ikinci el mi sıfır mı kararsızım
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 2 aydır arkadaşımla beraber 100'lük bir mondial cup kullanıyorum. sıkıntı yaşamıyorum. şimdiyse kendime bir motosiklet alma durumum var. acaba yamaha ybr mi almalıyım yoksa 100'lük bir cup mı? ilk seçenek diyorsanız, sıfır mı olmalı ikinci el mi? daha önce vitesli hiç tecrübe etmedim. teşekkürler, saygılar
Reklamlar
-
İmkanın varsa tabiki 0. km ybr.
-
Bencede imkanin varsa 0 Yamaha ybr asla pisman olmican senelerce kullanican omurluk motor ybr
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
-
çok sağolun arkadaşlar. yalnız ben acemiyim, sorun olmaz mı
-
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
-
teşekkürler, uyarılarını dikkate alacağım bado
-
Ben hayatımda ilk vitesli motoru 14 yaşımda kullandım. O zamana kadar scooter'e alışmıştım. Kullandığım motor da cg 125'ti. Motora bindim.Abim sadece bir kez bana uygulattırarak gösterdi. Hiç zorluk çekmedim. tek sorun debriyaj manetinin sert gelmesiydi. Buda benim elimin küçüklüğünden kaynaklanıyor tabi Şimdi gayet iyi kullanıyorum. Zaten o motora birkaç kez bindikten sonra scooter'dan soğumaya başladım. Tabi onun zevki başka. İlk motorum da çan çin çon'un bana büyük tecrübeler yaşattı. Yani arkadaşım kullana kullana öğrenirsin. Kimse geri zekalı değil. Bu zor bişey değil yani. Bisürü başlık görüyorum gereksiz bence. Bu başlıktan söz etmiyorum. "vitesli motor kullanabilirmiyim" gibi mesela.
-
mondiko adlı üyeden alıntı
Ben hayatımda ilk vitesli motoru 14 yaşımda kullandım. O zamana kadar scooter'e alışmıştım. Kullandığım motor da cg 125'ti. Motora bindim.Abim sadece bir kez bana uygulattırarak gösterdi. Hiç zorluk çekmedim. tek sorun debriyaj manetinin sert gelmesiydi. Buda benim elimin küçüklüğünden kaynaklanıyor tabi
Şimdi gayet iyi kullanıyorum. Zaten o motora birkaç kez bindikten sonra scooter'dan soğumaya başladım. Tabi onun zevki başka. İlk motorum da çan çin çon'un bana büyük tecrübeler yaşattı. Yani arkadaşım kullana kullana öğrenirsin. Kimse geri zekalı değil. Bu zor bişey değil yani. Bisürü başlık görüyorum gereksiz bence. Bu başlıktan söz etmiyorum. "vitesli motor kullanabilirmiyim" gibi mesela.
maşallah ya, ben 14 yaşındayken bisikletim bile yoktu, geç açılmışız
-
ybr. hiç korkma çekinme
vitesli filan max 10 dk sonra "aaaa süpermiş lan" diyeceksin merak etme.
-
-
çok sağolun arkadaşlar. yardımseverliğiniz için teşekkürler
-
amauri adlı üyeden alıntı
maşallah ya, ben 14 yaşındayken bisikletim bile yoktu, geç açılmışız
Valla bizim mahallede bi bizde vardı motor. Ben 11 yaşlarda sürmeye başladım babamın yardımlarıyla. O zaman zevk için binerdik tabi. Sülalemde kimse motor kullanmamasına rağmen bizdeki 2 teker aşkı başkaydı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler