bulmadan hareket edemiyoruz çünkü mazot cepten gidiyor.. yük bulamazda bir gün yatarsak işte o zaman o gün bedavaya çalışmış oluyoruz.... eskiden kendimize çalışırdık..şimdi olan mazot fiyatları sayesinde devlete çalışır olduk... hoş şuan ben çalışmıyorum ama 2 ay öncesine kadar durum böyleydi....
benzin 5 lira olsunda en azından hesap yapması kolay olur.. 100 km de 4 lt yakan bi motosiklet kaç liralık benzin yakar ? cevap veriyorum 20
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
Paxar gunu 4.22 den almistim simdi nekardir acaba 4,16 civari sanirim secim olmasaydi benzin fiyatlari ucar giderdi
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Uploaded with ImageShack.us
hedef 10 TL
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
4 kuruş indirime sevinemiyorum.
arkası gelecek eminim 4 veya 3.90 yapmaları şart en düşük ccc motorlar bile 10 kuruştan fazla akmaya başladılar
Arkadaşlara katılıyorum seçim öncesi propaganda malzemesi seçim sonrası 10katına katlar fiyatlar bilmeyende benzine indrim yaptı der.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
abi bi yanlışlık yok değil mi? yani bu indirimin başında eksik olan bir B harfi filan yok değil mi?yani (B)indirim değil değil mi?
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
yaşamakta parayla kardeşim bırakında bizi soysunlar biz enayiyizya kimsenin sesi çıkmıyor çıkmadıkça bizi çok soyarlar akıllanmaz bu millet
yakında bizi soya soya çıplak kalacağız artıkondan sonrada görürler bizi soyanlar bazı şeyleri
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
daha indirim gelirr seçime kadar ahada bu başlığa yazıyorum :D seçimden sonra garanti veremem ama :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)