Evet arkadaşlar bu motoru test etmek istiyen parmak kaldirsin
Evet arkadaşlar bu motoru test etmek istiyen parmak kaldirsin
The Dark Side Returns
ben isterim.sanırım piyasaya yeni girecek, muhtemelen çin menşeili bir motor bu.ama ilginç bir tanıtım yöntemi.ama motoru beğendim.gayet şık.yanlışşam düzeltin lütfen...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Sym Gts 250.İyi motordur.Maxi scooter isteyenler denesinler arkadaşlar.Yeri maslak ta.
bu motorun markası sym sanırım
ciddi ciddi test etmek istiyenler özel mesajla ulaşsın arkadaşlar
The Dark Side Returns
kaç money ona göre ben test etsem
motociklet
Tarz meselesi bence test etmek istemiyorum bunu.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hayırlı olsun görüntü güzel reklam da ii tebrikler tek bu model mi elinize değişik modeler de varmı onları da görseydik
ben isteremmm.ama ehliyet yokki
konuyu motosohbete taşıdım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Luxor dostum o makina çin değil marka sym Suzuki getiriyor maslakta deniyebilirsiniz fiyatı 6600 ytl ben inceledim çoook güzel bir makina benim diyen maxiyi bile kıskandırıcak kadar güzel tam adres bilmiyorum ama Atatürk sanayi sitesinde Ferrarinin biraz ilerisinde Asya motoru geçtikten sonra gidip görün herkesin aklını çelebilicek bi makina
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Luxor dostum o makina çin değil marka sym Suzuki getiriyor maslakta deniyebilirsiniz fiyatı 6600 ytl ben inceledim çoook güzel bir makina benim diyen maxiyi bile kıskandırıcak kadar güzel tam adres bilmiyorum ama Atatürk sanayi sitesinde Ferrarinin biraz ilerisinde Asya motoru geçtikten sonra gidip görün herkesin aklını çelebilicek bi makina
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
bunu ben yapmadım noolduki böle oldu bu?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
tamamda niye sorduunu anlamadım testmi ettircen isteyene
KARTAL GOL GOL GOL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)